• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Dayanamiyorum :(

skyrose

Guru
Kayıtlı Üye
8 Mart 2011
1.900
2.500
333
Herkese merhaba. Nasil anlatsam nerden baslasam bilmiyorum. Gozyaslarimi icime akitmaktan yoruldum artik. Cok yalnizim cok caresizim. Hickimsem kalmadi. 6 ay once oldugu gibi yine buraya siginiyorum. Cunku omuzunda aglayacak derdimi anlatacak kimsem yok. Kendi icimde savas vermekten cok yoruldum. Bir sonucta alamiyorum sessizlik, yalnizlik daha cok hapsediyor beni icimdeki karanliga. Beynim yorgun, ruhum yorgun, yuregim yorgun. Cok bitkin bi haldeyim. Nasil toparlanacagim bilmiyorum. Cok mutsuzum, umutsuzum :14:
Ben 16 yasindayim ve kalp hastasiyim o yuzden lutfen agir yorumlar yapmamanizi rica ediyorum kaldirabilecegimi sanmiyorum :59: Benim 9 aylik bir iliskim vardi. Arada kavgalar oluyordu ama hersey guzel sayilirdi. Cok mutluydum. O da oyleydi. Simdi hersey altust oldu. 2 hafta once evdeki sorunlar yuzunden ve cok bunaldigim icin erkek arkadasimin aramalarina cevap vermedim sonrada telefonu kapattim 3 gun boyunca. Cok aglamistim cok bitkindim sesim kisilmisti ve onada yansitmak istemedim. Yinede yansittim. Bir mesaj attim. "Beni affet bana kizma artik kimseyi mutlu edemiyorum simdi uyuyacagim" yazmistim. Bu mesaja cok kirilmis hakli olarak ama ben o an kendimde degildim en sevdigim arkadaslarimdan birini kaybetmistim hatirlamak bile istemiyorum :14: Bu mesaji attiktan sonra telefonumu tekrar kapattim. Cunku yine aramaya devam ediyordu. (Meger niyeti sesimi duymak degil, hesap sormakmis) Bir mesaj daha attim. "Bugunlerde cok bunaldim seninde kalbini kirmak istemedim biraz yalniz kalmaya ihtiyacim vardi seni uzdugum icin ozur dilerim ben daha cok uzuluyorum seni cok seviyorum" Bu mesajdan sonra aramalar kesildi sonra aksam msn de konusuyorduk. Cok kizmis, cok kirilmis cok soguk konustu. Sonra ayrilmak istedigini soyledi :53: Sok oldum cunku daha 2 hafta oncesine kadar ben ayrilik lafi etsem cok kiziyordu, beni kaybetmekten cok korkuyordu. (Bana guvenmiyorsun zaten. Bana guvenmeyen biriyle gitmez) dedi. Ben neler oldugunu anlayamadim. 5 gun sessiz kaldim. Ne aradim ne sordum bende cok kirilmistim. Fazla uzulmedim cunku daha oncede ayrilmistik bir kac ay sonra toparlanabilecegimi biliyordum. Ustelik sebepsiz ayrilmisti benim bir sucum yoktu o yuzden vicdanim rahatti. :63:

5 gun sonra gercekleri ogrendim. Meger bana guvenmiyorsun demesinin hakli bir nedeni varmis. Biz 6 ay once onun kiskancliklari yuzunden ayrilmistik. Ben ne kadar uzulsem kahrolsamda ona belli etmedim. Takmiyormus gibi davrandim. O da bir kac hafta sonra pisman oldu. Ama benim guvenim sarsilmisti. Ben ondan hic ayrilmadim bugune kadar hic vazgecmedim ama o hep boyle yapti cok cabuk vazgecti sonra yoklugumla tanisti pisman oldu. Ben affedip affetmemekte kararsizdim. Beni gercekten sevip sevmediginden de emin degildim. O anki psikolojiyle bir arkadasina "O beni gercekten seviyormu bilmiyorum, emin degilim guvenemiyorum. Sen agzini ararmisin ama benim bunlari soyledigimi ona belli etme dedim". O da tamam dedi. 1 gun sonra beni aradi telefonda konustuk ve baristik. Sonra ben erkek arkadasimin arkadasina tekrar gidip "soylediklerimi unut o an karamsarliga kapildim sacmaladim, ben ona inaniyorum, guveniyorum ona birsey sorma aramiz bozulmasin" dedim. Tamam dedi. Ve konu boylece kapanmisti.

