Cilt Bakımı Ürünleri DDF dermokozmetik ürünlerini kullananlar memnun mu?

Cilt Bakımı Ürün Tavsiyeleri

kizlar cildiniz icin yanlis urunleri secmis olabilir misiniz? ya da strawberry'den alisveris yaptiysaniz sahte urun alma ihtimaliniz var mi?
boyle diyorum cunku ddf'in hic bir urununde boyle bir sonucla karsilasmadim.
hatta bugun sivilce/akne serisinden yani pembe yazili olan serinin yagsiz nemlendiricisinden sample aldim, suan yuzumde..cok begendim mutlaka bundan alicam bu hafta...ya da ultra moistrazing dew spf 15lisinden (adini sanirim yanlis yazdim ), bu da harika bir nemlendirici kesinlikle tavsiye ederim...

tek hoslanmadigim seyi kayisili aydinlatici/beyazlastirici jelin yuzumu yikadiktan kisa bir sure sonra yuzumun yine yagli yagli olmasi...1-2 saat icinde falan...
ama sensitive skin gel'i kullandigimda boyle bir sey yasamadim...

goz alti nemlendiricisi olarak ise ddf neurishing eye gel'i cok ovuyorlar ondan deneyecegim mutlaka...iyi nemlendiriyormus...

Herkese selam, buradan tecrübeleri paylaşmak çok güzel ve çok faydalı...
Daha önceleri bu forumları gerek duyduğumda yalnızca takip ediyor ve paylaşım yapmayı gerek görmüyordum. Fakat herkesin benim gibi davrandığını düşündüğümde o halde diğer insanlar nasıl bilgilenecekti. Bu sebeple derhal siteye üyeliğimi gerçekleştirdim ve paylaşımlarıma bu post ile başlamayı uygun gördüm :)
Her zaman etrafımızdaki insanlardan ya da güzellik uzmanlarından doğru bilgiyi alamıyoruz. ama yaşanmış tecrübeler çok yardımcı oluyor. keza dün bende öyle yaptım kullandığım triderm yüz yıkama jeli bitmişti bende üründen memnun olmama rağmen bir seneden fazla aynı ürünü kullandığım için değiştirmek istedim. En nihayetinde buradaki arkadaşların tecrübelerine güvenerek DDF'in ürünlerini almaya karar verdim. Pahalı olmasından mı bilemiyorum :) ama alışveriş yaptığım yerdeki uzmanda DDF ürünlerini güvenerek alabileceğimi başka marka önermesine gerek olmadığını belirtti.

Cildim akneye yatkın, yağlı ve zaman zaman sivilce çıkaran bir cilt tipi. Yardım aldığım güzellik uzmanı şu ürünleri önerdi ve satın aldım.

1. Bioderma Sensibio h2o- Hassas ve kızarık ciltler için makyaj temizleyici su (makyaj temizleme suyu)
2. DDF Belmish Foamin Cleanser %1.8 Salicylic acid'li (sabah-akşam yüz yıkamak için köpük)
3. DDF Acne Control Treatment kremi (Sivilce çıkmasını önleyen krem- her akşam gece kremi şeklinde kullanılıyor)
4. DDF Sulfur Therapeutic Mask Akne tedavi edici maske (haftada bir gün kullanılıyor)

Bu arada DDF'in 3 al 2 öde kampanyası varmış bayıla bayıla yararlandım :)

Dün akşam eve gittiğimde önce yüz yıkama köpüğü ile yüzümü yıkadım, daha sonra gece kremimi kullandım, çıkmakta olan bir kaç sivilcenin üzerine de maskemden noktacıklar şeklinde uyguladım (uzman önerisine istinaden).
sabah kalktığımda da daha önce doktorumun verdiği Endocare Lipocutane Duo nemlendiricimi uyguladım.
İnanın sabah kalktığımda yüzüm ayrı bir güzel parlıyordu. 2 haftadır hastaydım belki dinlendiğim için böyle olmuştur belkide ürünlerden, bilemiyorum...
Olumlu yada olumsuz feedbacklerimi buradan paylaşacağım.
Herkese Sevgiler...

