Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
üzülme şekerim hayırlısı :teselli: bu arada hoşgeldin
günaydın kızlar
nasılsınız ben akşam adet oldum(( ya üzüldüm ama ben bu gaz olayıma çok takmışdım şimdi adet olunca geçdi onun içinde sevindim aslında ama bebişimiz yok yine artık bidahaki aylara inş dünürüm benim kız senin oğlanı bekliyo herhal:))
amin canım,sen ne kadardır uğraşıyorsun,Allah yardı etsin hepimize,göbişimize bebiş kondursun gülüm:CüvCüv:
napayım canım kitap okuyorum...evde olduğum zamanın kıymetini bileyima.s
sen nasılsın gülüma.s.
bu arada hoşgeldin canıma.s.:teytey:
günaydınn hepinize nasılsınıza.s.
ya ben tam 30 güne saymışdım geçen ay öle olmuşduya bu 26 gününde geldi normal aslında benim genelde önceden 26 ile 28 gün arasında olurdum hep ama bebiş isteyince 30 falan çıkdı işde hatta bikeresinde 33 olmuşdu
gelecek ay inşallah tatlım bebişinin haberini verirsin :1hug:
günaydın hoşgeldinnnn ben kırmızıkarı yediğim için pek iyi değilim ama ümit hep varrr
günaydınn hepinize nasılsınıza.s.
bende iyiyim,
dün akşam geçmişi okudum,sen manisada görev yapıyormuşsun,benim eşim manisalı açıkcası bende bir türlü sevemedim manisaya yerimseniben
günaydın canım,hoşgeldin alkisalkisalkis
canım benim 3 yılı devirdik ağustosta henüz gelen giden yok malesef senağlama
al benden de o kadar gülüm...kaçmaya çalışıyorum,ama eşime bağlı olunca tabii,o da o kadar rahat anacım,kıpırdamaya niyeti yok burdan:mymeka:,eşin merkezden mi canım
canım biz köydeyiz ya öle bi şans yok zaten tek öğretmen var oda eşim ona bi iş yaptırmıyorum çok yoruluyo başı kazan gibi geliyo köy olunca malesefkiiiii birleştirilmiş sınıf 5 sınıfa da eşim bakıyo kıyamıyorum
merkezden gülüm,anne tarafı bulgaristan göçmeni,bu arada benimde babaanne tarafım izmirli (laf aramızda bende ikizlerim) opuyorumnanaktan
dünürüm bütün dengemiz altüst oldu bacım....bence en güzeli ne biliyomusun..2-3 ay olsa da olur olmasa da gözüyle bakmak...ben ertelemiştim ya bu bikaç ay zaten,şubata kadar
kafam çok rahat,adetimi bekliyorum canım,yumurtlama günümü bile hesaplamamıştım bu ay
üzülme sakın dünürüm ,allahın izniyle gelecek bebişler,geleceeek:teselli:
canım benim 3 yılı devirdik ağustosta henüz gelen giden yok malesef senağlama