kızlar yazmıyonuzmu bak gidiyorum mutfağa yada ben direk gideyim leptobuda götüreyim:jeyyar:
gitme anacım nereye gidiyon biz yanlız bırakmaaa senağlamasenağlamasenağlama
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kızlar yazmıyonuzmu bak gidiyorum mutfağa yada ben direk gideyim leptobuda götüreyim:jeyyar:
evi temizlemeye çalışıyorum canımın içi balkonu yıkadım şimdi...hangisine yetişecem şaşırdım valla:1no2:
hıım kızıyomu nette olmana
amaan çok sıkma be kendını yavaş yavaş yap olduğu kadarıylasengözlerimebaksanab
evi temizlemeye çalışıyorum canımın içi balkonu yıkadım şimdi...hangisine yetişecem şaşırdım valla:1no2:
gitme anacım nereye gidiyon biz yanlız bırakmaaa senağlamasenağlamasenağlama
buraya yazmama kızıyo gıcık şey:mymeka:
ya şekerler siz varsınız diye zaten bütün işleri boşladım 7/24 burdayım Allahtan eşim bişi demiyor mutfak dandini eşim geldi yemek yedik mutfak ölece duruyo bulaşık makinesine bulaşıkları koycam elde yıkancaklar var yıkıcam ev süpürülcek çamaşır yıkadım asıcam öleeeeeeee çok çalışmam lazım çoooooooooooooook-tatlicadiarzu-
buraya yazmama kızıyo gıcık şey:mymeka:
benim eşim bilse o d kızar ben evde hiç girmem o yüzden iş yerinde giriyorum erkekler genelde böledir canım:))
ah be gülüm bi toplayabilsem odayı temizliyom salon dağılıyo salonu temizliyom mutfak onu temizliyom bi bakıyom oda yine dağılmışşş:çok üzgünüm::çok üzgünüm:
dünür sen öle deün ne kadar karamsarlaşmışsın kızıcam sanaklava:klava: canım bak sende sitreli eşinde sitresli birbiriniz anlamaya çalışın sinirken içinzideki sevgiyi göremiyorsunuz hemen havayı yumuşatacak çalışmalara giriyorsun mesela bi akşam yemeyi hazırla mum ışıgın da canım sakın yanlış anlama sen haksızsın demiyorum eminim eşinde kabalık yapıyodur ama derinim sana çok gzel açıklamış yuvayı dişi kuş yapar diye.
oyyy kıyamam bensanaa
kız niye okadar dağılıyo:jeyyar: çocukda yok o dağıtsa hehyerimseniben
öyle gülüm de hep bayan anlayışlı olunca da olmuyo ,,,beni stres topu yaptı bende atıyo sinirini....:sm_confused:
ya benim eşimde kızıyo ama normal bu şekilde konuşmamızada bişi demiyorŞeniz sonuçta hep o konuları konuşmuyoruzki
AYYY kıyamamm sen çok kırılmışsın gelip enişteyi bi azarlamak isterdim klava:klava:klava:klava:klava:klava:klava: seni nasıl üzer böle ama canım yaa toparla bi kerecik daha durumu
bizimki çıkardığını yerine koymuyo...bi de ben hergün evi toplayamıyorum bende de var azcık kabahat kıss berrum:tomato:
daha bütün gardolaptakilerin ütülenceğini saymadım bile tozlar alıncak yerler silincek oyyy oyy:1shok: