- Konu Sahibi 5kings1throne
-
Neden doktora gitmeyi reddediyorsun?
Çok uzun süre antidepresan kullanmış biri olarak söylüyorum ki beni aşağıya çekmekten başka bir işe yaramıyor. Reelde iyi bir konuşmacı da değilim, derdimi anlatamıyorum maalesef.
Yasadigin her seyi onceden yasadim. Kilo ver. Bu ozguvenine cok etki eder. Para biriktir ve lazere git. Bunu yapabilirsin. Zaten seans basi aliyorlar parayi. Saclarini guclendirmen icin yapacaklarin var. Bunlari yap.
Ve asil onemlisi kitap oku. Bi yastan sonra guzelligin degil zekan sukse edecek.
Ve cekici oldugunu hisset. Cunku cogu erkek ahmaktir. Solucanlara bile sarkani var ki sen cok cok iyilerine layiksin.
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Çok uzun süre antidepresan kullanmış biri olarak söylüyorum ki beni aşağıya çekmekten başka bir işe yaramıyor. Reelde iyi bir konuşmacı da değilim, derdimi anlatamıyorum maalesef.
Psikologları sevmiyorum ben de
Ama ilaç tedavim yarım kalmış belki o ilaç sana yaramadı yeni bir psikytr denemeni tavsiye ederim sana uygun ilacı bulana kadar devam etmelisin
Madem evden çıkmıyorsun saçına bakımlar yap beyazlar önemli değil boyarsın
Kilo azalması depresyon belirtisi olduğu gibi yeni bunalımlara yol açar
Sadece evde yaşayarak sosyalleşmeden bu durumu atlatabileceğini sanmıyorum canım ben saçlarını boyaybilirsin tüylerin içinde lazer lazere verecek paran yoksa ağdayla üşenmeden alırsın çıktıkça bunlar senin evden çıkmamana engel değil ki. Okumuyor musun ?
Okuyorum, sadece okula gidiyorum. Dışarısıyla tek alakam bu. Hatta biraz daha abartarak evde de odamdan dışarı çıkmıyorum. Sosyalleşmenin yollarını arıyorum ve ciddi anlamda hiçbir fikrim yok.
Bunlar çok küçük şeyler gibi gözüküyor ama halihazırda sosyal fobi tanısı (ya da her neyiyse) konulmuş bir insan için çok büyük şeyler...
Ben çok teşekkür ederim güzel düşünceleriniz için. ^^
Hangi ildesin canım
Neden mahçup olucaksın ki dışarda tüm yüz ağda yaptıranlar var , lazer var evde kendin halledebilirsin sırf tüy mü yani
Geceleri uyuyabiliyor musun
İştahın nasıl
İç sıkıntın var mı
Halsizlik var mı
Sadece o değil, keşke öyle olsa... Ama insanlar bilerek veya bilmeyerek dış görünüşümün kötü olduğunu yüzüme vuruyorlar, ben çok kolay etkilenen bir insanım. Ergenliğin getirisidir bu umarım, yoksa ömrüm boyunca en ufak şeyleri kafama takıp da üzülmek istemiyorum...
Uyuyamıyorum, normal bir günde 4-5 saat anca uyuyorum. İştahım aşırı dengesiz olmakla birlikte bazen bütün yemeklere saldırırken bazen gün boyunca bir şey yiyemiyorum. İç sıkıntı ve halsizlik vazgeçilmez ikilim. :/
İzmir'deyim. Buradaki son senem bu... :/
Dış görünüşünle ilgili sıkıntıyı tam anlamadım canım biraz daha anlatırmısın
Boyun kilon nedir?
İnternetten baktım İzmeb varmış İzmir'de canım hala kayıtları devam eden kurslarda varmış git başvur birisine başla hemen bir yerden başlamak lazım öyle evde oturmakla olmuyor hem benimde saçlarım dalgalı düzleşirici yada maşayla istediğin şekle dönebilirsin dış görünüşle ilgili sorunların çözülmeyecek şeyler değil inan ki sadece sosyalleşmeme sürekli evde olma durumundan biraz dışarı çıksan bir şeylerle uğraşsan geçecek. Bende bu yıl hep evdeydim istemeye istemeye bir kursa yazıldım çünkü 1 ay evden cıkmadığımı biliyorum evden cıkmak istemıyordum şimdi hafta sonunu iple çekiyorum çok eğlenceli geçiyor sende dene pişman olmazsın :26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?