dayanıcak gücüm kalmadı..

Yaşadıklarım çok büyük diyorsun ya.....

ışte sen küçük olduğun için böyle büyük geliyor gözüne....

Bahsettiğin ilişkiler çok çocuksu ve artık laçkalaşmış....

Çocuk ona gitmiş, sana yalan söylemiş, sen ıst'e geliyorum diyince kuzu olmuş, öbür kıza posta koymuş, kız sana sen ona nispet yapmışsın, vsvsvsvs.....

Birincisi sen yanından gider gitmez hemen başkalarına koşan erkek arkadaşını direk sepetle.

Yaşının kıymetini bil, yolun daha çok uzun, daha çok maceralar, güzellikler, buna benzer berbat ilişkiler yaşayacaksın.......

Ne yaşadığın anlaşıldı sanırım
Bunlar için yaşın gerçekten çok küçük
Pislik yaşamak güzel anılar yaşamak değildir.
Ne yaşadıysan yaşadın ama bence kendini daha fazla bataklığa sürükleme
Yaptığın bi hata yüzünden ömrünü mahvetme
Bırak gitsin bence
O zaman büyüklük yapmış olursun işte.

Güzel anılar da var tabi ama..Yaşadıklarım ağır geliyor bırakmaya kalktığımda.Pes etmeye korkuyorum işte meydan bırakmaya , başkasına "o" böleydi sen değilsin demesine .. Kendime güvenimi yitirdim artık yaşadığım son olayda anlattığım gibi ve en basitinden..ama taşıran son damla olur ya aynen öyle..Keşke yaşananlar sadece yukarda anlattığım gibi olsa da bana kızsanız salla geç küçüksün diye ama işin rengi değişik.İnşallah yarın sabah çözümü uygulayabilirim ama bendede demir gibi irade yok ki..yok..
İki tane kardeş sandığım insan salla deyip geçerken burda bu kadar cevap aldımya.Biraz da olsa kendini değerli ve insan gibi hissetmek çok güzel hepinize teşekkür ederim

yaa iradeye falan gerek yok direkt teli kapatıyosun ve açmıyosunnnn!! ulaşamaz zaten sende aklını başka şeylere yönlendirirsin olur biter a.s

Mesajlarım 50 değilki özelden yazayım ablacım.Her türlü şey..aklına ne gelirse veya ilk gelen..yoksa ben aptalmıyımki kendime acı çektirip devam edeyim:KK43:

Keşke ile başlayan yorum yapsam faydasız...

Yasalardan bahsetsem ne fayda...

En azından bu geceden sonra kendin için şunu yap.

Madem bana ''küçüksün '' demeyin diyorsun,

Bırak geliyorum dedim,kankamı aradım,mesaj çektim,aradı aradım falan falan falan...

Madem büyümüşsün artık ''büyük kızlar'' bunlarla uğraşmıyor artık.
Kankalarına site duvarında öteki kızla el ele oturan sevgililerinide takip ettirmiyorlar.

Neler mi yapıyorlar?Varsa gönlün onlarıda yazarız.
Sen yeter ki yanlışını gör.

Ben büyüdüm demiyorum..Yaşadıklarım büyük diyorum.Tecavüze uğrayıp intihar eden kaç tane "büyük kız" var.

Ben büyüdüm demiyorum..Yaşadıklarım büyük diyorum.Tecavüze uğrayıp intihar eden kaç tane "büyük kız" var.

yaşadıkları çook çook büyük olup da herşeyi aklından çıkarıp yaşamaya devam eden böyle de mutlu olunuyormuş diyen kaç kız var??
eğer kurtulmak istesen bardağın dolu tarafına da bakarsın!

asla değmez.ama işte sanki ayrılıp bir daha görüşmemek pes etmek gibi geliyor..korkup kaçmak gibi..uzakda olduğum için öyle düşüncekler.arkamdan atılıp tutulcak.benle olunmadığı kadar mutlu oluncak..:KK43:

niye öyle düşünsünlerki. izmire gitti gökhanı unuttu diyede düşünebilirler. ne yaşadın bilmiyrum ama en kötüsü ne olabilir ki. çok kötü bile olsa hiçbişey dönüp gitmeye baştan başlamaya engel değildir. daha çok gençsin. sevgiliden ziyade arkadaşlarınla takıl.

Güzel anılar da var tabi ama..Yaşadıklarım ağır geliyor bırakmaya kalktığımda.Pes etmeye korkuyorum işte meydan bırakmaya , başkasına "o" böleydi sen değilsin demesine .. Kendime güvenimi yitirdim artık yaşadığım son olayda anlattığım gibi ve en basitinden..ama taşıran son damla olur ya aynen öyle..Keşke yaşananlar sadece yukarda anlattığım gibi olsa da bana kızsanız salla geç küçüksün diye ama işin rengi değişik.İnşallah yarın sabah çözümü uygulayabilirim ama bendede demir gibi irade yok ki..yok..
İki tane kardeş sandığım insan salla deyip geçerken burda bu kadar cevap aldımya.Biraz da olsa kendini değerli ve insan gibi hissetmek çok güzel hepinize teşekkür ederim

o kadar büyük ne yaşadın canım benim. en kötüsü ne olabilir allah aşkına. insanlar ne kadar büyük acıları geride bırakıyorlar. birliktemi oldun bu adamla bunumu takıyosun bundan çekip gidemiyosun. hata yaptım de ders çıkar ama kendini bağımlı hissetme. bırak o üzülsün seni kaybetti diye

