Cilt Bakımı Ürünleri DCL ürünleri:D

Cilt Bakımı Ürün Tavsiyeleri

vrecel

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
17 Ağustos 2010
359
93
arkadaşlar dcl ürünlerini kullanıpta memnun olan var mı ? doktor bana DCL Wash-Off Cleansing Lotion verdide ürün biraz pahalı güvenipte alamadım tavsiye edermisiniz

ben kullandım 1 yıl..hala ara ara kullanırım..normal beyaz tupte bır krem vardı yağsız..kurutucu ozellıkli..zoretanın tedavım sırasında destek ürün olarak 2 tup kullandım..75-80 lıra ıdı o küçük tup..ama işe yaradı..bazı özel hastaneler satıyor zaten..
şu sıralar aldığım nemlendırıcıyı kullanıyorum mavı şişeli..o da 95 tl idi..pahalı ama doktor tavsıyesı ıle alıp beğendığım bır marka..özellıkle sıvılce söz konusu olunca..

bnde de burnum ve kenarlarında gözenekler var ne yaptıysam geçmedi acaba bu işe yarar mı merak ediyorum yaramazsa param boşa gidecek :KK50:

bnde de burnum ve kenarlarında gözenekler var ne yaptıysam geçmedi acaba bu işe yarar mı merak ediyorum yaramazsa param boşa gidecek :KK50:

haklısınız bayağı pahalı bır ürün ıthal olduğu için..dermatoloğa gıdın..doktorunuz belkı daha uygun bır urun önerecek..cilt yapınız ve ıhtıyacınızı düşünerek vereceği karar daha ıyı olur..

X