çıkarsın tabi,süper fikir
sier biz harçlık istiyoz :mymeka: :enbuyukkk:
ablam kızı böyle pataklarsan kimden alcaz harçlığımızı,memurdan alacağımız üç kuruş harçlık zati...:tomato:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
çıkarsın tabi,süper fikir
sier biz harçlık istiyoz :mymeka: :enbuyukkk:
heyyytttttt noluyoz,sizde çok uyanık çıktınız haa :mymeka: bizim memlekette küçükler verir harçlığı,öpem kızlar Şeniz :roflol: :roflol:
Noluuyooonuzz yavv anaaaaaaa...şunlara bakk..ulen nerden söledim yaşımıı..zararlı çıktım ben bu işten..halbuki hiç te öle düşünmemiştim..cngnm de çıktı aha burdan buyrun iştee..yavv zaten üç kuruş maaş alıyos onada göz diktinizz..klava:
Neyse artık vercez napalım gelenekler böle kim çıkardıysa bu para verme işiniii.. Çok üzgünüm çoook
dertlenme bacım buldum ben yolunu
sier sana versin harçlığını,sen bana bende cngemn'ye vereyim....
bu işten sen karlı çıktın cngemncimkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
Noluuyooonuzz yavv anaaaaaaa...şunlara bakk..ulen nerden söledim yaşımıı..zararlı çıktım ben bu işten..halbuki hiç te öle düşünmemiştim..cngnm de çıktı aha burdan buyrun iştee..yavv zaten üç kuruş maaş alıyos onada göz diktinizz..klava:
Neyse artık vercez napalım gelenekler böle kim çıkardıysa bu para verme işiniii.. Çok üzgünüm çoook
o harçlık işi bende takılsa ben pas geçsem
kıs biz de aramızda toplayıp sana verelim:roflol::roflol:
uyanıııııık:roflol::roflol:
bu gidişle ihale bana kalacak galibasenağlama
uyanıııııık:roflol::roflol:
bu gidişle ihale bana kalacak galibasenağlama
hee iyi o zaman her halukarda ben haşlık alıyom dimi
kıs niye ikiye bölüyoz,o vereceği harçlığı iki katına çıkarsın,nasıl fikir gülümalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkis
EVET EVET EVET EVET EVET EVET delikafaduldendelikafaduldendelikafaduldendelikafaduldendelikafaduldendelikafadulden:icecream:
sizi gidi aç gözlüler siziiiiii klava:
harçlığı duyanın ağzının suyu akıyo