• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Dayım

cocuk neden annesiyle degil.yazik cocuga ya cocugun ne sucu var.dayin mi izin vermedi esinin almasina .cocuk adina cok uzuldum.

eşi kendisi gitmedi yengesi gelip bir aylığına bizde kalsın gibisinden götürmüş apar topar, anneannemde vermemiş biranda almaya geldikleri için onlarda üstelememişler.Şu olayların içinde en çokta o çocuğa üzülüyorumya annesinin babasının hatalarından yaptıklarından habersiz

Çocuk neden anne de değil, anne de kalsın diyenlere de hayret ettim. Sonuçta kadın bir değil defalarca kocasını aldatmış, belli. Başka başka adamlar var, kadın normal değil. Hani kocasını sevmiyorsa boşasın da komşunun oğlu bilmem ne ile görüşen kadın çocuğuna bakamaz. Bakın çocuk öldürüldü kıskanç sevgili yüzünden, üvey baba tecavüzü had safhada, bu kadına çocuk mu verilir ya? Zatn çocuğunu umursayan bir kadın olsa bu naneleri yemez. Çocuğa yazık da, çocuk anasının ne halt yediğini bilmiyor ki? Ben dayının yerinde olsam bu kadına çocuk emanet etmem.

öldürülen o çocuktan sonra bunu yazma gereği duydum çok üzülmüştüm,arkadaşlarda genel durumu söylediler malesefki adalete bazen akıl sır ermiyor bizim düşündüğümüz gibi olmuyormuş çoğu şey.

Böyle konuları okuyunca , İnternet 'en bu tarz sapkınlıkları görünce nefesim kesiliyor aklım duruyor. İnsanlık nereye gidiyor... Ya aldatacağına de ki ; seni sevmiyorum saygım yok boşanalım en azından daha onurluca bir davranış olur. Böyle ince hesaplar şeytan işi ya... Hem evde ki bulgurdan olmiyim hem de keyfime bakiyim . Toplumun ahlak yapısı iyice çöktü. Dizilerde ''Ama aşık oldum'' bahanesine sığınıp her türlü senaryoyu önümüze sürerse, bizde izleyip desteklersek bu tarz olayları daha çok yaşarız gibime geliyor. Allah dayınıza sabır , eşini de '' ıslah etsin ''.

Böyle konuları okuyunca , İnternet 'en bu tarz sapkınlıkları görünce nefesim kesiliyor aklım duruyor. İnsanlık nereye gidiyor... Ya aldatacağına de ki ; seni sevmiyorum saygım yok boşanalım en azından daha onurluca bir davranış olur. Böyle ince hesaplar şeytan işi ya... Hem evde ki bulgurdan olmiyim hem de keyfime bakiyim . Toplumun ahlak yapısı iyice çöktü. Dizilerde ''Ama aşık oldum'' bahanesine sığınıp her türlü senaryoyu önümüze sürerse, bizde izleyip desteklersek bu tarz olayları daha çok yaşarız gibime geliyor. Allah dayınıza sabır , eşini de '' ıslah etsin ''.

amin, sağolun.bizde şaşırdık ne yapıcağımızı işin bu kadar büyüyeceğini altından bunların çıkacağını kim bilebilirdi şu son 1 aydır o kadar kafam doluki anneminde öyle zaten diğer dayılarımdan hiçbir hayır yok annem babam yardımcı olmaya çalışıyorda nereye kadar.Dayımada kızıyorum niye saklamış bunca ay .Hayırlısı neyse bizim için o olur inşallah.

amin, sağolun.bizde şaşırdık ne yapıcağımızı işin bu kadar büyüyeceğini altından bunların çıkacağını kim bilebilirdi şu son 1 aydır o kadar kafam doluki anneminde öyle zaten diğer dayılarımdan hiçbir hayır yok annem babam yardımcı olmaya çalışıyorda nereye kadar.Dayımada kızıyorum niye saklamış bunca ay .Hayırlısı neyse bizim için o olur inşallah.

Dayın napsın , utanmış , şaşırmış napacağını bilememiş... Çok üzüldüm ya Allah yardım etsin inş. Hayrılısını nasip etsin hepiniz için.

Anne çocuğu istemiyorum demediği sürece çocuk anneye veriliyor. 11 yaşından büyük çocuğa annene mi babana mi gitmek istiyorsun diye soruluyor. Annenin aldatmış olması yeterli sebep değil, anne çocuğu isterse çocuğun ruh sağlığını koruyamayacağını ispat etmeniz gerekir...

mrb taraflardan biri çocuktan vazgeçmeyi kabul ederse 11 yaşından büyük olmasının bir önemi olur mu? mahkeme ille de çocuğa sorar mı kimi istiyorsun diye?

Bakima muhtac kucuk cocuklar anneye verilir cunku asil olan cocugun gelisim sagligidir.

mrb taraflardan biri çocuktan vazgeçmeyi kabul ederse 11 yaşından büyük olmasının bir önemi olur mu? mahkeme ille de çocuğa sorar mı kimi istiyorsun diye?

Avukat değilim, benzer bir olay bizim başımıza geldiği için böyle söyledim. Mantıken taraflardan biri vazgeçerse otomatik olarak diğerine verilir diye düşünüyorum..

Bakima muhtac kucuk cocuklar anneye verilir cunku asil olan cocugun gelisim sagligidir.

çocuğun gelişim ve sağlığı her şeyden önemlidir ama bence anneninde babanında kişilikleri daha önemli.Kimse bir anne şefkatini gösteremeyebilir ama böyle biri 'anne' olsa dahi çocuğa iyi bir kişilik kazandıracağına inanmıyorum.

çocuğun gelişim ve sağlığı her şeyden önemlidir ama bence anneninde babanında kişilikleri daha önemli.Kimse bir anne şefkatini gösteremeyebilir ama böyle biri 'anne' olsa dahi çocuğa iyi bir kişilik kazandıracağına inanmıyorum.

Ben de oyle dusunuyorum ama devletin dusundugunu aktardim size. Zaten de siz devletin ne yapacagini sormussunuz.

Merhaba kızlar, konu dayımla ilgili.
Eşi dayım evde yokken geceleri birçok kez farklı numaraları aramış mesajlaşmış bunlar erkek.Eşinin kullandığı hat dayımın üzerine olduğu için müşteri hzmetlerinden arama detayını istemiş ve numaralar elinde ayrıca müşteri hiz. eşininde bu numaraları aradığını doğruladı.
Dayım bu hattı savcılığa verdi kimlere ait olduğu bulunsun diye numaraları sorguladığımızda kişiler internette çıktı.Bunlardan biride köyde komşularından birinin oğluymuş.
Bu olaylar yazın olmuş ve dayım annemlerden gizlemiş bizimde son birkaç aydır haberimiz var kendince halletmeye çalışmış.Dün eşinin ailesiyle buluşuldu ve konuşmuşlar kadın kabul etmiyor ama numaralarda ortada, tanıdkları kişiyi aramışsa bile bunları söylemiyor inkar ediyor.Eşi ve dayım bizdede kaldılar o sırada dayım hep soruyodu düzgünce ama hep inkar mırınkırın etmekteydi kesin bişeyde dediği yok.

Sorum ise iş artık boşanmaya gitti ortada bir çocuk var ve ayrıca eşi hamile, şu an teyzem bakıyor 6 aydır annesi birgün bile aramamış.Eğerki aldatma durumu ortaya çıkarsa benim merak ettiğim çocuk küçük olduğu halde anneye mi verilir?Çocuk küçük olduğundan anneye veriliyor genelde demiş avukatlar ben bunu anlayamadım neden hatalı tarafa veriliyor çocuğun durumunada üzülüyorum anne anne diyomuş:/ bu konuda bir bilgisi yada fikri bu durumları bilen birileri varsa dinlemeyi çok isterim.