1 yıldır ddf'nin yüz temizleme jeli ya da (köpük) kullanıyorum.. Dr. tavsiyesi üzerine aldım cildim hassas, kızarık ve alerjik ürünü ilk kullanmaya başladığımdan itibaren farkedilir derecede yüzüme yansıdı.. Birçok kişi yüzün ne kadar canlı, parlak ne kullanıyorsun diye sormaya başlamıştı yani mükemmel bir ürün sadece cildinize uygun olan ürüne doğu karar verin yeter :)

bende geçen gün doktor tavsiyesi üzerine aldım bu ürünü. 210 lira bayıldım ha bide akne tedavi edici bi kapatıcı aldım o başka markanın.. ama yorumlar güzel umarım işe yarar.. çok övdükleri bi cilt doktorunun tavsiyesi ile aldım çünkü.. fakat endişem şu ki benim cildim öyle çok yağlı değildir. hatta bi başka dahiliye doktoru koluma bakarak senin cildin çok kuru demişti.. şimdi yüzümü iyice kuru yaparmı ondan korkuyorum açıkcası.

arkadaşlar bu ürünün lekeli ciltler için yıkama jeli ve leke açıcı kremi için ne dersiniz
kullanan var mı bu ürünleri
lekelerle başım dertte

bana doktorum önerdi leke için ddf brightening cleanser 4 aydır kullanıyorum sivilce lekelerim vardı herkes soruo yüzüme nolduğnu eser yok diyemem ama baya beyazlattı açtı lekelerimi çooooook memnunum ben

ben de brightening bitirdim.aydınlandı cildim lekeler açıldı.şimdi köpüğe başladım sivilce önlemek için. ddf bence en çok memnun olunan marka.farklı kesinlikle.ben en çok bu markayı beğeniyorum.ilk defa 2. kes bir markadan ürün alabildim.

Merhaba.40 yaşındayım ve ne yazıkki cildimi çok kötü kullandım.Zamanında temizlemedim,doğru ürünler kullanmadım.Önceleri şu broşürlerle kadın günlerinde satılan ürünlerin yıkama nemlendirici,gece kremleri,maskeler v.b saçma sapan ürünlerle başladım.Çabaladıkça batmak buydu.Alerjiler,kızarıklıklar ve hergün daha fazla genişlediğini gördüğüm ve ne yapacağımı bilemediğim gözenekler arttıkça arttı.Sonra "paraya kıyıp uzman görşü alıcam"dedim ama yine saçma bir kararla büyük kozmetik satış firmasına gidip orda satıcı kızın satmaya çalıştığı ürünü alarak(servet verdim)büyük maratona başladım.Clinik seti düzdüm resmen.Maske,yıkama jeli,gündüz kremi,gece kremi,toniği,gece ve gündüz göz kremi,makyaj temizleme,gözenek belirsizleştirici serum,fondoten...gibi hergün azimle kullandığım birçok ürünü aldım ve nerdeyse bayılacak hale geldim.Güya cildime iyi bakıyorum ama tenim resmen bağırıyor"kurtarın beni"diye.O kadar çok işlem yapıyordum ki sinirlerim ve cildim dokunsanız sızlıyordu.Neyse yine de görmezden geldim.Ürünler tabiki güzel ama benim cildim çok hassas ve benim yaptığım işlemlerden sonra resmen kıpkırmızı oluyor.En sonunda iş yerimize yeni gelen bir arkadaşım"seni bir eczaneye götürecem ve onlar sana yardım ederler dedi.Hem cilt bakımı da yaptırmak üzere gittik.(Amma uzattım)Allah bin kere razı olsun diyorum.Parası çok biliyorum ama eziyetten kurtuldum.DDf wrinkle resist gibi bişler yazan bir şişe çıkarttı ve"bunu al,cildin çok hassaslaşmış ve gözeneklerin çok açık"dedi.Etikete bir baktım ve imkansız dedim kendi kendime.350 tl,yüz yıkama jeli,tonik,makyaj temizleme ve AVENE güneş koruyucu aldım.Yaklaşık 600 tl verdim.Yaklaşık 1 aydır kullanıyorum.İnanın daha ilk hafta insanlar farketti.Cildim güzelleşti,parladı,gözenekler fondotenle bile kapatamadığım gözenekler azaldı.Burnumun üstünde hala kılcal damar gibi küçük kızarıklıklar var ama günbe gün düzeliyor.Yüzüme dokununca eskiden resmen acırdı.Şimdi o kadar farketti ki.Ayrıca o krem ritüelleri bitti.Şimdi göz çevresi için alıcam.
Arkadaşlar,en az 2 ayda bir bir uzmana cildi temizletmek de iyi olacak.Güzellik merkezi adı altında bazı yerlere gidiyordum,resmen piling yaparken derimi yüzüyordu.Hijyen yok,ne yaptıkları belli deil.Buhar makinesi alan cilt bakımı yapıyor.Ben artık eczanede cilt bakımı yaptırıyorum ve çoookk memnunum.Benim hatalarıma düşmeyin.Gidin eczanelere ve medikal ürünleri alın.Korkmayın pahalı olmasına.En iyi yatırımım bu oldu.Eğer o saçma aşamalardan geçmeseydim kimbilir bu ürünler nasıl iyi olurdu.Ama zararın bir yerinden döndüğümü düşünüyorum.Bir cildim var ve yaşımı cildime bakarak tahmin edemiyorlar artık.Fazla üründen kaçının.En az işlem en iyi işlemmiş gördüm.Sağlıcakla kalın.

