ben aslen eskişehirliyim
kıs olsun eşin de eskişehirli ise dönersiniz memleketinize:teselli:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ben aslen eskişehirliyim
yaa arkadaşlar göğüs uçları hamile kalındıktan ne kadar sonra acımaya başlıo hemen olurmu
yaa arkadaşlar göğüs uçları hamile kalındıktan ne kadar sonra acımaya başlıo hemen olurmu
ozaman psikolojik ama burda bazılarından duyuyorum hemen hassaslaşan oluyomuş kişiden kişiye değişir hem ama benim nerde günüm geçcek daha çoooooooooooooook var
kısssss tütütütüh maşallah ne ara yaptın okadar işi hamaratalkisalkisalkis
ozaman psikolojik ama burda bazılarından duyuyorum hemen hassaslaşan oluyomuş kişiden kişiye değişir hem ama benim nerde günüm geçcek daha çoooooooooooooook var
Bence psikolojik ben kendi fikrimi söyleyeyim; ben öle daha günü gelmeden belirti filan olduğuna inanmıyorum..hele bu topikte yazanlar hepten kendilerini kaptırıyolar kendilerini çok fazla dinliyolar kafaya takıyolar o yüsden kendi kendilerine belirti üretiyolar.vücutlarını beyin yoluyla düşünce yoluyla o moda soktukları için sanki öyleymiş gibi yaşadıklarını zannediyorlar..o belirtiler adetin geçti mi başlıyo tamam orda hemfikirim ama öncesinde pek bişey olmuyo arkadaşlar..keşke olsadahepimiz anlayabilsek ama öle değil işte.. o yüsden en güzeli relaks olmak...şakkıdı
doğru valla,ben o kadar kaptırdım ki idrar testinde bile çift çizgi çıkardım:roflol:
Hah bak işte hemşom en güzel örneği..yok yok şaka senden değildir canım o aletler yanlış gösteriyo bazen o da sana denk gelmiş..
Neyse kızlar benim çıkmam lazım malum mesai..bi de şimdi pazar gitcem evde pek bişey kalmadı..hepinizi öptümmm...a.s.a.s.
ya ben artık cidden takmıyorum önceden çok istiyodum eşim askerdeyken bana arkadaş olur die ama hamile olan herkes diyoki hamileyken eşin yanında olsun çektiklerini görsün hamileyken görsün kıymetini anlarlar diolar o yüsden olmazsada yaza inş. napalım