bak canım gerçekten çok gençsin ve bazı arkadaşların dediği gibi başka sorunlar yaşadığın için şu anda ona bu kadar bağlanıyorsun..
adam 2 kadından ayrılmış, eğer yanlış insanlarsa elbette ki ayrılabilir ama bu gibi durumlarda bir durup düşünmen gerekir "bu adamın hiç mi suçu yok" diye...
kaldı ki sen bu adama ilk görüşte aşık olmuş da değilsin hani "herşey bir anda oldu" desen, "ben de onu çok istedim,aradım sordum" desen belki bir derece ama adam kaç ay senin peşinden koşmuş bu ne kadar adice bir hareket düşünebiliyor musun?evli çocuğu var ve karşısındaki kişi istemese de aylarca peşinden koşuyor! yarın senle evlense başkasının peşinden koşmayacağı ne malum...
ayrıca madem karısı da onunla zorla evlenmiş neden şimdi boşanmaya yanaşmıyor?olay mal mülk davasıysa, hiç tanımadığı insana ev veren adam kendi karısına çocuğuna bütün herşeyini verir yine boşanır..
zaten adamın söyledikleri de çok klasik yalanlar...aç oku bu forumda aldatılan kadınların,kandırılan kadınların nasıl kandırıldığını hepsinde aynı sözleri görürsün inan ki..geçenlerde bir arkadaş sevgilisinin onu kanserim diye kandırdığını bile yazmıştı...
bence yol ver gitsin,zaten daha 4 aydır çıkıyormuşsunuz,daha fazla bağlanma..o da karısından mı boşanır, başkasını mı bulur ne yaparsa yapsın...