Ne yaşadığın anlaşıldı sanırım
Bunlar için yaşın gerçekten çok küçük
Pislik yaşamak güzel anılar yaşamak değildir.
Ne yaşadıysan yaşadın ama bence kendini daha fazla bataklığa sürükleme
Yaptığın bi hata yüzünden ömrünü mahvetme
Bırak gitsin bence
O zaman büyüklük yapmış olursun işte.
Mesajlarım 50 değilki özelden yazayım ablacım.Her türlü şey..aklına ne gelirse veya ilk gelen..yoksa ben aptalmıyımki kendime acı çektirip devam edeyim
Aklım kalıyo
Ben büyüdüm demiyorum..Yaşadıklarım büyük diyorum.Tecavüze uğrayıp intihar eden kaç tane "büyük kız" var.
asla değmez.ama işte sanki ayrılıp bir daha görüşmemek pes etmek gibi geliyor..korkup kaçmak gibi..uzakda olduğum için öyle düşüncekler.arkamdan atılıp tutulcak.benle olunmadığı kadar mutlu oluncak..
Güzel anılar da var tabi ama..Yaşadıklarım ağır geliyor bırakmaya kalktığımda.Pes etmeye korkuyorum işte meydan bırakmaya , başkasına "o" böleydi sen değilsin demesine .. Kendime güvenimi yitirdim artık yaşadığım son olayda anlattığım gibi ve en basitinden..ama taşıran son damla olur ya aynen öyle..Keşke yaşananlar sadece yukarda anlattığım gibi olsa da bana kızsanız salla geç küçüksün diye ama işin rengi değişik.İnşallah yarın sabah çözümü uygulayabilirim ama bendede demir gibi irade yok ki..yok..
İki tane kardeş sandığım insan salla deyip geçerken burda bu kadar cevap aldımya.Biraz da olsa kendini değerli ve insan gibi hissetmek çok güzel hepinize teşekkür ederim
Adam dediğiniz (adam bile değil !) benimle yaşıt, ben istemedim ayrıca hatayı o yaptı..anlattığım gibi işte..sonsuz teşekkür ederim tekrar ilaç gibisiniz..bi uyuyup geliyim=)