Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
slm kızlar ben dünde yazmıştım reglim 12 geçti bu gün test yaptım ama negatif çıktı. bu testlerin yalnış çıkma olasılığı ne kadar acaba bir bilginiz var mı?
slm kızlar ben dünde yazmıştım reglim 12 geçti bu gün test yaptım ama negatif çıktı. bu testlerin yalnış çıkma olasılığı ne kadar acaba bir bilginiz var mı?
tm normalde affetmem ama sen yeğenime dua et :ecrin_bebek: :asigim:
bu arada derin isim düşünüyomusun
:lepi: :lepi: saol bacım ediyom zaten
ben daha hamile kalmadan önce düşünmüşük isim işini,kız olursa ben erkek olursa eşim verecekti ismini,benim beğendiğim isim derin bilindiği üzere kullanıcı adım zaten,erkek olursada eşim yağız diyor ya da yalın (benim tavsiyem) ama belki daha farklı hoş isimler bulursak onlarıda düşünürüz.yeniliğe açığız yani,sizlerinde yardımına ihtiyacım var bu konuda
inş kanda pozitif çıkar. kendimi çok kaptırdım var diye yoksa yine hayal kırıklığı olacak. 12 gün geçmesi normal değil zaten bebek yoksa da başka bi sorun var o zaman.
:lepi: :lepi: saol bacım ediyom zaten
ben daha hamile kalmadan önce düşünmüşük isim işini,kız olursa ben erkek olursa eşim verecekti ismini,benim beğendiğim isim derin bilindiği üzere kullanıcı adım zaten,erkek olursada eşim yağız diyor ya da yalın (benim tavsiyem) ama belki daha farklı hoş isimler bulursak onlarıda düşünürüz.yeniliğe açığız yani,sizlerinde yardımına ihtiyacım var bu konuda
inş kanda pozitif çıkar. kendimi çok kaptırdım var diye yoksa yine hayal kırıklığı olacak. 12 gün geçmesi normal değil zaten bebek yoksa da başka bi sorun var o zaman.
Ayy valla derinim hiç isim düşünmemişdim ben dur bi düşinim bişey bulursam sölerim ama sizinkilerde güzel buldugunuz isimler mesela ben derin çok begendim
bizde şimdiden anlaştık 2 isim koycaz kızda olsa erkekde birini o birini ben bence sizde öyle yapın daha karlı:jeyyar: ya ben erkek ismi çok bldumda kız bulamıyorum yaa
ya 12 gün baya olmuş ama benimde 5 gün gecikmişti psikolojik
Ayy valla derinim hiç isim düşünmemişdim ben dur bi düşinim bişey bulursam sölerim ama sizinkilerde güzel buldugunuz isimler mesela ben derin çok begendim
ewt beimde çok hoşuma gidiyor hatta bende kız olursa onu düşünmüştüm erkek olursada doruk uyumlu olsun die derin-doruk:asigim:
doğru psikolojik olabilir. en iyisi çıkıp kan tahlili yaptırayım. içimdeki bu huzursuzluk gitsin. bu arada ortamınız çok güzel ben dün üye oldum ara sıra yazışmalarınızı okuyorum umarım benide aranıza alırsınız. derinciğim senide tebrik ediyorum inş bizlerde senin gibi o mutluluğu yaşarız
selam kızlar
hoşgeldin gülüm ne demek aramıza almak zaten aramızdasın alkisalkisalkis
umarım hayırlı haberlerle gelirsin, tebriğin için teşekkür ederim canım allah en kısa zamanda sizlerede nasip etsin inşallah :Saruboceq:
aaa hemen buraya yaz sonucu hakkınızda hayırlısı olsun