Aradan 3 ay gecmesine ragmen gecen gun erkek arkadasima gidip bunlari anlatmis :53: Nasil boyle bi kotuluk yapti bilmiyorum. Erkek arkadasimin bana guvenmiyorsun demesinin sebebi buymus, ben cok dil doktum. 3 ay onceydi dedim senle ayrilmistik o zaman karamsarliga kapildim evet hata yaptim ama simdi olsa yapmam yasima verdedim ozur diledim. O benden 6 yas buyuk. Hayat cok kisa birbirimizi uzmeyelim ben seni affetmistim sende beni affet, seni cok seviyorum, pisman olacagimiz seyler yapmayalim yeni bir sayfa acalim dedim. Ama beni dinlemedi. Ben artik sana guvenmiyorum guvenmedigim biriyle nasil devam edebilirim uzun surmez dedi. Ben alttan aldikca simarmaya basladi. Bunu duyduktan sonra, tamam o zaman soyleyecek birseyim kalmadi. Sen bana hic hak vermesende ben asla hata yapmadim seni sevmektende hic vazgecmedim senin yaptigini yapmadim. Senin icin ne kadar basitmis herseyi silip atmaya hazirsin daha ne diyebilirimki hoscakal dedim. :14:

Butun sucu bana yukleyip gitti. :14: Simdi canim yaniyor cunku keskeler var dilimde. Vicdan azabi cekiyorum. Herseyin sorumlusu benmisim ona gore. Benim ne sucum var? Ben onu o kadar cok sevdimki omru yetmez bunu gormeye. Eger ayrilmamizda benim payim olmasaydi coktan silip atacaktim onun gibi ama icim kan agliyor. Facede igneleyici seyler yazmis. Beni sucluyor onlari gordukce icimde firtinalar kopuyor. Kahroluyorum. Ben nasil dayanacagim nasil toparlanacagim. Bu yuk cok agir. Kusura bakmayin cok uzun oldu ve bi o kadarda karmasik ama ben kendi basima cozemedim butun bunlari :50: Aslinda kendide biliyor benim sucsuz oldugumu. Bahane aradi sanki ayrilmak icin. Ben bunu anladim. Vicdanini rahatlatmak icin kolay yolu secti. Ama benim icim neden rahat degil neden aci cekiyorum :((

Galiba onun benim onu sevdigim kadar sevmedigini kabullenmek zor geliyor. Seni cok seviyorum dedigimde ben daha cok seviyorum derdi :( Birde onu tanidigim kadariyla boyle durumlarda benden sogudugunu artik sevmedigini bensiz yapabilecegini dusunuyor ama yoklugum yerini belli etmeye basladiginda pisman oluyor sevdigini anliyor, ozluyor geri donmek istiyor :26: Gecen sefer boyle olmustu bir kac hafta sonra gizli numaradan arayip sesimi dinlemeye baslamisti surekli. Ben yine pisman olsun istiyorum. Onun pismanligini gorunce icim bir nebze olsun rahatlayacak. Ama cok aci cektim. Bu sefer hicbir sekilde affetmeyecegim onu. Umdugunu bulamayacak. Suan belki benim sevgimin tukenmeyecegini, geri donse bile kabul edecegimi, onsuz olamayacagimi dusunuyor. Ama yaniliyor. Sevgim tukenmez ama saygim tukendi... Benim yasima verebilirdi o da hata yapmadigimi bu yaslarda? Ama tam tersi ben ondan daha olgunum ben onun hep yaninda oldum zor gunlerinde hic birakmadim elini. Degmezmis demekki. Simdi de ben zor gunler geciriyorum ama o yok oldu birden ...

Ben bu vicdan azabidan icimdeki bu acidan kurtulmak istiyorum. Nefes almak istiyorum artik :(( Ama yapamiyorum cunku beni sucladi. Senin yuzunden dedi. Guvenmedigin birini neden seviyorsun dedi. Beni hic anlamaya calismadi :(( Cok ama cok yoruldum... Ben ona guvendim, canimdan cok sevdim. Ilk defa bu kadar buyuk bi hata yaptim ona karsi, neden gormezden gelmedi :(( Cok uzun yazdigim icin ozur dilerim ama icim bu kadar karanlik iste. O kadar cok doluyumki. Kafam karmakarisik :59: Cok yalniz ve caresiz hissediyorum. Okudugunuz vaktinizi ayirdiginiz dinlediginiz yanimda oldugunuz icin cok tesekkur ederim. Hakkinizi helal edin. :58:

Suan belki benim sevgimin tukenmeyecegini, geri donse bile kabul edecegimi, onsuz olamayacagimi dusunuyor. Ama yaniliyor. Sevgim tukenmez ama saygim tukendi... Benim yasima verebilirdi o da hata yapmadigimi bu yaslarda? Ama tam tersi ben ondan daha olgunum ben onun hep yaninda oldum zor gunlerinde hic birakmadim elini. Degmezmis demekki. Simdi de ben zor gunler geciriyorum ama o yok oldu birden ...

