Ama orda değilmişResmen ben burdayım diyor
Kesinlikle öyle o kadar çok umutlanmıştım ki neye uğradığımı şaşırmıştımBende aynı şekilde gördüm doktora gitttim hamile değilim asla ve asla erken gebelık testi almayacağım
Sizde sonradan adet oldunuz mu yoksa gebelik çıktımıKesinlikle öyle o kadar çok umutlanmıştım ki neye uğradığımı şaşırmıştım
Yok canım hala gebe kalmaya çalışıyorum:) yarın kan testi vereceğim aşılama oldum. Evde test yapmadım bu aySizde sonradan adet oldunuz mu yoksa gebelik çıktımı
Allah sağlıkla bebek nasip etsin inşallah size :) benimde ağrım hala devam ediyor 2 gün sonra adet olmam lazım bakalım ne olacak merak ediyorumYok canım hala gebe kalmaya çalışıyorum:) yarın kan testi vereceğim aşılama oldum. Evde test yapmadım bu ay
Ay amin inşallah dün ben kan verdim 7.30 çıktı iki arada bir derede kaldım. Yarın tekrar vereceğim inşallah iki kat artış olurAllah sağlıkla bebek nasip etsin inşallah size :) benimde ağrım hala devam ediyor 2 gün sonra adet olmam lazım bakalım ne olacak merak ediyorum
Sonucunuz ne hamile misinizAy amin inşallah dün ben kan verdim 7.30 çıktı iki arada bir derede kaldım. Yarın tekrar vereceğim inşallah iki kat artış olurinşallah rabbim hepimize sağlıklı gebelikler nasip eder
Bende sizin yaotıgınjz markadan yaptım 2 tane ikiside sizin ilk attıgınız gibi silik çizgi çıktıSonucunuz ne hamile misiniz
Hayır maalesef değilim. İkinci aşılamamı yaptırdım bekliyorumSonucunuz ne hamile misiniz
Ama başka marka da negatiBende sizin yaotıgınjz markadan yaptım 2 tane ikiside sizin ilk attıgınız gibi silik çizgi çıktı
7.30 çıkmış ama kan sonucunuz kimyasal gebelik miydiHayır maalesef değilim. İkinci aşılamamı yaptırdım bekliyorum
Aşılama yaptırmıştım 15. Gün kanda gebelik testinde pozitif olmuştu. Ya iğnenin etkisinden ya da kimyasal oldu. Ben o testi o ay yapmamıştım amaAma başka marka da negati
7.30 çıkmış ama kan sonucunuz kimyasal gebelik miydi
Senı esko topıcten tanıyprum canısı nasılda sevinmiştimAşılama yaptırmıştım 15. Gün kanda gebelik testinde pozitif olmuştu. Ya iğnenin etkisinden ya da kimyasal oldu. Ben o testi o ay yapmamıştım ama
İnşallah canım benim inşallah çok teşekkür ederim valla iki sene olacak işte topic topic geziyorumSenı esko topıcten tanıyprum canısı nasılda sevinmiştimumarım bu ay senin ayın olur
İnşallah sağlıkla tamamlanır ve kavuşursun miniği neİnşallah canım benim inşallah çok teşekkür ederim valla iki sene olacak işte topic topic geziyorumbu ay da aşılama oldum sonuç bekliyorum 
İnşallah canım Allah razı olsun Allah senin de gönlüne göre versinİnşallah sağlıkla tamamlanır ve kavuşursun miniği ne
İnşallah canım Allah razı olsun Allah senin de gönlüne göre versin
Sonucunuz ne olduArkadaşlar 19 aydır bebek istiyoruz. Bu ay sıfır umutla rastgele evde olan days doctor erken gebelik testi yaptım. Adetime muhtemelen 4 gün var. Damlatır damlatmaz ikinci çizgi fotoğraftaki gibi çıktı anında. Şoka girdim. O kadar beklemiyorum ki dün gece en az bir saat ağırlık antrenmanı yaptım nasılsa gebelik olamıyor diye tekrar bu ay sporuma başlamıştım. Sizce doğru mu bu? Ben hala inanmıyorum kesin test yanlış diyorum. Kaset test vardı onu da yaptım onda bir şey çıkmadı. Ya ben hamile olmadığıma 19 aydır o kadar çok inanmışım Şuan bu test sonucuna asla inanmıyorum
Hamile değilim test yanılttı maalesefSonucunuz ne oldu
Testi 1 kere mi yapmıştınızHamile değilim test yanılttı maalesef