- Konu Sahibi DertlerDerya
-
11 yaşındaydım çalışmaya başladım babam iflas etti bazen ekmek alacak paramız olmadı annem sobanın üstünde ekmek pişirdi büyükbabam alışveriş yapı getirdi bunuda getirmemde elden utanıyorum dedi hayat hiç bana toz pembe olmadı ve sürekli şiddet gördüm sence hala toz pembemidir hayat bana???
tşk ederim ilk eşi ve bu çocukluk aşkıymış 10yılın sonunda evlenmişler ve yanında çalışan bi adamla aldatmış. boşanmışlar defalarca öldürmek istedim kıyamadım almanyada oturuyorlarmış...türkiyeye geri dönmüş aradan 2 yıl geçmiş annesi bi kız bulmuş sonuçta 25 yaşındaymış babasıda digerinde sözümüzü dinlemedin eger bunda dinlemezsen seni red edrim demiş oda bana anne baba sonuçta of demiyceksin bende yaramı kapatmak birazda onların baskısıyla evlendim 1 kızımız oldu ama inandıgım herşeyin üstüne yemin ederimki ben onu hiç sevemedim ilk gece hariç aynı yatakta bile yatmadık oda zorla evlendirildi benle....boşanmaya karar verdik bu insanda iş adamı galerici adına satılmış ama devrini vermedigi arabalar var yaklaşık 25 tane eşi malın yarısını istiyor bunlarda araya girdigi için boşanmaları uzun sürecek ama çok seviyorum ya aslında mantıksız ama ne yapım???ayrılmak istiyorum sabahlara kadar arıyor açmasam arabada kapımda sabahlıyor aglıyor???ve işin kötü yanı ilk defa seviyorum...
henüz 20 yaşındayım birgün dayımın elemanı işten çıkmıştı.yerine bakmaya gittim her akşam dayım beni eve bırakıyodu o akşam yegenim hastalanmıştı ortagına sölemiş beni eve bırakmasını bende mahallede seninle görülmek isteme dedim red etti. daha sonra 11 lerde aramaya gece 2 lere kadar benimle konuşmaya başladı.. ilk eşi aldatmış ikinci eşinide evlenmezsen evlatlıktan red edrim dedigi için baba baskısıyla evlenmiş ilk gece olayında eşi hamile kalmış ama onu hiç sevememiş şimdi boşanma aşamasındalar eşine kızına ev aldı boşanmak için ama eşi boşanmıyor!!babamı tanıyor dayımın ortagı olmaz dedim gözyaşının üstüne kahkaha atılmaz ama tanıdıkça sevdim şimdi kopamıyorum ne yapıcam onuda bilemiyorum..üstüne üstük 1 aydır evi terk ettim bi gece babamın anneme 1 aydır ayrı yatıyoruz yeter dedini üstelik annemde bel kayması var..ve evlenicem dedini duydum bende yapıcaksan git yap ailenin içinde böle konuşmalar yapma diye bagırdım beni dövmeye çalıştı amcam elinden zor aldı ve artık amcamlardayım bugün annem iş yerine geldi eve dön dedi agladı hayatım çok büyük sorunlar içinde yogruluyor..ne yapıcam bilmiyorum artık??içinden çıkamadım varsa bi çzüm bulabilecek söyleyin taş olsa dayanabilirmi???senağlamasenağlama:Saruboceq:
ay benim canım üzülmeeee...
seviyorsan şu dünyada üstesinden gelemiceiin bir şy yok ki...mutlaka düzelecektir...mutlaka eşi boşanmak zorunda kalacaktır...bunun da bi süresi var biliyosun...
Ailene gelince gerçktn üzüldm inşallah babanın aklı başına gelir kısa zamanda....
sen üzme kendini hırpalama...
güzel şeyler yaşarsın umarım....:teselli:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?