- 3 Haziran 2023
- 67
- 42
- 27
-
- Konu Sahibi Marshmallowwws
Değişik bir şey o ya çevremde de var tamamen geçen 2 gebelik yaşadığı halde geçmeyenbenimde böyle ilk 3 gün hayattan kopuyorum normaldiyorlar. ağrı full hiç geçmiyor bazen bir anda kasığımın alt tarafına bir ağrı vuruyor o da miğdeme vuruyor. miğde bulantısı, halsizlik, üşüme, bazen ishal artık hap içiyorum zararlıysa zararlı valla yatakta kıvranıp ağlamaktan iyidir.
ilk olduğum zamanlar banada sürekli evlenince geçer diyorlardı imza ile adet ağrısının ne alakası var be diyordum onları hatırladım
Yok. Hormonlar artınca yumurta da olgunlaşmadığı için sancıya güle güle. Hamilelik sonrası da azalıyormuş. 1-2 sene kadar hap ağrımı aldı götürdü. Şu anda da pek ağrımıyor. Parol bile kesiyor diyeyim. Spor yapmak, sıcak duş, ayaklarım PMS döneminde sıcak tutmak, kimilerine göre adaçayı da rahatlatıyor.Onu da bıraktıktan sonra daha kötü oluyormuş ağrılar diye duydum ama
Hormonlar düzene giriyormuş diyorlar. Hamileliğe kadar da ağrısı geçeni duymadım çevremde.benimde böyle ilk 3 gün hayattan kopuyorum normaldiyorlar. ağrı full hiç geçmiyor bazen bir anda kasığımın alt tarafına bir ağrı vuruyor o da miğdeme vuruyor. miğde bulantısı, halsizlik, üşüme, bazen ishal artık hap içiyorum zararlıysa zararlı valla yatakta kıvranıp ağlamaktan iyidir.
ilk olduğum zamanlar banada sürekli evlenince geçer diyorlardı imza ile adet ağrısının ne alakası var be diyordum onları hatırladım
Valla ben ağrı kesici yüklemesi yapıyorum.
O sancı sinirlerimi zıplatıyor.
En etkili dolo..x ağrı kesici iyi geliyor bana, kesmiyor hem.
Ben de senin gibiydim her ay hastanede geçiyordu evlen geçer dediler evlendim geçmedi çocuk doğur geçer dediler doğurdum geçmedi en son doktora gittim 1 sene doğum kontrol hapı tavsiye etti kullandım dedim Allahım dünya varmış geçti çok şükürİyi akşamlar hanımlar 26 yaşında bekarım ve artık bu regl ağrılarına dayanamıyorum ne iş hayatım ne sosyal hayatım hepsini etkiliyor. Doktora gittim kaç kere normal diyor ama normal bir ağrı değil ve 5 gün boyunca sürüyor bu ağrı. Aynı durumda olanlar var mı tavsiyelerinize çok ihtiyacım var
Bekardim ağrıyordu evlendim gene ağrıyor bana da öyle derlerdi evlenince geçer diye ama hiç değişmedi aynen devam.Bazılarının ağrısı evlenmeden geçmiyor. Bu da kızlık zarının yapısından dolayıymış. Kuzeniminki evlenince geçti. Size nikah yazıyorum
Benimde acile gidip serum almadan geçmezdi. Doğum sancısı gibi ciyak ciyak bağırtacak kadar şancim olurdu. Seni çok iyi anlıyorum benim 30 yaşından sonra bitti. Evlenmem yani cinsel hayat çözüm oldu sanırım. Ağrı sırasında sıcak su torbası. Kas gevşetici özelliği de olan kuvvetli agri kesiciler önerebilirim bunun dışındaİyi akşamlar hanımlar 26 yaşında bekarım ve artık bu regl ağrılarına dayanamıyorum ne iş hayatım ne sosyal hayatım hepsini etkiliyor. Doktora gittim kaç kere normal diyor ama normal bir ağrı değil ve 5 gün boyunca sürüyor bu ağrı. Aynı durumda olanlar var mı tavsiyelerinize çok ihtiyacım var
Benim evlenince geçmişti ,doğru bir tez ...Bazılarının ağrısı evlenmeden geçmiyor. Bu da kızlık zarının yapısından dolayıymış. Kuzeniminki evlenince geçti. Size nikah yazıyorum
Onu hiç duymadım bir araştırayım.Dayanilmayacak seviyddeyse aklima ilk gelen endometriozis. Bir cok kadinda gec fark ediliyor. Bu ihtimali doktorunuzla hic konustunuz mu?
İyi akşamlar hanımlar 26 yaşında bekarım ve artık bu regl ağrılarına dayanamıyorum ne iş hayatım ne sosyal hayatım hepsini etkiliyor. Doktora gittim kaç kere normal diyor ama normal bir ağrı değil ve 5 gün boyunca sürüyor bu ağrı. Aynı durumda olanlar var mı tavsiyelerinize çok ihtiyacım var
Bazıları da en zararsız ağrı kesici diyor.Çok kullanmayın derim onu, yan etkisi çok fazla ayrıca bir kaç hastanede bana vurmadılar hastalara yan etki yaptığı için, vermidonu vurup gönderdiler onda da dua etseler daha iyiydi skddkdk ben de majezik kullanıyorum size diyorum ama
Onu hiç duymadım bir araştırayım.
Baktım şimdi çok teşekkür ederim doktora bir danışıcam bunu peki ultrasonda gözükmez ise ki gözükse söylerlerdi nasıl belli olur ki
Regl ağrısının dayanılırı mı varİyi akşamlar hanımlar 26 yaşında bekarım ve artık bu regl ağrılarına dayanamıyorum ne iş hayatım ne sosyal hayatım hepsini etkiliyor. Doktora gittim kaç kere normal diyor ama normal bir ağrı değil ve 5 gün boyunca sürüyor bu ağrı. Aynı durumda olanlar var mı tavsiyelerinize çok ihtiyacım var
Bazılarının ağrısı evlenmeden geçmiyor. Bu da kızlık zarının yapısından dolayıymış. Kuzeniminki evlenince geçti. Size nikah yazıyorum