Ben bu vicdan azabidan icimdeki bu acidan kurtulmak istiyorum. Nefes almak istiyorum artik :(( Ama yapamiyorum cunku beni sucladi. Senin yuzunden dedi. Guvenmedigin birini neden seviyorsun dedi. Beni hic anlamaya calismadi :(( Cok ama cok yoruldum... Ben ona guvendim, canimdan cok sevdim. Ilk defa bu kadar buyuk bi hata yaptim ona karsi, neden gormezden gelmedi :((

Cnm bak aslinda kendinde biliyorsun neyin ne oldugunu, kendin yazmissin "degmezmis" diye!!! yani o zaten ayrilmak istiyrmus zama kucuk bir kivilcim bekliyormus sen asla yazdigin gibi hata etmedin!!!

Evet kotu oldugun zaman telefonunu kapatmakla kapris yapmissin ben sahsen bunu normal karsilamadim cunku sonucda sana yapilmasini istemezdin ama bu asilmiyacak bir sorun degil!!!

Arkadasiyla birseyleri paylasmanda asilmiyacak bir sorun degil sonuctta ayrildiginiz zaman olmus olanlar sonrada ter emiz yeni bir sayfa acmissiniz eger kiii boyle gecmise takilip kalan biriyse zaten bu iliski yarin oburgun biterdi!!!

Gecmise mazi derler gelecekten haber versin!!!

Bu kadar takma kafana evet ask acisi cok kotu insan nefes alamiyor herseye karamsar bakiyor ama unutma bu senin atlatacagin pis bir donem sonra ne kadar aptalmisim cocukluk iste diyeceksin geriye baktiginda!!!

Gidene gitme denmez!! seninde dedigin gibi yarin oburgun donmek istersede tavrin belli olsun seni tekrar uzmesine izin verme!!!

Ona inat aslinda hayata 4 elle saril etrafina sanki cok mutluymusun gibi yansit ve sanki o sana bir yukmus gibi goster hafifledigini guzellestigini goster o zaman ona verebilecegin en buyuk aci bu olur!!! sen kimsin ki havalarina gir :36:

Bos verrr henuz yasin 16 dahaaaaaaaaaaaaaa coook uzun yillar var onunde boyle basit insanlara takilipda hayatinin en guzel yillarini mahvetme!

Kocaman opuyorum seni... Hayata guler gozlerle bakmani diliyorummm :54:

Cnm bak aslinda kendinde biliyorsun neyin ne oldugunu, kendin yazmissin "degmezmis" diye!!! yani o zaten ayrilmak istiyrmus zama kucuk bir kivilcim bekliyormus sen asla yazdigin gibi hata etmedin!!!

Evet kotu oldugun zaman telefonunu kapatmakla kapris yapmissin ben sahsen bunu normal karsilamadim cunku sonucda sana yapilmasini istemezdin ama bu asilmiyacak bir sorun degil!!!

Arkadasiyla birseyleri paylasmanda asilmiyacak bir sorun degil sonuctta ayrildiginiz zaman olmus olanlar sonrada ter emiz yeni bir sayfa acmissiniz eger kiii boyle gecmise takilip kalan biriyse zaten bu iliski yarin oburgun biterdi!!!

Gecmise mazi derler gelecekten haber versin!!!

Bu kadar takma kafana evet ask acisi cok kotu insan nefes alamiyor herseye karamsar bakiyor ama unutma bu senin atlatacagin pis bir donem sonra ne kadar aptalmisim cocukluk iste diyeceksin geriye baktiginda!!!

Gidene gitme denmez!! seninde dedigin gibi yarin oburgun donmek istersede tavrin belli olsun seni tekrar uzmesine izin verme!!!

Ona inat aslinda hayata 4 elle saril etrafina sanki cok mutluymusun gibi yansit ve sanki o sana bir yukmus gibi goster hafifledigini guzellestigini goster o zaman ona verebilecegin en buyuk aci bu olur!!! sen kimsin ki havalarina gir :36:

Bos verrr henuz yasin 16 dahaaaaaaaaaaaaaa coook uzun yillar var onunde boyle basit insanlara takilipda hayatinin en guzel yillarini mahvetme!

