dayanıcak gücüm kalmadı..

Meyra10

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
21 Mayıs 2010
33
1
[B]Bunları paylaşıcak kimsem artık yok gibi..Sizlere sunuyorum derdimi umarım anlayan,yorum yapan olurda biraz kendimi iyi hissederim..
17 yaşındayım.3 yıl önce biriyle çıkmaya başladım.öyle böyle derken 3 yıl geçiverdi.onun beni sevdiğine kendim kadar emindim,hala emin olmalımıyım bilmiyorum.küçüksün demeyin biz bu süre zarfında her şeyi yaşadık.akla ne geliyorsa.herşeyi atlattık.asla araya kimse giirmedi.3.şahıs olmadı. taa ki ben istanbuldan izmire taşınana kadar.geçen sene bu dönemlerde taşındık ama geçen yaz hep yanına gidiyordum,yeni taşındığımız için ailem gönderiyordu.şimdi koskoca bir okul dönemi bitti ve bu yaz gitme şansım yok.gelelim asıl konuya..
Ben istanbuldayken bu çocukla aynı sitedeydik.karşı siteden arkadaşlarım vardı İmge isimli kız da bunların arasında tabii.kankamın sevdiği çocukla çıktı diye tanışmıştık çok sıkı fıkı olmasakta selam naber diyip oturduğumuz olmuştur.erkek arkadaşım beni kimseyle görüştürmezdi.o kızlarla gördü bir kere(geçen sene) ve evden çıkmamamı onların ii kızlar olmadığını küfrederek söyledi.buna pek şaşmadım zaten onlayken herşey yasaktı hastalık derecesinde kıskanç bir insan.3 hafta önce evde kitap okuyordum..erkek arkadşım yani gökhan bana annesinin hastaneye kaldırdığını söyledi ve hastaneye gideceğini mesaj atamayacağını söyledi.tamam dedim.ertesi gün bir mesaj(gökhan numaramın kmsede olduğunu bilmiyrdu) İmge ve Gökhan elele gördüm diye..şok geçirdim.imgenin numarasını buldum öyle bişey yok yanlış görmüşler ben arkadşıma öyle şey yapmam dedi.gökhanda yok öyle bişey dedi.o gün sinir harbine uğrasamda konu kapandı.ama gökhan sürekli bitti by diyip duruyordu ve ara vermek istemişti o hafta ama kabul etmemiştim bişeyler olduğunu seziyordum.Bu mesaj atan kişiye dedimki imgeye mesaj at gerçeği öğren.İmge ona demişki elele gördüğüne göre çıkıyoruz ama ona söyleme(bana)kimseye söyleme demiş.sonra ben ona mesaj attım.ikisinde attım.ve itiraf ettiler.gökhanla yaşadıklarımızı imgeye anlattım ve ayrıldı.imge küfür ettiğim için bana alındı , insan arkadaşına bunu demez dedi.ama arkadşına ayıp eden aslında o...
daha sonra biz barıştık fakat her kavgada imge imge imge imge..gökhan beni onla barışmakla tehtit etmeye başladı.Geçenlerde gökhan,duş alacağını söyledi.bekledim bekkledim bekledim.ve şeytan dürttü knkama mesaj attım gördünmü diye.ewet imgeyle oturuyorlar sitede dedi.kan beynime sıçradı estim yağdım gene ikisine.Ve imgenin attığı mesaj şu : " sen beni uyuzlandırdın birkere ben sana yapmasam olmaz .) "
bu nedir nasıl bir arkadaşlıktır ? kıza dedimki bal gibi onda gözün var nasıl insansın sen? oda dediki gözüm olsa ayırırdım sizii..
Ve bugun.. Bugun ben gökhanı istanbula gelecem deyip kandırdım.gelceğimi duyduğunda hep kuzuya dönüyor. kaç gündür ona " gökhan bana koyduğun postaları imgeye de koy,kız hala arkadaşsınız sanıyor ben istemiyorum " dedim ama o bir türlü o kıza by diyemedi.sonunda bugun gelceğimi söyleyince istediğim mesajı ona attı ve kız gerçeklere uyandı.kıskandırmak için kullanıldığını yani.çünkü imgeyle çıkma sebebi benim ona yalan söylememdi.Şimdiii..bugun benim iki senedir göüşmediğim bir kız(çok kavgayla arkadşlığımız bitti) gökhana gidip benim facebook hesabım olduğunu ve aldattığımı ilişisi başkasıyla var göründüğünü söylemiş.gökhanda benden herzamanki gibi ayrıldı.aldattın by diye..eğer aldatcak olsam aptalmıyımki facebook açıp oradaki kızları ekliyim?yada kızın işimi yokda beni takip ediyor? bunu düşünemiyor çok çocuksu..artık bitirmek istiyorum ama yapamıyorum bu çocuk bana her şeyi yaptı fakat hep peşinden gittim ona öldürücü darbe atmak istiyorum..bu akşam istanbula gelecem sanıyor ama gelmiycem..ne yapmalıyım??nasıl bitirmeyliyim hesabı sorulcak bir çok hata ve kızgınlığım varken meydanı o kıza bırakıp 3 yılı unutmalıyımıyım ...İzmirde hayat çok güzel ama gökhan bunu bilmiyor hep ewde olduğumu kimseyle görüşmediğimi sanıyor.konuşcak pek fazla şeyimizde olmuyor artık bu yüzden.şuan konuşuyoruz biradan otobüse bincem
sanıyor...ve oradaki arkadaşlarıma anlatsamda artık bana çözüm üretemiyorlar...
[/B]
OKUYAN,YORUM YAPAN YAPMAYAN HERKESE TEŞEKKÜR..

