- 12 Mart 2009
- 9.980
- 17
gelir canım,rabbimin vardır bi bildiği,işte sabredemediğimizden çok üzülüyoruz ya:teselli:
evet canım umuyorum bekliyorum napalımm işte allah hepimiz için o anne olma hislerini duygularını taddırmadan almasın bizi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
gelir canım,rabbimin vardır bi bildiği,işte sabredemediğimizden çok üzülüyoruz ya:teselli:
vay beee,iyiki açmışım topiği,yoksa sizi nereden bulurdum:1hug:
manisaya gel de görüşelim canımcımopuyorumnanaktan
evet canım umuyorum bekliyorum napalımm işte allah hepimiz için o anne olma hislerini duygularını taddırmadan almasın bizi
yıllarca hamile kalamayıp ümitlerini yitirdikleri ve hiç beklemedikleri bir dönemde hamile kalan arkadaşların öyküleriyle mutlaka karşılaşmışsındır canım.ben artık anladımki gebelik işi için yumurtalıklar ve rahim bir araç asıl iş beyinde bitiyor o nedenle rahat bırak kendini,bırak testleri belirtileri vs.hamileliğe dair herşeyi.adet günlerini bile takip etme artık bence.mutlaka gelecektir canım bebeğin a.s.
vay beee,iyiki açmışım topiği,yoksa sizi nereden bulurdum:1hug:
manisaya gel de görüşelim canımcımopuyorumnanaktan
İnş dünürüm yaaa gelsinler artık bu kadar naz yetmez mi:?? ya bu ay bende hesaplamadım ama çalışmışdık eşimle gerçi öle ayaklarımı falan bir yere dayamadım belimede yasdık koymadım yani ne bilim kazayla olan da oluyo onlar hiç bişey yapmıyolar hemde hatta olmaması için uğraşıyorlar ama olacak olunca oluyo inş bizim de olur hayırlı zamanda
aranızda tedavi görenler varmı peki
yaa ben işlerimi bitirmeye çalışıyorum çok katılamıyorum inş. öğleden sonra şekerlerim gazilicim burası 2.bölge olduğu için 4 sene doğu görevi bide bu sene askerlik var sayılmıyo çıktımı 5 seneye senağlama
benim işim gereği sizler gibi tatilim olmuyor tatlım,ancak bayramda seyranda gelebiliyorum ama ilk gelişimde görüşmek isterim seninle,haber veririm mutlaka bende sana yakınım (uşak)bu arada sierde benim memlekette 1 sene çalışmış,ya dünya çok küçük ya da biz tam bulmuşuz birbirimizi :roflol:
dünür topikdeki herkezle akraba olacaksın tatlım yakında
:dance:şimdi iklime de dünür bumaya geldi iş
hayırlısı olsun canım ya evet yan etkileri çok fena banada kilo yaptı hepbana tedavi önerildi,1 ay ilaç kullandım ama sonra bıraktım tedaviyi,ilaçlar çok dokundu psikolojimi zaten sorma hiç,bu ay 2. deneyişimiz olacak bizim a.s
23 cnmaminn canım,derinimin dediği gibi tüm iş beyinde bitiyor,yaşın kaç gülüm
hhee bulun bakalımm:dance:şimdi iklime de dünür bumaya geldi iş
:roflol: :roflol: :roflol: düşer illaki birileri bugün yarın
kızlar içimden geldi buyrun afiyet olsun