Kocaman opuyorum seni... Hayata guler gozlerle bakmani diliyorummm :54:

Guzel dilekleriniz icin cok tesekkur ederim. :54: Ben onu boyle bilmiyordum. Beni deli gibi seviyordu, kaybetmekten cok korkuyordu. Ayrilik sozu etsem kiziyordu, uzuluyordu. 2 hafta once boyle olan bir insan nasil bu hale geldi ona uzuluyorum. Beni cok seviyordu halbuki. Cok emindim. Sonra ne oldu sogudumu bilmiyorum. Sevmemis demekki hersey yalanmis da diyemiyorum cunku ben hissettim sevdigini :44: Ben hep onun beni benim onu sevdigimden daha cok sevdigine inanmistim. Simdi benim kadar sevmemis demek, kabullenmek cok zor. Pisman olsun istiyorum evet, pisman olsun affetmeyeyim hatasini anlasin istiyorum ama bi o kadar da sevmis olmasini hala sevmesini istiyorum..

Öncelikle geçmiş olsun, inşallah sağlığın her zaman iyi olur.
Henüz 16 yaşındasın, önünde koca bir ömür var. Sana değer vermeyen insanlar için günlerini boşuna harcama, şimdi onun uğruna üzüntü ile geçirdiğin şu günleri arkadaşlarınla gülerek eğlenerek geçirmelisin.
Senin yaşlarındayken bazen bazı durumlar içinden çıkılmazmış gibi gelir insana bu dönemleri biz de yaşadık. Ama inan değmez. Sen de demişsin ben hata yapmadım o bahane arıyormuş sanki diye. Bırak o kendi bahaneleri içinde boğuşsun, sen sana üzüntü verenleri uzak tut hayatından. Hatalı olduğun yanlar olabilir, her ilişkide ufak tefek de olsa hatalar yapılır ve çoğu zaman bunlar karşılıklıdır. Bunun üstesinden gelmek iki tarafın da olgunluğu ile mümkündür.
Hem artık dönmem geri gibi bir mesaj algılıyorum senden yazdıklarına göre. Eğer doğru anladıysam seni artık hayatına almayacağın bir insan için bu kadar canını sıkma. Onun pişman olmasını, üzülmesini ve senin yokluğunu hissedip kahrolmasını bekleme. Çünkü bunları düşündükçe onu unutman, aklından, hayatından çıkarman zorlaşır. Bırak ne hali varsa görsün.
Sen önüne bak daima. Geçmişte yaptıklarına takılı kalma. Bak okullar da açılıyor, kafan dağılır zaten arkadaşlarınla okulda. Onu da unutmana yardımcı olur. Daha kimlerle tanışır kimlerle ne güzel günler paylaşırsın. Derslerini düşün, geleceğe hazırla kendini. Kafanı da kendini de yorma bu küçücük yaşında böyle üzüntülere. Aşk acısı insanı olgunlaştırır derler, bunu da bana bir hocam söylemişti. O yüzden dimdik yola devam, kimseye ihtiyacın yok mutlu olmak için; çünkü sensin mutluluğun tek anahtarı.

Öncelikle geçmiş olsun, inşallah sağlığın her zaman iyi olur.
Henüz 16 yaşındasın, önünde koca bir ömür var. Sana değer vermeyen insanlar için günlerini boşuna harcama, şimdi onun uğruna üzüntü ile geçirdiğin şu günleri arkadaşlarınla gülerek eğlenerek geçirmelisin.
Senin yaşlarındayken bazen bazı durumlar içinden çıkılmazmış gibi gelir insana bu dönemleri biz de yaşadık. Ama inan değmez. Sen de demişsin ben hata yapmadım o bahane arıyormuş sanki diye. Bırak o kendi bahaneleri içinde boğuşsun, sen sana üzüntü verenleri uzak tut hayatından. Hatalı olduğun yanlar olabilir, her ilişkide ufak tefek de olsa hatalar yapılır ve çoğu zaman bunlar karşılıklıdır. Bunun üstesinden gelmek iki tarafın da olgunluğu ile mümkündür.
Hem artık dönmem geri gibi bir mesaj algılıyorum senden yazdıklarına göre. Eğer doğru anladıysam seni artık hayatına almayacağın bir insan için bu kadar canını sıkma. Onun pişman olmasını, üzülmesini ve senin yokluğunu hissedip kahrolmasını bekleme. Çünkü bunları düşündükçe onu unutman, aklından, hayatından çıkarman zorlaşır. Bırak ne hali varsa görsün.
Sen önüne bak daima. Geçmişte yaptıklarına takılı kalma. Bak okullar da açılıyor, kafan dağılır zaten arkadaşlarınla okulda. Onu da unutmana yardımcı olur. Daha kimlerle tanışır kimlerle ne güzel günler paylaşırsın. Derslerini düşün, geleceğe hazırla kendini. Kafanı da kendini de yorma bu küçücük yaşında böyle üzüntülere. Aşk acısı insanı olgunlaştırır derler, bunu da bana bir hocam söylemişti. O yüzden dimdik yola devam, kimseye ihtiyacın yok mutlu olmak için; çünkü sensin mutluluğun tek anahtarı.