17 yaşındasın 3 sene önce 14... matematiğim kötüdür ama 14 yaş insan ömrü ortalamasına vurunca çok ufak bir yaş vee bu işler içinde çooook çoook erken bir yaş... başka işlerin yok mu senin güzelim... okumak arkadaşlarınla vakit geçirmek vs falan... 14 yaşında sevgili derdine mi düştün... hayatınızı yaşayın ya bu nedir hemen bağlanmaya çalışmak falan... zamanı gelince doğru insan seni bulur canım bırak bu işleri hayatını yaşa o günler geri gelmiyor bi daha....

sadece başını okudum, bu kadar abartma gonul meselesini, daha neler gelir gecer, salla

yani ne denirki o onla cıkmıs arkadasın erkek arkadasına asılmıs sonra gelmis cocuk sana barısmıssın vs..bu yasta bu kadar uzuntu yasamasan daha iyi olurdu cok erken girmissin bu islere..bırak cocugu arama sorma mantıklı dusunemiyor belli sende daha kucuksun zaten

3 sene önceki kafayla bağlandım işte..hala da sürüp gidiyor mantığım sizin gibi düşünüyor ama kalbim değil. salla demekle de olmuyor ki sevgili ablacm keşke sallayabilsem

'' küçüksün demeyin biz bu süre zarfında her şeyi yaşadık.akla ne geliyorsa ''

Akla ne geliyorsa derken?

ıstanbulun her pisliği.1den 100e kadar..küçüksün deyip geçmek mantıklı ama doğru olmuyor işte benim için.
eğer çektiğim acı sadece yukarda anlattığım olsaydı bende vazgeçip hayatıma devam ederdim mutlu bir insan olmam için her imkanım var çünkü..:KK43:

kucuksun diyoruz daha bunlara uzulmek icin kucuksun bak simdi bunu dusunecegine farklı seyler dusunebilirdin..inan bu yaslarda yapılan herseyden daha sonra pisman olma olasılıgın cok fazla oyuzden o cocukla muattap olma kimbilir kimler cıkıcak karsına

tamam küçüğüm.ama yaşadığım şeyler o kadar büyükki.inan bu kadar değil.bunla sınırlı değil bu hiç sadece.bugun yaşadığım için içimi döktüm bunları.

evet buyuk seyler zaten uzulmende cok dogal haklısında ona birsey demiyorum..ama yapacagın tek sey eskiye sayfa cekmek sana bunu yapan insanlarla ne olursa olsun gorusmemek daha fazla uzulmek istemiyorsan eger bunları yap..birlikte oldugun adamın dengesizliklerine bir baksana sence degermi ona

asla değmez.ama işte sanki ayrılıp bir daha görüşmemek pes etmek gibi geliyor..korkup kaçmak gibi..uzakda olduğum için öyle düşüncekler.arkamdan atılıp tutulcak.benle olunmadığı kadar mutlu oluncak..:KK43:

hazır istanbula geliyorum demişsin mesaj falan atma teline falan da bakma başka yerlere gittin sanıp meraklansın ve tamamen çık hayatlarından izmirde herşeye sıfırdan başla tüm hatalıları ve hatalarını geçmişte bırak

korkup kacmakmı evet bencede kacmalısın zaten kacmazsan hata olur..onların dusundugu seyler cokmu onemli yaptıklarından sonra ne kadar mantıklı dusunebilirki bu insanlar..sana soyliyim daha fazla uzerler seni ozamanda dersin ah keske o zaman bırakıp gitseymisim..canım valla yasın 17 tam zamanı eglenmenin hayatında oyle bir erkek olurki bu zamanları hatırlamak dahi istemezsin..suan icinde kızgınlık ve ofke var ama bunlar insana dogru kararlar verditmez bi dusun istersen

Benim aklınıza ne gelirse yaşadık demenden aklıma gelenlere yorum yapıyorum.

