• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

dedeme 70inden sonra birşeyler oldu. Ne olur yardım!

lentlily

Üye
Kayıtlı Üye
20 Nisan 2014
122
10
11
İstanbul
Merhaba kızlar,
Gene çok çaresizim ve soluğu burada buldum. Az sonra yazacağım şeyler gerçekten düşünmesi bile iğrenç olan şeyler benim için. Maalesef ama size danışmam lazım.

Annenannem öleli 3 yıl oldu. Annem, ben ve dedem yaşıyoruz bir evde, anneannem gittikten sonra dedemin yanına taşındık yalnız kalmasın diye İlk başlarda kolaydı, ama gittikçe zorlaşmaya başladı.
Bu arada yaşı 70 oldu.

Dedem internetle tanışalı beri sürekli ..... izliyor maalesef. Çok kez yakaladım onu bizzat izlerken. Hatta facebook'ta paylaşmıştı bir tanesini de yanlışlıkla :) Acınacak halimize baya bir gülmüştüm maalesef. Nereye gitsek bulunduğumuz ortamdaki bayanlara bir sevgi gösterileri, yavşamalar…
Anlayacağınız 70inden sonra azdı lafı gayet doğruymuş. Öyle birşey varmış.

Yaklaşık 2 ay önce bir kadınla tanıştı, oda 60 yaşında. O kadınla tanıştıktan sonra kendine olan güveni daha da yerine geldi. Daha çok böyle şeylere bakar oldu. Tek konuştuğumuz konular yatak hikayeleri. Kendi kendine böyle şeyler anlatıyor, açık fıkralar anlatıp gülüyor. Annemin iş arkadaşını arayıp 'benimki çalışmıyo bana hap lazım' demiş. annem rezil oldu iş yerinde düşünsenize…

Buraya kadar herşey kabul edilemeyecek düzeyde değil.Asıl şimdi başlıyo maalesef.

Geçen haftalarda annem tuvaletteyken bi bakmış, dedem kapıyı aralamış onu izliyo. O sırada da özel bölgesini traş ediyormuş. çıplakmış yani
İlk önce anlayamamış bi süre bakmış gerçekten biri mi var diye. Sonra 'baba' demiş, dedemde hemen kaçmış içeri.

Benle konuşurken evde, gözleri sürekli göğüslerimde. Artık bu yaz ayında evde askılıyla dolaşamıyorum.

VE EN KÖTÜSÜ!
Dün eve geldiğimizde bi baktık dedem gene ..... izliyo. VE BİRDE ORUÇLU DÜŞÜNÜN! Güldük annemle hemen kaçtık, utanmasın diye. Neyse kapattı zar zor.
Bende sonra merak ettim dedem nelere bakıyo diye. Kendim kaşındım yani. Geçmişine baktım.
Bakmaz olaydım…
'dede torun seks' 'dedesi torununa …' bu tarz abuk subuk şeyler yazmış google'a.
Bi sürü genç kızlarla alakalı şeyler var.
ama en kötüsü bu dede torun olayı..

Sabahtan beri ne yapacağımı bilemedim. Annemin korkudan ödü patladı.
Kara kara ne yapacğımızı düşünüyoruz.
Teyzeme anlattık böyle şeyler normal her erkek böyle dedi.
Gerçekten doğru mu? Böyle şeyler normal mi?
Umursamamız mı gerekiyor ?

Bana bişey yapar diye korkmuyorum, yapacağını sanmıyorum tabii ki de. O benim dedem.
Ama insan kötü hissediyor. Soğudum dedemden.
Of çok kötü çok..

Merhaba kızlar,
Gene çok çaresizim ve soluğu burada buldum. Az sonra yazacağım şeyler gerçekten düşünmesi bile iğrenç olan şeyler benim için. Maalesef ama size danışmam lazım.

Annenannem öleli 3 yıl oldu. Annem, ben ve dedem yaşıyoruz bir evde, anneannem gittikten sonra dedemin yanına taşındık yalnız kalmasın diye İlk başlarda kolaydı, ama gittikçe zorlaşmaya başladı.
Bu arada yaşı 70 oldu.