Adam dediğiniz (adam bile değil !) benimle yaşıt, ben istemedim ayrıca hatayı o yaptı..anlattığım gibi işte..sonsuz teşekkür ederim tekrar ilaç gibisiniz..bi uyuyup geliyim=)

Adam dediğiniz (adam bile değil !) benimle yaşıt, ben istemedim ayrıca hatayı o yaptı..anlattığım gibi işte..sonsuz teşekkür ederim tekrar ilaç gibisiniz..bi uyuyup geliyim=)

Bak ben yazdım siz anlayın diyorsun aklıma bin türlü şey geliyor.
Yukarıdaki cümleden ne anlıyorsun bi yazar mısınız?

küçüksün canım; en azından benden 12yaş küçüksün... kız ya da kırıl diye söylemiyorum... sadece şimdiden göremediğin şeyleri sana göstermeye çalışıyoruz çoğumuz... kimse ahkam kesmiyor büyüğüz biz diye :)
elbette yaşanan acılar insanıları daha çabuk olgunlaştırır... sen de söylediğin kadarıyla zor şeyler yaşamışsın...ama tüm hayatın boyunca bunu düşünerek yaşamak yerine ; mantıklı makul kararlar almayı öğrenmelisin... o zaman daha da fazla büyüyeceksin...

arkadaşlarını gözden geçirmeni öneriyorum...
o çocuğu bir an önce hayatından mutlaka çıkartman gerektiğini söylüyorum...
canın yansa da doğrunun bu olduğunu bilmek inan kısa sürede iyileşmeni sağlayacak... acı çekmek bir kenara iyi ki diyeceksin...
hayattan ne beklediğine karar vermen gerektiğini de farketmeni diliyorum...
yaşın 17 ise ; yaşıtların üniversite için hayatlarını programlamış durumdalar... bilemiyorum ;sen istiyor musun ya da imkanın var mı ama bence bu konuda da düşünmelisin...

çok karmaşık bir ilişki bu ya imge kim bi defa imgeyle mi aldattı seni orasını hiç anlamadım hem ne yalan söylesdinde senden ayrıldı bi defalık hatan için üçüncüsüde aldatıcağına hemen hop diye inanıyo mu bu çocuk:sm_confused:

kusura bakma ama bende daha çok küçük olduunuzu soyliycem..
erkekler bayanlara göre daha geç olgunlaşır ve bence bir iliskide erkegin olgunluğu kadar bazı seylere doymuş olması önemlidir..
senin erkek arkadasın; daha hiç bir şey görmemiş,yasamamış..erkekler arasındaki boş ve anlamsız karı-kız(nefret ederim bu tabirden!!!) muhabbetlerine daha yeni yeni basliycak..geceleri barlar vs basliycak..erkeklerin cogunun yaşadığı o gezme-tozma olaylarını yasamamış daha..(istisnalarda yok değil tabiiki)
hani sen küçüksün diyoruz ya aslında o daha da küçük senden..
bu anlamsız hareketleri katlanarak devam edecek muhtemelen..
sana gelince; daha 17 yasindasin..bu yaslarını böyle sorunlarla harcadığın için ileride pişman olacaksın..gencsin,emin ol karsına daha aklı basında,daha olgun insanlar çıkar..
zaten izmir e tasinmissiniz,aranıza mesafe girmiş..e daha şimdiden yalanlar,aldatmalar başlamış..kolay kolay kenara itilecek bir iliski değil haklisin..ama inan yeni hayatın sana yeni mutluluklar getirir..

ay nasil sey bu yaa

genc kizlar aklinizi basiniza toplayin gidin sinemaya kafelere sizin ne isiniz

var
cinsellikle bilmem neyle yasiniza uygun seyler yasayin ay allah akil fikir versin

anneler okuyun burayida kizlarinizi cokta serbest birakmayin terbiyesini iyi verin

sadece yasina göre seyler yasamasina müsade edin !!!!

canım yaptığın bi hata yüzünden bütün hayatını mahvetmek zorunda deilsin, ilerde zaten daha önce yaşadıklarını problem eden biriyle beraber bi ilişkiye başlamazsın; erkek arkadaşın olacak gökhan isimli şahsiyet bence kıskandırma modunu çoktan aşmış, artık gönül eğlendirme moduna girmiş, cekhu'ya sonuna kadar katılıyorum; bence yaşının da büyümesiyle birlikte artık "alemlere akmanın" vaktinin geldiğini düşünüyo, sen de uzaktasın zaten;"nasılsa uzakta, bi problem olursa da kıskandırmak için yaptığımı düşünür" diye düşünüyodur beraber 3 yıl geçirmenizin de verdiği rahatlıkla...

hatta diyosun ya benim onu aldattığımı söyleyip benden ayrıldı diye; bence onun ayrılası var zaten suçu da sana atmaya çalışıyo;yoksa seni gerçekten çok sevseydi onu aldatmanı "ayrıldık by" diye karşılamazdı; Türk erkeklerini az çok tanıyosam bu kadarıyla bitirmezlerdi;aldatılmak büyük bi gurur meselesi olurdu onun için...

X