Çünkü anneyle babanın ilişkisi ile anneyle çocuğun ilişkisi ,elma ve armut kadar farklı kavramlar..Babasıyla ilişkisi kötü gitti diye ,bir çocuğu annesiz bırakma vicdansızlığını yapmaya kimsenin hakkı yok.Bir insanın tüm kişiliği ve ruh sağlığı çocukluğundaki annesiyle ilişkisine bağlıdır

kesinlikle çocuğun gelişim ve ruh sağlığı için anne önemli ama sonuçta anneninde ortada bir hatası varsa ileride çocuk için böyle bir ortamda büyümesi daha sağlıksız olmaz mı? Her anne annelik yapamıyor malesef.Ayrıca aramadığı halde vazgeçiceğini sanmıyorum etrafındakilerin söyledklerine göre hareket edicektir.Yorumunuz için teşekkür ederim.

Hata da yapsa annesi sonuçta. İnsanların özel hayatlarıyla annelikleri ölçülmemeli. Evliliği kötü insanlar kötü anne diye bir şey yok.

Tabii ki anneye verilmelidir. Mal mülk değil ki o hatalı diye ona verilmesin. Büyüklerin ilişkileri bi bebeği annesinden ayıramaz

merhaba buyuk olasılık bana kizacaksiniz ama ben de fikrimi yazmak istiyorum yengem ispatli yengemi aldatmis ayriliyorlar cocuk anneye mi verilir diye sormak yerine neden detay detay yazdiginizi merak ettim..cocuk icin hayirlisi neyse o olsun ayrica kadin esine ihanet etmisse ki kesin değil cocugun ona verilmesine neden engel olsun ki? katil mi piskopat mi? adatmak aldatilmak savunulacak bişey degil ama bir anneyi cezalandirma yolu bebeklerini elinden almak olmamali..

merhaba buyuk olasılık bana kizacaksiniz ama ben de fikrimi yazmak istiyorum yengem ispatli yengemi aldatmis ayriliyorlar cocuk anneye mi verilir diye sormak yerine neden detay detay yazdiginizi merak ettim..cocuk icin hayirlisi neyse o olsun ayrica kadin esine ihanet etmisse ki kesin değil cocugun ona verilmesine neden engel olsun ki? katil mi piskopat mi? adatmak aldatilmak savunulacak bişey degil ama bir anneyi cezalandirma yolu bebeklerini elinden almak olmamali..

Katılıyorum. İnsanları cezalandırmak için çocuklarını kullanmak çok yanlış.

Çünkü anneyle babanın ilişkisi ile anneyle çocuğun ilişkisi ,elma ve armut kadar farklı kavramlar..Babasıyla ilişkisi kötü gitti diye ,bir çocuğu annesiz bırakma vicdansızlığını yapmaya kimsenin hakkı yok.Bir insanın tüm kişiliği ve ruh sağlığı çocukluğundaki annesiyle ilişkisine bağlıdır

ne demek istediğinizi anladım, hayırlısı neyse o olsun tabi, sadece burda belirtmediğim anneyle ilgili farklı şeylerde olduğundan çocuğa kötü örnek olabilir diye kendimce düşünmüştüm.

merhaba yoo kızmadım ama anneyi cezalandırmak gibi bir söz yada düşünce aklımdan da yazımdanda hiç geçmedi masum iki bebek var sonuçta onları cezalandırma aracıymış gibi kullanmak fikri bile çok çok kötü.evde yada dayım velayet konusunu hiç açmadı konu oralara gelmedi bunun dışında eşinin ailesince tehditler alıyor eşi katil olmasada abileri katil olmakta sırada bekliyor o yüzden kendim merak ettim çocuk içinde korktuğumdan niçin verilir öğrenmek istediğimden konuyu açtım.

Back