• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Dayıma ne desem doğru olur acaba?

canım okudumda eger anlattııgın gıbıyse cok haklısın ılgısız bır ese benzıyor cok yanlıs yapmıs bak ne guzel analız etmıssın yengenı bence onada uygun bır dılle anlat bunları belkı farkında olmayan bır ınsandır yasıda kucukmus ,yol goster canım ,

ben yengemin annesine sedece köye çağırdığı için kızmıyorum yanii kızı kumandalı ve kumandası annesinin elinde adeta. Elbette büyükler konuşmalı eşi çekip gitse yada büyüklerin bundan haberi olsa elbette bana düşmez konuşmak ama şu an benim konuşmam daha iyi olacak en azından belki büyükler duymadan eşiyle bizim sıkıntımız şu gel bir konuşalım diyecek dayım.

bencede siz konusmayın ama dayınzla aranz iiyse onun yengenzle konusmasını rahatsız oldugu seyleri söleyebilirsin
eger dediginz gibiyse yengenzin annesiyle birileri konsmalı ve kızın evi oldugunu kırmızı çizgilerin oldugunu anlatmalı annesiyle arasındaki 2debir gidip gelmeleri az olmalı eger bu sekilde devam edilirse bu evlilik uzun soluklu olmaz çünkü benm annem ve babamda bu sebepten bosandılar :17:ondan biliyrm

Bir arkadaşa kızmışsın neden ben ve anneme ne alaka siz dedi diye ama bende öyle düşündüm ilk okuyunca.Ya yengeniz siz dayınızla konuşunca pişman olup suçuda sonra size atıp bizi neden ayırıyorlar derse.Evli olan onlar,evliliğe kara veren onlar,sen veya annenmi tamam ayrılın siz diyeceksiniz.ÇOK GARİP OLUR BÖYLE OLURSA..EN İYİSİ SUSKUN KALMAK SANIRIM...

yok canım ne yazıkki çözülmedi daha bekliyoruz
bunlar evleneli5yıl oldu ve hala oturmadı evlilikleri en önemlisi de ortada bir çocuk var
yengem bizi arayana kadar annem yada ben hiç bi zaman müdahele etmedik
konuşmak iyi mi olur yada kötü mü bilemiyorum canım
bir yandan da sonradan kötü olmak var işin içinde

canım annen büyük olarak onlara akıl verip yol gösteriyo bunda kötü bişey yokki.. keşke nışanlımla benimde sorun yasadığımızda kapısını çalacağımız bi büyüğümüz olsa.... siz araya kötülük sokmak için karışmıyosunuz ki.. bak ne güzel yazmışsın arada cocuk var diye..
annen bence yengeni dışlamasın onu hatalarıyla kabul edip doğru yolu göstersin...

Bu hayatta hiçbir şey tek taraflı yaşanmaz.
Bir de yengeye sormak lazım neler çıkar kimbilir.

tabi ki tek taraflı olmaz ama bir taraf diğer tarafıda hatalara sürükler
dayım öyle eşi çocuğu varken onları bırakıp orda burda gezecek tip değildi
ama eşi çekip çeviremedi her fırsatta yalnız bıraktı

Bir arkadaşa kızmışsın neden ben ve anneme ne alaka siz dedi diye ama bende öyle düşündüm ilk okuyunca.Ya yengeniz siz dayınızla konuşunca pişman olup suçuda sonra size atıp bizi neden ayırıyorlar derse.Evli olan onlar,evliliğe kara veren onlar,sen veya annenmi tamam ayrılın siz diyeceksiniz.ÇOK GARİP OLUR BÖYLE OLURSA..EN İYİSİ SUSKUN KALMAK SANIRIM...

ben arkadaşa kızmadım sadece sanki yengem bizi aramadan biz olaya karışmışız gibi konuşmuş böyle bir şey olmadı

Bir evin içinde neler yaşandığını sadece dışarıdan gördüğümüz kadarıyla yorumlayabiliriz.Bunlar sizin dışarıdan görebildikleriniz.Peki ya evin içi?Neler olup bittiğini ancak eşler ve Allah bilebilir.Her iki tarafında hatalı oldukları noktalar vardır ama siz sadece yengenizi suçlamışsınız.Zaten bu şartlarda dayınızla konuşmanızın ben sağlıklı olacağına inanmıyorum.Bizlere dediklerinizi derseniz iş daha kötü olacak,e aksi fikriniz de olmadığına göre.En iyisi karışmayın bu işe.Eşlerin birbiri ile konuşup halletmesi en makul olanıdır.Ya da olaylara biraz daha tarafsız bakan bir büyük alsın ikisini de alsın karşısına konuşsun.​

Back