dayanıcak gücüm kalmadı..

aman yarabbim neler var neler, insan onune cikacaklardan korkuyor artik, ne bu boyle..daha 17 yasindasin...Allahim sen koru bu gencecik cocuklari.........

Kalbin ne diyosa onu yap ama önce onunla çok ciddi konuşmayı dene bence..Pat diye ayrıl demekle olmuo gayet iyi biliyorum sıkıntılı bi durum yaa bu erkekler neden böyleler ya :KK43:

cnm ben seni qayet ii anladım. hepsini okudum. beraber çok şey yaşayıp fazlasıyla mutlu etmiş. doqal olarak alışmışsın .. inanırmısın bu kadar deilde buna benzer bişey başıma qeldi.. we qözünün önünde bi başkasıyla çıktımm. :lepi: we bi qün qeçmedii bana qeldi .. lanet olsn başkasından qeldi ama .. salla demkle olmuyor ki barıştım :) ama ne yalvardııı şuan herşey benim elimde intikamımı da adlım we benimde ama eskisi qibi olmuyor :p isterse kulun olsun buna emin oL :KK43:

canım bak kendine yeni bi sayfa aç bence zaten başka bir yere taşınmışsın karşılaşma imkanında olmaz unutman daha kolay olur bence hiç ümit besleme sağlam biri deil bu çocuk

yaptkları hazmedileck şeylr deil ki..yaşanmışlk var die herşeyi sineye çekmen anlamsz evli insanlr boşanıo ayrıl gitsn ilerde başın ağrımaz..

aaaaa ılıskı bıtmıs orası olede

sabah otogara gelsın kuzu kuzu senı almayaa arıycaktır nerdesın dıyee ona dekı bu kadar ucuzluk yaptıktan sonra benı ve ılıskımızı ucuza aldıkdan sonra kendıne ne paha bıctınkı ıstanbulla senın ıcın ve o kız ıcın gelmemı beklıyosunn zmanım kıymetlı de ılıskıyı bıtrr KAPAK OLSUN

Yanlış okumadıysam bu şahıs tarafndan tecavüze uğramışsın, yanlışım varsa düzelt lütfen..
Eğer durum böyleyse sana tecavüz eden bi insanla nasıl devam edebiliyorsun hala?
Sevgi, aşk dediğin şeyler bu değl, kendini bağımlı hissetmen de saçma.. Hatayı bir başka hatayla kapatmaya çalışmışsın ve farkında olmadan giderek çamura batıyorsun..
Daha bu yaşta yaşadığın şeyler kaldıramayacağın derece büyük.. Bunları bu yaşta yaşıyor olman da ne acı..
Anlattığın; "sevgilin, kankan ve sen"le ilgili bermuda şeytan üçgenini andıran olaydan hiç bahsetmiyorum bile..
Bu çirkinliklere daha fazla boyun eğme, ne yaşadıysan yaşadın..
Madem burda bu konuyu açıp bizden büyüklerin olarak fikir almak istiyorsun o zaman söylediklerimizi ciddiye alıp ona göre hareket etmelisin..
Bir an önce bitir bu saçmasapan ilişkiyi, zamanına yazık..
Kendine olan saygını daha fazla yitirmeden bitir.

Son durum nedir ? umarım onla görüşmeyi bırkamışsındır.

Olan olmuş bir kere, Ahh vah diye yakınmanın lüzmü yok.

Şu an yapman gereken şey, yaptığın hatalardan ders almak, geleceğine bakmak.
Ve geleceğinde ne o çocuga, nede ona benzer başka bir çocuga yer vermek. Şu an ilgi alanın sadece derslerin olmalı. Zamanı gelince aşkta olur diğer şeylerde. Ama zamanı gelince. Her şey zamanında ve doğru kişiyle güzel.

Not, anneler, babalar çocuklarınız kimlerle, nerelerde, neler yapıyor dikkat edin lütfen, nolur...

