- 3 Haziran 2023
- 67
- 42
- 27
-
- Konu Sahibi Marshmallowwws
Bekarken benim de agrilarim dayanilmaz boyuttaydi, aglayarak ise / okula gidip geldim hep.İyi akşamlar hanımlar 26 yaşında bekarım ve artık bu regl ağrılarına dayanamıyorum ne iş hayatım ne sosyal hayatım hepsini etkiliyor. Doktora gittim kaç kere normal diyor ama normal bir ağrı değil ve 5 gün boyunca sürüyor bu ağrı. Aynı durumda olanlar var mı tavsiyelerinize çok ihtiyacım var
Evlenmek için güzel bahane broBazılarının ağrısı evlenmeden geçmiyor. Bu da kızlık zarının yapısından dolayıymış. Kuzeniminki evlenince geçti. Size nikah yazıyorum
Boşver bizim de yok.Ufukta evlilikte yok
Onu da bıraktıktan sonra daha kötü oluyormuş ağrılar diye duydum amaKimseye hap önermek istemem ama bana doğum kontrol hapı felaket iyi gelmişti.
Bilemicim yeni bıraktım, az daha beklerseniz hamiş değilsem pazartesi regl olcam yorum yaparımOnu da bıraktıktan sonra daha kötü oluyormuş ağrılar diye duydum ama
Kullandım 2 ay ama bir fayda görmedim ondandaMagnezyum kullandınız mı hiç bilmiyorum ama kendim eczaciyim magnezyum eksikliği kanda çıkmayan bir durum. Çünkü çoğunlukla kaslarda yer alıyor. Kramp konusunda gerek regl gerek normal ağrı vs temelinde magnezyum eksikliği yatabiliyor. Zaten gerekli bir mineral bir araştırmanızı hekiminize eczacınıza danışmanızı öneririm çok rahatlattı diyen insanlar oldu
Yaa hayırlısı olsun bekliyorumBilemicim yeni bıraktım, az daha beklerseniz hamiş değilsem pazartesi regl olcam yorum yaparım
Offfff offff adet sancıları her ay kusmalı yataklı döşekli olurdum bende şimdi 6 aylık hamileyim doğumdan sonra inşallah düzelir 27 yaşındayım bende.. kas gevşetici içerdim apr…x içerdim o bile fayda etmezdi her ay iğneye giderdim anca öyle eşim belime masaj yapardı o çok iyi geliyordu sadece başka da hiçbir şry iyi gelmiyorİyi akşamlar hanımlar 26 yaşında bekarım ve artık bu regl ağrılarına dayanamıyorum ne iş hayatım ne sosyal hayatım hepsini etkiliyor. Doktora gittim kaç kere normal diyor ama normal bir ağrı değil ve 5 gün boyunca sürüyor bu ağrı. Aynı durumda olanlar var mı tavsiyelerinize çok ihtiyacım var
Sizin evlendikten sonra geçmemiş buda neye göre oluyor acaba bir umut dedim evlenirsek bir gün falan ama. Sağlıcakla kucağınıza alın inşallah düzelirOfffff offff adet sancıları her ay kusmalı yataklı döşekli olurdum bende şimdi 6 aylık hamileyim doğumdan sonra inşallah düzelir 27 yaşındayım bende.. kas gevşetici içerdim apr…x içerdim o bile fayda etmezdi her ay iğneye giderdim anca öyle eşim belime masaj yapardı o çok iyi geliyordu sadece başka da hiçbir şry iyi gelmiyor
Soğan kürü adet sökturmek için yapmıştım iki kere onda işe yaradıİbrahim Saraçoğlu soğan kürü iyi geliyor diyorlar ama daha ben de denemedim.
Aslında zaten zor söküldüğü için ağrı yapıyor. Rahim atmak için çaba sarf ediyor ve dolayısıyla sancı oluşuyor. O zaman da çok ağrınız olmuş muyduSoğan kürü adet sökturmek için yapmıştım iki kere onda işe yaradıAğrı için değilde