Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
aslında adetinin ilk gününden hesapla 12. günü başlayın çalışmalara 2 günde bir yerimsenibendaha dün bitti işte bu gece başlarıs çalışmalarakaydirigubbakcemile:jeyyar:
senin ne zamnadır olmadı cnm
eee derincim belirtiler falan varmıydı anlatsana hergünmü ilişkiye girdiniz gün aşırımı nasıl oldu
çok mutlu olduuuuummm teyzemi oluyoruuuzzz hadi hayırlısı allah sağlıkla kucanada almayı nasip etsinn cnmm
bu ayla 4 ay oldu canım malesef mafoldumbenmafoldumben
klava:
4 ay diyoyaaa klava:
senin ez az 1 yıl beklemen lazım üüzülmek için
derinim hiç belirti yokmu cnm hiçmi
canım tm üsülmek için erken ama eşim aralığın başında askere gidiyor ozamana kadar oldu oldu olmadı taaaa asker dönüşünü oyüsden üzülüyorum mafoldumben
slm kızlarr...bende inşallah 2 hafta sonra belli olcak test yapıp yapmamam:Saruboceq:
mrb hg cnm hadi bakalım inş sendende güzel haber alırızslm kızlarr...bende inşallah 2 hafta sonra belli olcak test yapıp yapmamam:Saruboceq:
canım tm üsülmek için erken ama eşim aralığın başında askere gidiyor ozamana kadar oldu oldu olmadı taaaa asker dönüşünü oyüsden üzülüyorum mafoldumben
peki daha açıklayıcı olması için detaylı yazayım tatlım
kasıkda batma,ağrı sızı acı hiç olmadı ve halada yok
bel ağrısı yok,göğüslerde acı sızı şişme hassasiyet yok
baş dönmesi mide bulantısı yok
birkaç gün öncesine kadar hiç akıntı yoktu iki gündür akıntı bile diyemem çok çok az bişey geldiki o da bir iki defa çamaşırımda gördüm sadece
el ayak üşümesi yok,benim aklıma gelen belirtiler bunlar senin aklına gelenler varsa sor cevaplayayım
tek belirti gelmesi gereken günde gelen lekelenmeden sonra reglin gelmemesiydi
berrucum olmazsada hiç üzülme tatlım,allah hayırlı zamanda verir inşallah bebişini,akşam benim hafif bir lekelenmem oldu eşim sağolsun kaldırmadı yataktan beni herşeye o koştu,hamileyken eşinin başında olması daha iyi bence
akannehir hiç belirti yok tam süprüz yapmış senin ufak melek annesi ne diim inşallah hiç sıkıntı yaşamazsın doğuma kadar olkursa sorarım cnm aklımda olanları cevapladın saolasın
amin inşallah canım,tekrar tekrar dileğim allah sizlerede nasip etsin inşallah,şu an çok şaşkın bir durumdayım hala şaka gibi geliyor ama ilk pozitif olduğunu duyduğun an inanılmaz mutluluk verici,o anı anlatamam,sizlerinde bunu yaşamasını çok isterim