- 11 Nisan 2009
- 4.068
- 683
- 123
Ben bi kaç gün kullandım set halinde, bu süreç içerisinde dahi etkili olduğunu söyleyebilirim gözenekler sıklaşıyor sivilce oluşumu nerdeyse en aza iniyor..yalnız ben maskeyi yüzümde fazla beklettim sanırım bilmiyorum yıkama köpüğünden de olabilir yüzümün kuru kesimleri aşırı kurudu ve dudak çevrmde şakaklarımda kırmızılık ve kuruluk oluştu.. dahası göz altlarım ve kaşlarımın biraz altı kırmızı ve kuru çok kötü duruyor.. 20 gündür bununla uğraşıyorum doktora gittim merhem verdi ama geçmedi hala..
Eczanede yanlış verdiler herhalde cildim hassas anlaşılan..
Dikkatli olun derim..
Benim gibi bir sorun yaşayan oldu mu? Yardımcı olabilr mi ?
Ddf gece nemlendirici ve tonik aldım.Nemlendirici iyi görünüyor ama tonik sanırım amacının çok aksine bir sonuç veriyor.Suratım daha da kırmızı oldu,yanıyor ve kaşınıyor. En azından ilk izlenimim bu yönde..
arkadaşlar bu ürünün lekeli ciltler için yıkama jeli ve leke açıcı kremi için ne dersiniz
kullanan var mı bu ürünleri
lekelerle başım dertte
arkadaşlar DDF in ürünlerinden memnunmusunuz? yardımcı olurmusunuz?:1rolleyes:
hiç kullanan yok mu?
bir grup dermatoloğun üretimiymiş
merak ediyorum
Merhaba.40 yaşındayım ve ne yazıkki cildimi çok kötü kullandım.Zamanında temizlemedim,doğru ürünler kullanmadım.Önceleri şu broşürlerle kadın günlerinde satılan ürünlerin yıkama nemlendirici,gece kremleri,maskeler v.b saçma sapan ürünlerle başladım.Çabaladıkça batmak buydu.Alerjiler,kızarıklıklar ve hergün daha fazla genişlediğini gördüğüm ve ne yapacağımı bilemediğim gözenekler arttıkça arttı.Sonra "paraya kıyıp uzman görşü alıcam"dedim ama yine saçma bir kararla büyük kozmetik satış firmasına gidip orda satıcı kızın satmaya çalıştığı ürünü alarak(servet verdim)büyük maratona başladım.Clinik seti düzdüm resmen.Maske,yıkama jeli,gündüz kremi,gece kremi,toniği,gece ve gündüz göz kremi,makyaj temizleme,gözenek belirsizleştirici serum,fondoten...gibi hergün azimle kullandığım birçok ürünü aldım ve nerdeyse bayılacak hale geldim.Güya cildime iyi bakıyorum ama tenim resmen bağırıyor"kurtarın beni"diye.O kadar çok işlem yapıyordum ki sinirlerim ve cildim dokunsanız sızlıyordu.Neyse yine de görmezden geldim.Ürünler tabiki güzel ama benim cildim çok hassas ve benim yaptığım işlemlerden sonra resmen kıpkırmızı oluyor.En sonunda iş yerimize yeni gelen bir arkadaşım"seni bir eczaneye götürecem ve onlar sana yardım ederler dedi.Hem cilt bakımı da yaptırmak üzere gittik.(Amma uzattım)Allah bin kere razı olsun diyorum.Parası çok biliyorum ama eziyetten kurtuldum.DDf wrinkle resist gibi bişler yazan bir şişe çıkarttı ve"bunu al,cildin çok hassaslaşmış ve gözeneklerin çok açık"dedi.Etikete bir baktım ve imkansız dedim kendi kendime.350 tl,yüz yıkama jeli,tonik,makyaj temizleme ve AVENE güneş koruyucu aldım.Yaklaşık 600 tl verdim.Yaklaşık 1 aydır kullanıyorum.İnanın daha ilk hafta insanlar farketti.Cildim güzelleşti,parladı,gözenekler fondotenle bile kapatamadığım gözenekler azaldı.Burnumun üstünde hala kılcal damar gibi küçük kızarıklıklar var ama günbe gün düzeliyor.Yüzüme dokununca eskiden resmen acırdı.Şimdi o kadar farketti ki.Ayrıca o krem ritüelleri bitti.Şimdi göz çevresi için alıcam.
Arkadaşlar,en az 2 ayda bir bir uzmana cildi temizletmek de iyi olacak.Güzellik merkezi adı altında bazı yerlere gidiyordum,resmen piling yaparken derimi yüzüyordu.Hijyen yok,ne yaptıkları belli deil.Buhar makinesi alan cilt bakımı yapıyor.Ben artık eczanede cilt bakımı yaptırıyorum ve çoookk memnunum.Benim hatalarıma düşmeyin.Gidin eczanelere ve medikal ürünleri alın.Korkmayın pahalı olmasına.En iyi yatırımım bu oldu.Eğer o saçma aşamalardan geçmeseydim kimbilir bu ürünler nasıl iyi olurdu.Ama zararın bir yerinden döndüğümü düşünüyorum.Bir cildim var ve yaşımı cildime bakarak tahmin edemiyorlar artık.Fazla üründen kaçının.En az işlem en iyi işlemmiş gördüm.Sağlıcakla kalın.
2 hafta önce bir eczacının tavsiyesi ile DDF'in 2 ürününü aldım.
DDF Protect and Correct
DDF Discolouration Reversal Mousturaiser
Eczanedeki yetkili yüzümdeki lekelere iyi geleceğini söyleyerek bu iki ürünü
önerdi. Sadece 1 gün, sabah ve akşam olmak üzere 2 defa kullandım.
Ertesi sabah uyandığımda yüzümün her tarafında küçük küçük iltihaplı yaralar
oluştu. Acile gittiğimde doktor kullandığım bi kremin alerjk reaksiyona sebep olduğunu söyledi.
Serum verdi, bi de antibiyotik tedavisi gördüm 3 gün. Yaklaşık 1 hafta çektim ama.
Ürünü kullanmadan önce 2 kere düşün derim, eczacılara sakın güvenme. İşi direkt ticarete dökmüşler.
Ürünün para iadesini bile yapmadı. DDF i ithal eden firmada hiç yardımcı olmuyor.
O nedenle önce varsa tester alıp yüzünün küçük bi bölgesinde dene. Eğer yan etkisini görmezsen ürünü al derim.
Ucuz bişey değil. Bende olduğu gibi herhangi alerjik bi tepkiye neden olursa ne eczane ne de ithsl eden firma
para iadesi yapmıyor, ortada kalıyorsun.
İyi şanslar..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?