Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
canım gögüsler de şişlik adet öncesi olur genelde acıma da olur agrının olmmaısı iyi bence ayrıca her ay adet belirtisi değişebilir diye biliyorum ben.
bide eşim bana küstü dün gece:hulya:
bu belirtinin yumurtlama olduğuna dair güçlü bir bulgu olduğunu söylüyorlar gülüm benimde hep adet öncesi göğüslerim şişer ve acırdı ama son 2 aydır olmuyordu bende üzülüyordum yumurtlayamıyorum artık herhalde diye ama onunlada alakası yokmuş demekki,kötü bişey olduğunu sanmıyorum canım çoğu kişinin yaşadığı adet belirtisi sıkma canını
hayırdır niye küstü enişte
ya canım bak ilk defa göğsümde böle bişi oluyor senelerce hiç olmadı anlayamadım hatta hamiş olduğumu bile düşünmeye başlamıştım okadar acıyodu yani benim hiç değişmedi
ee ozaman ben hayatımda işk defa bu ay yumurtladım ozamankaydirigubbakcemile3
ya çok komik cnmgm hergece dedim diye korkmadı o dünden razı hatta hergün sabah akşam desem kabul eder dün akşam çok uykum geldi hadi dedi bende yok canım istemıyo uykum var dedim küstü bana:hulya:
ee ozaman ben hayatımda işk defa bu ay yumurtladım ozamankaydirigubbakcemile3
ya çok komik cnmgm hergece dedim diye korkmadı o dünden razı hatta hergün sabah akşam desem kabul eder dün akşam çok uykum geldi hadi dedi bende yok canım istemıyo uykum var dedim küstü bana:hulya:
:roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: yazık kız enişteye he diyversen ne olurdu sanki canı çekmiş belliki
bak bakk sen tembellik yapıyorsun hee kaydirigubbakcemile hani her akşam çalışacakdık ama neyse önemli değilmiş akşama alırsın gönlünü tatlım
delikafaduldendelikafaduldendelikafadulden güldürdün yine benim derinim canımn yaa özel olmazsa merak ettim şimdi hamilelik de eşinle bereaber olmak sakıncalımı acaba siz ne yapıyorsunuz
o konuda tembelliği hep ben yapıyorum o bu konuda hiç taviz vermez tm tm bu gece başlıyorum söz hem kocişiminde gönlünü alıcamŞeniz
yok kız bi sakıncası yok kaydirigubbakcemile
delikafaduldendelikafaduldendelikafadulden güldürdün yine benim derinim canımn yaa özel olmazsa merak ettim şimdi hamilelik de eşinle bereaber olmak sakıncalımı acaba siz ne yapıyorsunuz
hmm akşama ben size misafirliğe gelim yatıya:)) yaa canım işin şakası ama eşinle mümkün oldugu kadar bence çocuk düşümeden ne bilim olayı kendi akışına bırakmak daha iyi yoksa insan istemez zaten bi müddet sonra ayy çok açık yazdım
hmm akşama ben size misafirliğe gelim yatıya:)) yaa canım işin şakası ama eşinle mümkün oldugu kadar bence çocuk düşümeden ne bilim olayı kendi akışına bırakmak daha iyi yoksa insan istemez zaten bi müddet sonra ayy çok açık yazdım
ilk 3 ay sakıncalıymış gülüm o nedenle hamile olduğumu öğrendiğim gün önce iyi haberi sonrada kötü haberi verdim hemen :roflol:
ilk 3 ay sakıncalıymış gülüm o nedenle hamile olduğumu öğrendiğim gün önce iyi haberi sonrada kötü haberi verdim hemen :roflol: