bizimkilerin pek hayırlı bi ilişkileri olmayacak herhalde benimkide çine göre erkek çıkıyor,neyse canım bizde holladaya göndeririz oğlanları olur biter :roflol:
kız bizimkiler büyüyünceye kadar türkiyedeki yasak kalkar:roflol:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
bizimkilerin pek hayırlı bi ilişkileri olmayacak herhalde benimkide çine göre erkek çıkıyor,neyse canım bizde holladaya göndeririz oğlanları olur biter :roflol:
evet yaaa hakikaken kardeş gibi olmuşuz başkalrından aynı sıcaklığı alamıyorum ben yaaaa cngmn sier berru onlarıda bulup geri getirmek lazım aslında,topiği toplayalım yeniden bir araya
tabiki kalp atışlarını duyacaksın ılgınım sakın karamsar olma teyzelerini üzmez o..............
ben pazar günü sabah yaptığım testle şoka uğrayarak öğrendim hamile olduğumu, karşı komşum (aynı zamanda yakın arkadaşım) çarşıya kadar inip geleceğiz dedim eşime o da marketten bir kaç sipariş verdi gelirken al gelirmisin hazır çıkıyorsun dedi ama biz hastaneye tahlile gidiyorduk,tahlil yapıldı sonuç pozitifdi,sonuç kağıdını market poşetinin içerisine attım,eve geldim eşime verdim bunları yerleştirirmisin diye,malzemeleri yerleştirdi en son test kağıdı kaldı bu ne yaaa dedi bir baktı hamilelik kan tahlili ve sonuç pozitif, kekeleyerek sen hamilesin?? dedi dedim evet boynuma sarıldı çok sevindi vs.vs. gidip çiçek almış sağolsun öyleydi inşallah güzel bir andı.
gülüm hiçbir şey kaldırmıyorum eskiden okula yürüyerek 10 dk da gidiyordum şimdi sallana sallana 20 dkyi buluyor temizlik de yapmıyorumaynısını dedi dr gülüm bana da.....kalp atışını duyacak mıyım acaba...inanamıyor insan...kuzucum kanaman ne zaman olmuşu senin,teyzesi araları bir ay değil mi......birlikte büyüyecekler inş...nazım arayı kaçırma sakın....düzenli gidelim lütfen.a.s.
accuk yavaş olun bacılar yetişemiyom hızınıza
ah canım sen de şanslıymışsın genelde biz haber veririz ama almasıda ayrı bi güzeldir be:sm_cool:
derinim cvp yaz nerden aldın şu testleri kaç tane var içinde yetiyomu bütün aya
:sm_cool::sm_cool::sm_cool::sm_cool:
marketten çocuk almış bi de fişini de almışalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkis
getirelim özelden msj atalım gelsin yaramazlaralkisalkisalkis
ah gülüm yaşayamadım sevincimi gece 3 te acile gittik ateşim 39 a yükseldi diye..bir serum daha yedim şimdi korkudan dışarı adım atamıyorum ya grip olursam diye:çok üzgünüm:
ah gülüm yaşayamadım sevincimi gece 3 te acile gittik ateşim 39 a yükseldi diye..bir serum daha yedim şimdi korkudan dışarı adım atamıyorum ya grip olursam diye:çok üzgünüm:
vayyyyy beeeee..
sositososito
ben de eşime alayım çiçek dimi:roflol:
hastaneye sevk vericem bacılarım görüşmek üzere,nazım sen de yürü ev ödevlerini yap bakiiimklava:
vayyyyy beeeee..
sositososito
ben de eşime alayım çiçek dimi:roflol:
hastaneye sevk vericem bacılarım görüşmek üzere,nazım sen de yürü ev ödevlerini yap bakiiimklava:
derinim şu ovulasyon testini nerden aldın kıssssssssss cvp yaz artık