Meyracım canım sen şuan ona dava açsan hayatı kayar....

Bakarmısın kızın hayatını mahvetmiş ! bilemiyorum bence annenle anne bu bana bunu bunu yaptı diye konuş ya da teyzene söyle mantıklı birini bul ve konuş oyuncak mı bu ya!!

çok sinirlendim senle resmen oyun oynamış aldatmışsın by! bu ne demek ya bu ne saçmalık kendi uydurmuş ya da o dediğin enteresan kız varya hani şu arkadaşın senin güya o ortalığa bu lafı attırtmış ne olursa olsun bu çocuk eğer bu safhada böyleyse en ciddi darbeyi bi yakınına onun sana yaptığını anlatarak atarsın .

ayrıca bu yazdıkların için seni suçlamıyorum o yaşlarda hepimiz çok şey hissettik ama daha çocuk yaşta senin düşünmeye vaktin bile olmadan böyle bişi yaşayıp sonra da o beğenmediği sözde.... kızla seni aldatıyor olması sana oyunlar oynuyor olması hiiç normal değil! Kısacası herşeyi yaparım seni kenara da atarım sana kazık atıp arkadaşınla da yatarım modnda çook acayip..

Korkuyorum ya ne halde bizim gençlerimiz şu kızın yaşadığı saçmalıklara bak yaa. Çok üzüldüm gerçekten

Bende 17 yasındayım canım fakat senin yaşadıklarını buraya yazan büyükler kadar anladım.Tecavüz demişsin bu çocuk sana tecavüz ettiği halde nasıl sevebilirsin onu nasıl bir kör bağlılıktır bu ne aşk ne sevgi bu mecburiyet ve mecburiyetlerin seni bu saçma kişiye bağlı kılıyormuş gibi görüyorsun.Ama asla değil böyle düşünme şuraya yazdıklarını sen tekrar tekrar oku bu çocuğun sevilecek ne tarafı var? Onu aklında tutmaya değecek tek bir özelliği var mı? Aldatmışsın by, bu ne çocukluktur bu ne vurdumduymazlık zaten bu sana bahane üretiyor kusra bakma ama senden alacağınıda almış bu yaşlardaki erkeklerin beyni belden aşağıya çalışıyor.Sen uzaktasın görüşemiyorsunuz kendini tatmin etmek için yeni birini bulmuştur.Senin için acı gelecektir ama bu böyle anca oda olgunlaştığında ki bu yaş 25 ve üstüne tekabül ediyor anlayacaktır hatalarını.

Sen hatalarını bu ilişkiyi bitir ve gözünü açta anla lütfen.Doğrusunu söylemek gerekirse lütfen yanlış anlama ama tecavüz ettiği halde aşktan sevgiden söz ediyorsan ona karsı bunun tecavüz olduğuna çok inanmıyorum.Ama her iki türlüsüde seni ona bağlı kılmaz.Asıl sen onunla devam edersen bu hatalarını daha çok pekiştirirsin hayatın daha büyük bir kabusa dönüşür.Yeni bir yol çiz.Bekaret 'hayatını karartacak' kadar büyük birşey değil.Hatanı biran önce anla ve bitir bu ilişkiyi seni yeterince kullanmış daha cok peşinden koşarsan asıl senin arkandan konusurlar ne yüzsüz kışmış boynuzlardan kapılardan geçemiyor diyen olur o sevgilin arkadaşlarına anlatır ya ayrılıyorum peşimi bırakmıyor diye ama bunlara mahal verme ve ayrılan sen ol ve biran önce ayrıl!

herkese yorumlarından dolayı tesekkur ederım. oyle boyle,bata cıka devam etmekteyiz.. malesef mi desem iyiki mi bilemiyorum hala,şuan da akıntıya kapılmış gibi bi o yanda bi bu yanda devamdayım..
tekrar teşekkürler herkese,baska konularda görüşmek üzere

X