Dedem internetle tanışalı beri sürekli ..... izliyor maalesef. Çok kez yakaladım onu bizzat izlerken. Hatta facebook'ta paylaşmıştı bir tanesini de yanlışlıkla :) Acınacak halimize baya bir gülmüştüm maalesef. Nereye gitsek bulunduğumuz ortamdaki bayanlara bir sevgi gösterileri, yavşamalar…

Yaklaşık 2 ay önce bir kadınla tanıştı, oda 60 yaşında. O kadınla tanıştıktan sonra kendine olan güveni daha da yerine geldi. Daha çok böyle şeylere bakar oldu. Tek konuştuğumuz konular yatak hikayeleri. Kendi kendine böyle şeyler anlatıyor, açık fıkralar anlatıp gülüyor. Annemin iş arkadaşını arayıp 'benimki çalışmıyo bana hap lazım' demiş. annem rezil oldu iş yerinde düşünsenize…

Buraya kadar herşey kabul edilemeyecek düzeyde değil.Asıl şimdi başlıyo maalesef.

Geçen haftalarda annem tuvaletteyken bi bakmış, dedem kapıyı aralamış onu izliyo. O sırada da özel bölgesini traş ediyormuş. çıplakmış yani
İlk önce anlayamamış bi süre bakmış gerçekten biri mi var diye. Sonra 'baba' demiş, dedemde hemen kaçmış içeri.

Benle konuşurken evde, gözleri sürekli göğüslerimde. Artık bu yaz ayında evde askılıyla dolaşamıyorum.

VE EN KÖTÜSÜ!
Dün eve geldiğimizde bi baktık dedem gene ..... izliyo. VE BİRDE ORUÇLU DÜŞÜNÜN! Güldük annemle hemen kaçtık, utanmasın diye. Neyse kapattı zar zor.
Bende sonra merak ettim dedem nelere bakıyo diye. Kendim kaşındım yani. Geçmişine baktım.
Bakmaz olaydım…
'dede torun seks' 'dedesi torununa …' bu tarz abuk subuk şeyler yazmış google'a.

Bana bişey yapar diye korkmuyorum, yapacağını sanmıyorum tabii ki de. O benim dedem.
Of çok kötü çok..

…'lı yerlerde 'açık filmler' yazıyor.

Hadi p... izlemesi neyse onu geçiyorum, ama annenizi banyoda gözetlemesi, sizin göğüslerinize bakması, netten dede torun ilişkilerini aratması rezillik, iğrençlik. Yaşı geçkin diye her şeyi mazur göremezsiniz. Taşının bence onun yanından.
Ayy Allahım neler duyucaz daha.

resmen şok oldum dedenize
huzurevine yerleştirin bence
hiç normal değil hal ve tavırları
sizlere zarar verebilecek boyutlara gelebilir bu durumlar

Huzurevine konacak kadar bilinçsiz değil…
Gayet halen çalışıyor hatta. Mühendisliğe devam ediyor.
Yani normal değil miii… Ama yaşlılarda azar derler.
Of kafam çok karışk

Hadi p... izlemesi neyse onu geçiyorum, ama annenizi banyoda gözetlemesi, sizin göğüslerinize bakması, netten dede torun ilişkilerini aratması rezillik, iğrençlik. Yaşı geçkin diye her şeyi mazur göremezsiniz. Taşının bence onun yanından.
Ayy Allahım neler duyucaz daha.

Benim dedem yapmaz diyorsun ama televizyonlarda neler görüyoruz…
Öz kızına bile insanlar neler yapıyor.
Onları düşününce evet benimde korkup kaçasım geliyor.
Bir yandan da acıyorum başka kimsesi yok

huzur evine yerlestirin dicem ama oradaki hemsireler ve diğer insanlara da sarkıntılık yapar gibi sanki :ssz:

çok şaşırdım gerçekten,Allah ıslah etsin.kusura bakmayın gülüyorum şu an :1:
Allah gecinden versin ama onu teneşir paklayacak gibi :1:

Ay ne diyeceğimi bilemedim. Çok iğrenç şeyler o yaşta adam tövbe tövbe.. Bence normal değil çünkü normal videolar izlemio yok dede torun bilmem ne. Kabul edilemez bence. Ben olsam o evde durmak istemem..

ay bu nasıl konu koptum :1::1::1: şaka bi yana ağlanılcak bi yanıda var gerçekten.:27:.. evlendirin o tanıştığı bayanla filan artık yapcek bişey kalmamış.... :26: kızana gelmiş dede:30:

Bence yanından taşının size zarar verecek boyuta gelmiş durum

Huzurevine konacak kadar bilinçsiz değil…
Gayet halen çalışıyor hatta. Mühendisliğe devam ediyor.
Yani normal değil miii… Ama yaşlılarda azar derler.
Of kafam çok karışk

canım yada taşının yanında sürekli gider gelirsiniz ama aynı yerde yaşamak gerçekten sıkıntı
arkadaşın dediğin gibi doktora götürün hastalık bu cidden

Midem bulandı yeminle. Aynı evde yaşamayın o sapıkla teyzeniz de anormal dedenin hareketlerinin nesi normal ayy iğrenç tek kelimeyle.

Ne demek bu normal. Resmen bir yaşıma daha girdim şuan. Ruhsal bir sorunu var dedenizin doktora götürün bu şekilde başa çıkmazsınız. Size ve annenize olan yaklaşımı için söylememe gerek var mı bilmiyorum ama tam anlamıyla rezillik.

öh artık kusura bakmayın da teyzeniz de bir garip.. her erkek yapar ne demek, onu kendi yanına şutlamayın diye milleti ensest yapmış..

dedeniz sapık, böyle şeylerin fantezisini kuruyorsa derhal gönderin yanınızdan.. valla izleyen, okuyan, hayalini kuran adam yapmaz diyemez kimse, allah korusun..

Merhaba kızlar,

Bu arada yaşı 70 oldu.

VE EN KÖTÜSÜ!
Bakmaz olaydım…

Of çok kötü çok..

Yo yo yo... Teyzenize nasıl normal gelebiliyor böyle şeyler ya ? Kendi evladının göğüsüne bakılmasını ister miydi acaba?
Bir insan evladını,torununu nasıl o gözle inceleyebilir? Bu nasıl bir sapkınlıktır.
Ayrıca 70 yaşında yanınıza almışsınız ve bu huylarını öğrenmişsiniz. Belkide daha öncede böyleydi.
Dedeniz sapık ve şuursuzca davranıyor. Bunu alanen yapmasına şaşırdım nasıl bir cesarettir bu.
Bence interneti yasaklayın.İzleyemesin
Ve belaltı konu açmaya çalışığında sürekkli tersleyin.
Annenize bakmış olmasına yorum dahi getiremiyorum.
Bir psikoloğa götürün. Ve pskikologda bir çare getiremiyorsa huzur evine gönderin.
Henüz size fiili bir davranışta bulunmamış,bu kadarına bile şaşkınken onu kaldıramazsınız.Anneniz ve siz kaldığınız odanın kapısını kilitleyin geceleri.Ne olur ne olmaz. Ve sürekli iğneleyici ifadelerde bulunun. O yaştaki bir adama hürmet etmek gerek yaşlı ama sizin dedeniz haketmiyor bunu.
Allah yardımcınız olsun.

p-o-r-n-o izlenmesıne saygım var ama..

dede artık tehlıkelı sularda yüzüyor,kendı kızı ve torununa sarkma ne demek..

bunlar gulup gecılcek seyler degıl..

korkmuyorsun ama kesınlıkle korkmalısınız!

şap falan içirin..baban yok mu?

Okurken midem bulandi
ne demek kendi kizini izlemek torununun goguslerine bakmak bu apacik sapkinlik
arkadasim hemen gidin o evden yoksa cok daha buyuk rezilikler gorursunuz

Böyle şeyleri okudukça çocuklarımızı nasıl koruyacağız kime güvenicez bilmiyorum. Paranoyak oldum zaten korkudan huzur yok valla çocukların tepesindeyim hep

Back
X