- 11 Nisan 2009
- 4.068
- 683
- 123
Ben bi kaç gün kullandım set halinde, bu süreç içerisinde dahi etkili olduğunu söyleyebilirim gözenekler sıklaşıyor sivilce oluşumu nerdeyse en aza iniyor..yalnız ben maskeyi yüzümde fazla beklettim sanırım bilmiyorum yıkama köpüğünden de olabilir yüzümün kuru kesimleri aşırı kurudu ve dudak çevrmde şakaklarımda kırmızılık ve kuruluk oluştu.. dahası göz altlarım ve kaşlarımın biraz altı kırmızı ve kuru çok kötü duruyor.. 20 gündür bununla uğraşıyorum doktora gittim merhem verdi ama geçmedi hala..
Eczanede yanlış verdiler herhalde cildim hassas anlaşılan..
Dikkatli olun derim..
Benim gibi bir sorun yaşayan oldu mu? Yardımcı olabilr mi ?
Ddf gece nemlendirici ve tonik aldım.Nemlendirici iyi görünüyor ama tonik sanırım amacının çok aksine bir sonuç veriyor.Suratım daha da kırmızı oldu,yanıyor ve kaşınıyor. En azından ilk izlenimim bu yönde..
kizlar cildiniz icin yanlis urunleri secmis olabilir misiniz? ya da strawberry'den alisveris yaptiysaniz sahte urun alma ihtimaliniz var mi?
boyle diyorum cunku ddf'in hic bir urununde boyle bir sonucla karsilasmadim.
hatta bugun sivilce/akne serisinden yani pembe yazili olan serinin yagsiz nemlendiricisinden sample aldim, suan yuzumde..cok begendim mutlaka bundan alicam bu hafta...ya da ultra moistrazing dew spf 15lisinden (adini sanirim yanlis yazdim

tek hoslanmadigim seyi kayisili aydinlatici/beyazlastirici jelin yuzumu yikadiktan kisa bir sure sonra yuzumun yine yagli yagli olmasi...1-2 saat icinde falan...
ama sensitive skin gel'i kullandigimda boyle bir sey yasamadim...
goz alti nemlendiricisi olarak ise ddf neurishing eye gel'i cok ovuyorlar ondan deneyecegim mutlaka...iyi nemlendiriyormus...