Sana şimdi kadının biri geçmiş klavye başına dır dır dır ahkam kesiyor gibi gelecektir yazdıklarım...

İstanbulun A'dan Z'ye her pisliğini(!) yaşamak güzel anılar barındırmaz.
Ayrıca neden pislikleri yaşamak bu da tartışılır.Yaşananlar için bir hayli küçük olduğunda apaçık.

Sen,o kız,sevgilin,kankan...
telefonlar,smsler falan filan.
kimin eli kimin cebinde hikayeler ne yaşanırken hoştur ne de yorumlarken ama ben çocukluk işte der geçerim;Ta ki...
herşeyi yaşadık,tüm pislikleri diyorsan orada dur ablacım.
Dur bir nefeslen ve istersen daha detaylı anlat.

Çok teşekkür ederim.zaten verdiğim karar bir an önce bırakıp gitmek (yada hergünki kavgalaardan birini kabullenmek)..Ama bunu en acısız şekilde yapmak istiyordum yorumlarınız iyi geldi....

17 yaşındasın 3 sene önce 14... matematiğim kötüdür ama 14 yaş insan ömrü ortalamasına vurunca çok ufak bir yaş vee bu işler içinde çooook çoook erken bir yaş... başka işlerin yok mu senin güzelim... okumak arkadaşlarınla vakit geçirmek vs falan... 14 yaşında sevgili derdine mi düştün... hayatınızı yaşayın ya bu nedir hemen bağlanmaya çalışmak falan... zamanı gelince doğru insan seni bulur canım bırak bu işleri hayatını yaşa o günler geri gelmiyor bi daha....

sonuna kadar katılmakla beraber madem çözüm istiyosun sana öneride bulunacağım..
seni geliyor sanıyor yaa ineceğin saati hesap et ve ben geldim ve artık seni görmek istemiyorum o kız ile inadıma mı yapıyosun gerçekten mi istiyosun artık beni ilgilendirmiyor istediğini yapmakta serbestsin TABİ BENDE.. de ve numaranı değiştir ulaşamasın saana.. bu şekilde yaparsan için soğur ve eminim ki izmirde onu unutup bambaşka uğraşlar arkadaşlıklar edinebilirsin.. kolay gelsin güzelim..

Mesajlarım 50 değilki özelden yazayım ablacım.Her türlü şey..aklına ne gelirse veya ilk gelen..yoksa ben aptalmıyımki kendime acı çektirip devam edeyim:KK43:

Bırak gitsin ya 3 seneyse üç sene zaten daha 17yaşındasın daha neler çıkar önüne
Çocukça ilişkileri bırakmanın zamanı artık.

sonuna kadar katılmakla beraber madem çözüm istiyosun sana öneride bulunacağım..
seni geliyor sanıyor yaa ineceğin saati hesap et ve ben geldim ve artık seni görmek istemiyorum o kız ile inadıma mı yapıyosun gerçekten mi istiyosun artık beni ilgilendirmiyor istediğini yapmakta serbestsin TABİ BENDE.. de ve numaranı değiştir ulaşamasın saana.. bu şekilde yaparsan için soğur ve eminim ki izmirde onu unutup bambaşka uğraşlar arkadaşlıklar edinebilirsin.. kolay gelsin güzelim..

İşte budur..umarım yarın sabah bu cesarette bulunurum..umarım..

Mesajlarım 50 değilki özelden yazayım ablacım.Her türlü şey..aklına ne gelirse veya ilk gelen..yoksa ben aptalmıyımki kendime acı çektirip devam edeyim:KK43:

Ne yaşadığın anlaşıldı sanırım
Bunlar için yaşın gerçekten çok küçük
Pislik yaşamak güzel anılar yaşamak değildir.
Ne yaşadıysan yaşadın ama bence kendini daha fazla bataklığa sürükleme
Yaptığın bi hata yüzünden ömrünü mahvetme
Bırak gitsin bence
O zaman büyüklük yapmış olursun işte.

X