- Konu Sahibi december90
-
mutfak havluları çok iyi oluyor aslında tencereni yıkayıp biraz beklettikten sonra kurulamak için ben bu resimdekileri pek beğenmiyorum birkaç tane de englıshome dan almak istiyrum ,o indiirmde kaçırdım havluları
yeterli canım ama sana tavsiyem taç markasının kurulama bezleri var ya onlardan sakın alma ,hiç mi hiç kurulamıyor ben aldıklarımı ablama vermiştim evleniyor diye. hiç beğenmedi kurulamıyor boş yere alma dediydi.
canım anasayfamda ben bu aldıklarımı nasıl ekliyebilirm biliyor musun eklemeye çalışıyorum hata veriyor
biraz gec gordum kusura bakma bıdaha indirime girer üzülme...tavsiyeni dikkate alıcam mutlakaanasayfaya gelincede insert image diye biryer var logosuda çerçeve şeklinde oradan girebilirsin yükleyebilirsin
evlenip mennun kalınan / kalınmayan ürünleri öğrenmek çok faydalı oluyor bizim için ..
canım ben oradan yükleidm hep deniyorum ordan olmuyor
amannes neler var neler :)
havlularına bayıldım, mutfak havluların da çok tatlı :)
çok şık şeyler almışsın. zevkle ve özenle seçilmiş :) güle güle kullan
neden hata veriyor acaba ya bana hiç olmadıki o yüzden bilmiyorum
bende çok begendim tatlım,canını sıkma çok şey alamadım diye bende senin gibi bir iki bir iki diye başladım.inanki herşey zamanla oluyo.bu arada tencere takımımız aynı bi korkmaz cı olarak :)bide english home önlüğümüz.
selam kızlarrrrr
uzun aradan sonra çeyizime bikaç parça şeyler aldımmmm
englısh home havlu ürünlerinde yine indrim vardı , almak isteyen kaçırmasın derim
ve ürünlerim huzurlarınızla sizlerle
Eki Görüntüle 814446 Eki Görüntüle 814447 Eki Görüntüle 814448 Eki Görüntüle 814449 Eki Görüntüle 814450 Eki Görüntüle 814451
2 modelin hem el hemde yüz havlusunu aldı takım olsun diye
almış olduğum mutfak önlüğünün eldivenini bulamamıştım baktım ki internette var hemen alayım dedim
buda şık servi mor rengini aldım mor hastası birisi olaraktan
birde bunları ansayfamda güncelleyebilsem pek mutlu olacağım
orta ve küçük boyunu aldım , kız patates kızartmasını yapıp buna koyuyrmş , soğumasını önlüyormuş bakalım :)
Eki Görüntüle 814452
Bu kadar şimdilik bu ay ki çeyiz alışverişim
Bşladık bakalım yeni yeni , evleneceğim zaman eksiğim kalmasın istiyorum ama biraz zor gibi
korkmaz ürünlerini çok beğeniyorum. ve englısh home hastasıyım :)
çok sevindim beğenmene canım hepiimz güzel günlerde kullanalım inşallah
selam kızlarrrrr
englısh home havlu ürünlerinde yine indrim vardı , almak isteyen kaçırmasın derim
Eki Görüntüle 814446 Eki Görüntüle 814447 Eki Görüntüle 814448 Eki Görüntüle 814449 Eki Görüntüle 814450 Eki Görüntüle 814451
almış olduğum mutfak önlüğünün eldivenini bulamamıştım baktım ki internette var hemen alayım dedim
orta ve küçük boyunu aldım , kız patates kızartmasını yapıp buna koyuyrmş , soğumasını önlüyormuş bakalım :)
Eki Görüntüle 814452
Hepside birbirinden güzel canım güle güle kullanselam kızlarrrrr
Eki Görüntüle 814452
Canım benim hayırlı olsun yeni ceyizin cok güzellereldiven modelide cok hos
canım yeni cicilerin çok şeker güle güle kullan
nevresim ve pikelerden çok alma canım,her sene yeni modeller çıkıyo.bide yemek takımını en sona bırak canım modeller o kadar çok degişiyo ki geçen sene begendiğini bu sene begenemiyosun.bende korkmaz ürünlerini seviyorum.herşeyimi korkmaz aldım.english home a diyicek hiçbişiyim yok harika modeller o kadar sade ve şık ki herşeyimi english home dan alasım geliyoooo
Son aldigin havlularimiz ayni
Güle güle askla huzurla kullan tüm aldiklarini
Çeyizler alınmışşşş
Ama ben şimdi feci özendim dün o kadar çeyiz çeyiz dedik üstüne alamamak çok kötü oluyor
Hepiciğini aşkla kullan
Servis kablarını çok beğendimm şık duruyorrr
Hepside birbirinden güzel canım güle güle kullan
Dayanamadım nihancım joker hakkımı yine çeyizden yana kullandım
sende alırsın canım üzülme ben abin aldı mı dediğin ürünleri ?
hepimiz aşkla huzurla , mutlulukla kullanalım canım
Çok iyi yapmışsın bence de
Çeyiz almak benim için terapi gibi zaten
Henüz gitmemiş canım, gideceğim dedi bakalım
Gerçekten öyle ya önceden kıyafet ayakkabı çanta idi şimdi ise çeyiz
Hımm tamam canım ,bende gidemedim bugün maalesef ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?