arkadaşlar DDF in ürünlerinden memnunmusunuz? yardımcı olurmusunuz?:1rolleyes:

bende 1 ay önce aldım DDF oil free sensitive nemlendriciyi. nemim cildim karma. t bölgesi çok yağlı. diğer bölgeler kuru. kil maskesini aldım (sulfur...) adını tam hatırlayamadım. yağlanmayı rahatlattı. ama tonik olarak kendi hazırladım bir tonik kullanıyorum. (lavanta-papatya-melissa çaylarıyla). nasıl desem dışar5ıdan aldığım tonikler yanma yapıyor ve kızrtıyor. ayrıca sabahlartıda solante 50+ tele-rubor kullanıyorum. (yüzümde kılcal damar sorunumda var.) onunda dışında banyodan banyoya rare blossom üzüm çekirdeği yağını çok az olmak kaydıyla uygulayorum. yüz köpüğm yien rare blossom naneli ve lavantalı. cildim biraz toparladı (sivilcelerden ve yağ sorunundan) ddf gertçekten yağlandırmadan nemlendiriyor ama tavsiyem onuda ince bir tabaka halinde kullanmak. ben memnun kaldım ama gördüğün gibi başka marka ürünlerle birlikte kullanıyorum. yani herkesin dedği gibi eczanedeki görevlilere sormak lazım. banada onlar tavsiye etti ddfi. umarım yararlı olanilmişimdir.

bende ddf ürünlerini uzun zamandır kullanıyorum

sensitive temizleme jelinden gayet memnunum

göz kremini 6 ayda bitiremedim maalesef düzenli kullanmadım yarıdan fazlası çöpe gitti ama yeni göz kremim sayesinde aslında çok iyi bi göz kremi olduğunu anladım, elimdeki bitince tekrar bundan alabilirim özellikle göz altını aydınlatmasını beğenmiştim.

sülfür maskesini kullanıyorum ve çok memnunum cilde verdiği temizlik, yumuşaklık ve aydınlatma etkisi oldukça iyi.
memnun kalmadığım tek ürünü nemlendiricisi spf 15 özelliği olduğu için belki de cildimde hassasiyet yarattı ama kardeşime verdim o memnun hassas ciltlere uygun değil galiba.

Benim arkadaşım kullanıyor uzun zamandır ve çok memnun. Ben de ondna gördüm elimdeki ürünler bitince onu deneyeceğim. ancak uzman tavsiyesi ile ürün alıyor.Cilt bakım uzmanlar maske de yapıyorlar her ay. Onları ücretsiz yaptırıyor. Benim ürünleir almam ancak 4-5 ayı bulur. Benim cildim de hassas ve sıradan ürünler bana hiç iyi gelmiyor. Tecrübelerimi buradan paylaşırım sizinle.

uzun süredir kullanan iki arkadasım vardı ve ciltleri cok ii gozukuyordu..tanıdıgım eczacınında ısrarla tavsıye etmesi uzerine aldım bıkacgun oldu şimdilik çok ii gidiyo...bi sure daha geçince daha detaylandıracagım

ben ddf in ürünlerini yaklaşık 1 yıldır kullanıyorum ve yaşım 22.temizleme köpüğüyle nemlendiricisini kullanıyorum.ikisinden de gayet memnunum.hatta nemlendiricimin 2. sini bitirmek üzereyim.tekrar alacağım ve göz çevresi için olan kremini de almayı düşünüyorum.
şöyle bir şey söyleyeyim birde.annem bu markanın ürünlerini 3-4 yıldır düzenli bir şekilde kullanıyor.tabii annem kırışıklık, kaz ayağı için olan serumlarını falan kullanıyor 3-4 tane kremi var ve annem hiç aksatmaz kullanımını, çok düzenlidir.6 ayda bir gidip de cilt analizi yaptırır, kırışıklarım ne durumda diye. :)) bu kremleri kullanmaya başladığından beri toplamda %10-12 kırışıklıklarında azalma oldu.özellikle bıyık ve kaz ayağı bölgesinde gözle görülür şekilde.
onun için bu markanın ürünlerini gönül rahatlığıyla tavsiye edebilirim.tabii benim yaşım küçük olduğu için çok kompleks ürünlerini kullanmıyorum hani ama annem diğer ürünlerinin hepsinden memnun.
ayrıca 3-4 yorum üstte bir arkadaş 15 spf faktörlü nemlendiricisini beğenmemiş ama ben 3. kutuya geçeceğim o nemlendiricide ki benim cildim çok çok hassastır, yüzüme mağazaya gidip deneme amaçlı farklı ürün sürsem(dior, clinique in bazı ürünleri vs.) hemmen kızarıp, kaşınır, tahriş olur ama bu markanın ürünleri çok iyi geldi cildime, su bazlı zaten,
kesinlikle tavsiye ediyorum. :))

