Dayanamıyorum

Her zaman yazabilirsin bana.

İmza: vucudundaki catlaklariyla mutlu kadin. (valla erkekler de hic sallamiyor :)

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Bu arada su siralar bende de sosyal fobi var. İzmirdeysen goruselim :)))

canım benim bence doktora git ve antidepresan istemediğini söyle, zorla aldıracak değiller ya, ben de psikoloğa gidiyorum ama beni aşağı çekmek yerine çokçok iyi geldi, hissettiklerini anlat, çözüm iste, ama ilaç alma

destek almalısın bence de..
antidepresan almamak için doktora gitmek istemiyorsun sanırım, ama ilaç için değil, oturup konuşmak için, terapi için git ..
İzmirdeymişsin , özel mesajla sana bi yer tavsiye edicem, oraya gitmeni öneririm..
Ayrıca kendin hakkında aşağılayıcı konuşuyorsun, önce şunu kafana sok, kimse mükemmel değil ..
hepimizin çatlağı, sarkığı, kilo problemi, sivilcesi, lekeleri, ohooooo bi dünya şeyi var..
Mükemmel olmaya gerek yok!

Antidepresanı kesmek zorundaydım, bir şey hissedememek canıma tak etmişti artık. Ve ciddi anlamda çok erken yaşta başladım ilaç tedavisine, ağır ilaçlar kullanmışım, bana söylediklerine göre. Sporu düşünüyorum fakat üniversite sınavına hazırlanıyorum bu sene, lise sondayım, en ufak bir boş vakit dahi ayıramıyorum kendime. Dün, görüldüğü üzre, gayet depresifken bugün daha iyi hissediyorum kendimi. Değmeyecek şeylere üzülüyorum ama hatamdan çok geç dönüyorum. Bu arada, Khaleesi'den daha iyi rol modellerim var. ^^ Çoook teşekkür ederim güzel yorumunuz için, tebessüm etmemi sağladınız.

Bu arada su siralar bende de sosyal fobi var. İzmirdeysen goruselim :)))

Merkeze en uzak yerde oturuyorum ve açıkçası evden çıkmaya çok üşeniyorum. Bunu yenmek istiyorum, yeneceğim fakat bu kadar çabuk yapabileceğimi sanmıyorum...

Başka insanlara dertlerimi anlatmak beni rahatlatıyor fakat her insana da anlatasım gelmiyor. En ufak bir ilgi eksikliğinde tüm anlatma hevesim kaçabiliyor. Geçmişte buna benzer şeyler yaşadım. Sadece gidip derdimi anlatmak ve ilaç istememek çok cazip geliyor sanırım bunu yapacağım. Çook teşekkür ederiiiim. ^^

Öncelikle tavsiye için teşekkür edeyim ben, bunun için ayrıca vakit ayırabilirsem hemen gitmeyi düşünüyorum.
Kimse mükemmel değil, bunun farkındayım fakat çoğu insan bunu çok iyi saklıyormuş da ben beceremiyormuşum gibi hissediyorum. Belki de bu gereksiz şeyleri düşünüp kendimi üzmek için erkendir henüz...
Tekrardan teşekkür ederiim, ben o kadar iyi hissediyorum ki şu an. ^^

canım ameliaya katılıyorum, hem bak iyi bir yer de tavsiye ediyormuş, bence aksatma, seni anlıyorum canım ben kendimi açmakta zorlanırdım ama sonunda iyi bir doktora denk geldim, beni gerçekten anladığını hissediyordum ve şimdi çok mutluyum, şuan iki haftada bir gidiyorum, amelia nın tavsiyesine uy canım, eğer beğenmezsen sana kendi terapistimi öneririm dilersen canım

Oncelikle merhaba, yazini okuduktan sonra cevap vermeden gecemedim. 17 yas hala ergenlik yasidir canm. Buna takilma ve sabit bir cikma yasi yoktur herkese uyan. Erkeklik hormonu disinda egenlikte tuylenmenin artmasinda etkili olnus olabilir. Diger arkadaslarinda bahsettigi gibi lazer buna bir care olabilir. Ki cok ve sik tuylenme varsa agda seni bir sure sonra biktirabilir. Erken yasta antidepresanlarla tanismissin. Ancak yinede uzman bir psikolga gitmeni oneriyorum. Buyuk ihtimal ilac tedavisi disinda terapi yontemiyle sana yardimci olacaktir. Daha cok gencsin disarda gezip tozma yaslarin ve kendini eve hapsetme :) ayrica cikmama nedenin dis gorunusunse sac boyasi lazerler ... :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…