- 3 Haziran 2023
- 67
- 42
- 27
-
- Konu Sahibi Marshmallowwws
Olmuştu sökülmesinde bir sorun yok düzenli ve yeterli miktarda geliyor kendileri efenimAslında zaten zor söküldüğü için ağrı yapıyor. Rahim atmak için çaba sarf ediyor ve dolayısıyla sancı oluşuyor. O zaman da çok ağrınız olmuş muydu
Ya diyorum evlen. Kimsenin benden daha mutlu olmaya hakkı yokOlmuştu sökülmesinde bir sorun yok düzenli ve yeterli miktarda geliyor kendileri efenim
Benim var. O yüzden gözde bekarımYa diyorum evlen. Kimsenin benden daha mutlu olmaya hakkı yok
Ağrı herkeste bir olmaz.Bazen benim ilk gün olur.Bazen iki gün olur.Siz belki de kendinizi sıcak tutmuyor olabilirsiniz.İyi akşamlar hanımlar 26 yaşında bekarım ve artık bu regl ağrılarına dayanamıyorum ne iş hayatım ne sosyal hayatım hepsini etkiliyor. Doktora gittim kaç kere normal diyor ama normal bir ağrı değil ve 5 gün boyunca sürüyor bu ağrı. Aynı durumda olanlar var mı tavsiyelerinize çok ihtiyacım var
Git len burdanBenim var. O yüzden gözde bekarım
Zaten evliliğe ön yargılıyım demesek mi öyle yaYa diyorum evlen. Kimsenin benden daha mutlu olmaya hakkı yok
Bu konudan bende muzdaribim lağnet ağrılar yüzünden en sonunda rahmimi aldırcam bu ne yaaaaaİyi akşamlar hanımlar 26 yaşında bekarım ve artık bu regl ağrılarına dayanamıyorum ne iş hayatım ne sosyal hayatım hepsini etkiliyor. Doktora gittim kaç kere normal diyor ama normal bir ağrı değil ve 5 gün boyunca sürüyor bu ağrı. Aynı durumda olanlar var mı tavsiyelerinize çok ihtiyacım var
Size de geçmiş olsunBenim her ay nerdeyse kusmalı, tansiyon düşmeli ağrılı kıvranmalı geçiyor maalesef çözümü bulamadım. Arveles atıp yatıyorum o şekilde hafifliyordu
Onu bile araştırdım desem rahim değil de yumurtalık aldırma oluyor mu falan diyeBu konudan bende muzdaribim lağnet ağrılar yüzünden en sonunda rahmimi aldırcam bu ne yaaaaa
Bende geçmedi tavsiye etmiyorum, zira o ağrıyla kocanızı boğazlayasınız bile geliyor aman uzak durun evlenmeyinBazılarının ağrısı evlenmeden geçmiyor. Bu da kızlık zarının yapısından dolayıymış. Kuzeniminki evlenince geçti. Size nikah yazıyorum
Kendini özellikle ayaklarını sıcak tut , çıplak ayakla yere basma , usutmemeye dikkat etSize de geçmiş olsun
Umarım yokturBen çok ağrı çekersem biraz sıcak su ile duş alıyorum masaj yapıp çok sıcak değil ama. İlk gün. Üstüne de bitki çayı içip ağrı kesicimi alıyorum. Başka yapacak birşey yok ilaçtan başka çözüm yok benim için ama zaten ilk gün ve ertesi gün ağrım oluyor sadece
5 gün sürmesinde bence bir sıkıntı var. Arkadaşım da kist çıktı başka Dr mı gitseniz inşallah birşey yoktur.
Teşekkür ederim size de geçmiş olsunŞöyle ki, evet benim de dayanılmaz ağrılarım olurdu, bacaklarıma vuran, bulantı yapan kıvrandıran cinsinden. Sonra sonra farkettim ki popomu, belimi, bacak ya da ayaklarımı sıcak tutmazsam daha dayanılmaz oluyor ağrılarım. Mesela çimlerde oturdum, ya da göbeği bluz, beli düşük pantolonla senin havada dolaştım vb, o ay korkunç ağrılarım olurdu. Kendimi sıcak tutmayı öğrendim mecburen. Bunlara dikkat edin. Bir de iyi bir jinekologa görünün belki gözden kaçan l, kist, myom vb. gibi durumlar da olabilir.
Geçmiş olsun.
.
Gerekirse onuda aldırıcam Allah affetsin ama isyanlara bağlamamak için direniyorumOnu bile araştırdım desem rahim değil de yumurtalık aldırma oluyor mu falan diye
Bakirelikle hiçbir ilgisi olduğunu düşünmüyorum ablalarım da böyleydi benim doğumdan sonra ağrıları sadece belde kaldı.. ben şunu frkettim ama adetime 1 2 gün kala ilişki yaşadağımda eşimle daha beter ağrım oluyordu çünkü adete yakın rahim iç duvarı kalınlaşıyor sanırım ondan hatta erken gelmesine bile sebebiyet veriyordu ama felaket sancılı yani o da aklında bulunsunSizin evlendikten sonra geçmemiş buda neye göre oluyor acaba bir umut dedim evlenirsek bir gün falan ama. Sağlıcakla kucağınıza alın inşallah düzelir
Son çare artık doğum kontrol hapı sanırım teşekkür ederimBakirelikle hiçbir ilgisi olduğunu düşünmüyorum ablalarım da böyleydi benim doğumdan sonra ağrıları sadece belde kaldı.. ben şunu frkettim ama adetime 1 2 gün kala ilişki yaşadağımda eşimle daha beter ağrım oluyordu çünkü adete yakın rahim iç duvarı kalınlaşıyor sanırım ondan hatta erken gelmesine bile sebebiyet veriyordu ama felaket sancılı yani o da aklında bulunsundoğum kontrol hapı sancılara çok iyi geliyor uzun süreli onu da kullanmak yan etkileri falan sıkıntı tabi
Kadın olmak zor zanaatGerekirse onuda aldırıcam Allah affetsin ama isyanlara bağlamamak için direniyorum