Gazilicim bende çıkıyom canım..şimdiden bende bayramını kutluyorum görüşemezsek iyi bayramlar..iyi yolculuklar..harçlığını da dönünce veririm artık olurmu yerimseniben
EH NAPALIM DÖNÜŞTE ALIRIZ,KAÇMIYOSUN YAyerimsenibena.s.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Gazilicim bende çıkıyom canım..şimdiden bende bayramını kutluyorum görüşemezsek iyi bayramlar..iyi yolculuklar..harçlığını da dönünce veririm artık olurmu yerimseniben
öptüm canım,ben bayramda aydındayım,görüşemezsek hayırlı bayramlar dileyip öpüyorum ellerinizdenopuyorumnanaktan
pes vallahi kızlar bi gün girmedim dağıtmışsınız ortalığı:umursamaz:şimdide tek allah ın kulu yokmafoldumbenbirbirinize harçlıklarıda vermişsiniz hani banakafamçokkarıştı
neyse zaten bendede kalmazmışdelikafadulden
hepinizi kocaman öpüyom kızlaropuyorumnanaktan
bayramınız şimdiden mübarek olsunopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
ama bayrama kadar görüşürüz inşaallah
pes vallahi kızlar bi gün girmedim dağıtmışsınız ortalığı:umursamaz:şimdide tek allah ın kulu yokmafoldumbenbirbirinize harçlıklarıda vermişsiniz hani banakafamçokkarıştı
neyse zaten bendede kalmazmışdelikafadulden
hepinizi kocaman öpüyom kızlaropuyorumnanaktan
bayramınız şimdiden mübarek olsunopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
ama bayrama kadar görüşürüz inşaallah
slm kızlar. ben yeni katıldım aranıza.iyi bayramlar.aslında bende beklemedeyim.adetime 2 gün kala evde test yaptım sonuç negatif.ama hala tık yok 4 gün geçti.acaba tekrar nezaman test yapsam bilemedim
:teselli:ama zaten testin üstünde de silik çizgi pozitif olarak değerlendirilir diye yazıyordu..
bir umut işte
ben galıba bı senı bula bıldım canım bı topık actım acaba bakabılırmısın
ben galıba bı senı bula bıldım canım bı topık actım acaba bakabılırmısın
günaydın kısssslar,nasılsınız?
cngemn kısss hoşgeldiiiin,özlemşim bacıım