- 3 Haziran 2009
- 750
- 1
günaydın canım ben sabah 8den beri burdayımda işlerimi yapıyodum nasılsın yerimseniben
teşekkür ederim iyiyim sen nasılsın?a.s.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
günaydın canım ben sabah 8den beri burdayımda işlerimi yapıyodum nasılsın yerimseniben
günaydın kızlar,dün çok yoğundum giremedim,özlemişim
nasılsınız??:1hug:
günaydın canım...dün bekledik baya seni:teselli:
günaydın,çok yoğundum giremedim,napıyorsun :1hug:
günaydın kızlar
nasılsınız ben akşam adet oldum(( ya üzüldüm ama ben bu gaz olayıma çok takmışdım şimdi adet olunca geçdi onun içinde sevindim aslında ama bebişimiz yok yine artık bidahaki aylara inş dünürüm benim kız senin oğlanı bekliyo herhal:))
arkadaşlar slm ben dün sadece eğlence olsun azcık diye gebelik testi yaptım.açıkçası tek çizgi çıkacağından o kadar emindim ki.çünkü adetime bir hafta vardı hem de 4 aydır denedik olmadı ama bir baktım ilk yarm saatte ikinci çizgi silik çıktı.idrar testi örneklerine baktım benimkinden silik çıkanlar bile hamile çıkmış.ama ümitlenmek istemiyorum çünkü adet olacakmışım gibi karnım ağrıyor,gazım da var,gurulduyor.bunlar adet belirtilerim,iki arada sıkıştım....
arkadaşlarım şimdi işe gidiyorum,mesajlarınızı bekliyeceğim,allah razı olsunopuyorumnanaktan
hoşgeldin canım yaa gece geç yatıyorum ama eşime mecbur kalkıyorum 7:30 da kalkıyorum kahvaltı hazırlıyorum yapıyorum 8:30dada yolluyorum hemen yemeğe koyuluyorum öğlen gelcek çünkücokacimcoook sonra bulaşık makinesini boşalttım yenilerini yerleştirdim şimdi yatak odasını topluyorum çamaşır atcam etrafı toparlıycam tm zaten eşim yemeğe gelio öğleden sonrada evi süpür falan filan .................. uzaaaar gideeeer hergün aynı şeyler-tatlicadiarzu-
meraba canım sonuç ne çok merak ettim
canım maalesef testin azizliği:çok üzgünüm:...teşekkür ederim sorduğun içina.s.
ewt canım yaa tam gün :umursamaz:
olsun güzelim sağlık olsun inşallah hep beraber alırız birbirimizden güzel haberleri
kısss çok erken gelmişş,3ünde değil miydi günün kuzucum:teselli:
yok kıs senin günün benden önce olduğu için gene kızımız büyük olacaka.s
günaydınn hepinize nasılsınıza.s.