- 5 Ocak 2009
- 2.733
- 10
Hoşgeldin tatlum
Hoşbuldum şekerr alkisalkisalkis
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hoşgeldin tatlum
yok ikinci spora ne yüreği nede bedeni dayanmaz herhalde,süpermen değil ya bu adam :roflol:
bütün ödevlerini yap öle git canımm memleketekaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
bak siercim herkes tam gaz çalışmada sende tam gaz devam ediyon dimi çalışmalara yani artık bu ay müjdeleri patlatalım arka arkaya
bak siercim herkes tam gaz çalışmada sende tam gaz devam ediyon dimi çalışmalara yani artık bu ay müjdeleri patlatalım arka arkaya
Ahh canım reglim bugün bitti daha..ama bekleyinn benideeeeeeeee geliyommm tüm hızlaaaa :jeyyar: bu ay acayip enerjikim bal-tarçın-çörekotu-incir suyu derken beni kimsem durduramazzz heyyyttt..
Ahh canım reglim bugün bitti daha..ama bekleyinn benideeeeeeeee geliyommm tüm hızlaaaa :jeyyar: bu ay acayip enerjikim bal-tarçın-çörekotu-incir suyu derken beni kimsem durduramazzz heyyyttt..
üff,Allah eniştemin yardımcısı ola :dance:
:roflol: :roflol: hamile kalayım derken kocasız kalayım deme,sakinleş biraz kuzum sakinleş,ürkütme adamı
:roflol: :roflol: hamile kalayım derken kocasız kalayım deme,sakinleş biraz kuzum sakinleş,ürkütme adamı
Bişey olmass onada mesir macunları felan yaptım o da onları yiyecek kaydirigubbakcemile3 çokk kötüyüümmmmmmm kötükedihüso
Bişey olmass onada mesir macunları felan yaptım o da onları yiyecek kaydirigubbakcemile3 çokk kötüyüümmmmmmm kötükedihüso
o zaman allah sizin komşuların yardımcısı olsun :roflol:
o zaman allah sizin komşuların yardımcısı olsun :roflol:
hah,o zaman tamam,valla çok övüyorlar şu mesir macununu manisada,sen bi dene gülüm ,tecrübelerini anlat bana