hiç kullanan yok mu?
bir grup dermatoloğun üretimiymiş
merak ediyorum

2 hafta önce bir eczacının tavsiyesi ile DDF'in 2 ürününü aldım.

DDF Protect and Correct
DDF Discolouration Reversal Mousturaiser

Eczanedeki yetkili yüzümdeki lekelere iyi geleceğini söyleyerek bu iki ürünü
önerdi. Sadece 1 gün, sabah ve akşam olmak üzere 2 defa kullandım.
Ertesi sabah uyandığımda yüzümün her tarafında küçük küçük iltihaplı yaralar
oluştu. Acile gittiğimde doktor kullandığım bi kremin alerjk reaksiyona sebep olduğunu söyledi.
Serum verdi, bi de antibiyotik tedavisi gördüm 3 gün. Yaklaşık 1 hafta çektim ama.

Ürünü kullanmadan önce 2 kere düşün derim, eczacılara sakın güvenme. İşi direkt ticarete dökmüşler.
Ürünün para iadesini bile yapmadı. DDF i ithal eden firmada hiç yardımcı olmuyor.
O nedenle önce varsa tester alıp yüzünün küçük bi bölgesinde dene. Eğer yan etkisini görmezsen ürünü al derim.
Ucuz bişey değil. Bende olduğu gibi herhangi alerjik bi tepkiye neden olursa ne eczane ne de ithsl eden firma
para iadesi yapmıyor, ortada kalıyorsun.

İyi şanslar..

ddf in tongi ve temzleme jelini kullanmıstım ve kullandığım bi çok ürün içinde en memnun kaldığım ddf temizleme jeli oldu toniğini cok sevmedim yarısına kadar kullandım 2+ 1 kampayasından almıstım zaten toniği de temzileme jelm svilceli ciltler için anti blemish mi ne oyle bişeydi.bu ara da kullandığım ve aklımda kalan temizleme jelleri:neutrogena,avene,laroj posay,cliique,ddf,su an dermologica temzileme setini kullanyrm ama bitince ddf alcm tekrar

ben de şu an ddf ürünleri kullanıyorum. yıkama jeli , gece serumu , gece gündüz nemlendiricim ve gece gündüz göz kremim neredeyse 1000 tl tuttu. yeni başladım bir ay olmadı. bakalım nasıl bir sonuç alacağım, yaş 33. sevgiler.

sizin cildinizin alerjik reaksiyon göstermiş olması ürünü kötü olması anlamına gelmiyor. 2. olarak eczacılara sakın güvenme derken? eczacı sana zorla satmıyor ya. güvendiği bir ürünü sana öneriyor. para iadesi yapmak zorunda değil. marketten aldıgın çilek sana alerji yapınca ürünün parasını iade mi ediyorlar.

Bende ddf ürünleri yağlanma yaptı ve daha da çok sivilce çıkartmaya başladım şimdi verdiğim paraya yazık diyorum eski yüz yıkama jelime la rocha dönüyorummmm

Ddf kullanıyorum uzun zamandır her kuruşuna helal olsun hele ki o Sülfür maskesi yokmu süper.tum gözeneklerimi boşalttı biraz yakıyo ama işe yarıyor sivilce için birebir sivilce sorununuz varsa mutlaka maskeyi kullanının.ben yeşil renkli temizleme köpüğünü hemen ardından toniğini kullanıyorum çok memnunum anında aydınlatıyor sonra nemkendicşdini sürüyorum cildim aşırı hassas pul pul dökülür,kışın yer yer kızarıklık olurdu ama çenemden de hiç sivilce eksik olmazdı ..sükur bitti gitti ben düzenli kullanırım ürünleri çünkü ateş pahası ayrıca peeling strivectin , gece de gençler için Üretilen tek kırışıklık kremini kullanıyorum strivectinin .Pembe seri de diyorlar .ben memnunum.ama gözeneklerimi açık onun için hiç bişi kullanmıyorum bir de ergenlik sivilceleri izi var yer yer onu napcaz bilmiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…