Tesekkur ederim cevabiniz icin. Haklisiniz gercekten sevseydi o da benim gibi fedakarlik yapardi. Vagzecmezdi. Onun da hatasi oldu ben gormezden geldim zor gunlerinde hep ama hep yaninda oldum. O tam tersini yapti :( Birlikte asabilirdik sorunlari ama kolay yolu secti. Benim kafam cok karisik cunku sevip sevmedigini cozmek istiyorum. Cunku sevmedigine inanmak istemiyorum. Kabullenemiyorum :( Bu yuzden bu kadar cok uzuluyorum. Cok aci cekiyorum insallah atlatirim :(

Tesekkur ederim cevabiniz icin. Haklisiniz gercekten sevseydi o da benim gibi fedakarlik yapardi. Vagzecmezdi. Onun da hatasi oldu ben gormezden geldim zor gunlerinde hep ama hep yaninda oldum. O tam tersini yapti :( Birlikte asabilirdik sorunlari ama kolay yolu secti. Benim kafam cok karisik cunku sevip sevmedigini cozmek istiyorum. Cunku sevmedigine inanmak istemiyorum. Kabullenemiyorum :( Bu yuzden bu kadar cok uzuluyorum. Cok aci cekiyorum insallah atlatirim :(

Atlatırsın merak etme, hatta ileride bunu hatırlar kendine gülersin. Sevip sevmediğini çözemezsin. Bunu bir tek o biliyor. Senin onun duygularına bakmak gibi bir şansın yok ki gerçeği bilesin. O ne derse ona inanmak zorundasın. Bu hepimiz için geçerli bir şey; ben evliyim eşim seviyorum derse de onun dediğine inanırım, sevmiyorum derse de onun dediğine inanırım. Mümkün mü karşımızdakilerin gerçek duygularını, düşüncelerini bilebilmek? Tabi ki değil canım kardeşim. Karşımızdaki ne diyorsa ona inanırız. Hem çözsen ne değişir? Bir nebze olsun içim rahatlar diyorsundur belki.. Merak etme rahatlamaz. Sevmediğini anlasan; kendini kahredersin ben sevmiştim o sevmemiş diye. Daha da üzülürsün, daha da canın yanar. Sevdiğini anlasan; belki bir umut daha olsaydı birbirimizi severken ayrılmasaydık dersin. Pişmanlıklar, gelgitler yaşarsın. En iyisi dedğim gibi unutmaya, düşünmemeye çalışmak ve önüne bakmak. Allah yardımcın olsun.

Guzel dilekleriniz icin cok tesekkur ederim. :54: Ben onu boyle bilmiyordum. Beni deli gibi seviyordu, kaybetmekten cok korkuyordu. Ayrilik sozu etsem kiziyordu, uzuluyordu. 2 hafta once boyle olan bir insan nasil bu hale geldi ona uzuluyorum. Beni cok seviyordu halbuki. Cok emindim. Sonra ne oldu sogudumu bilmiyorum. Sevmemis demekki hersey yalanmis da diyemiyorum cunku ben hissettim sevdigini :44: Ben hep onun beni benim onu sevdigimden daha cok sevdigine inanmistim. Simdi benim kadar sevmemis demek, kabullenmek cok zor. Pisman olsun istiyorum evet, pisman olsun affetmeyeyim hatasini anlasin istiyorum ama bi o kadar da sevmis olmasini hala sevmesini istiyorum..

Tatlimm sen bilirsin ama ben olsam beni simdiden bu kadar uzen birisiyle geleceye yonelik birsey dusunmezdim yasin henuz 16 cok gencsn boyle seylere takilma gitmek istiyorsa gitsin deymezmis diyim yola devam et elbette seni anlayan seni gercekten seven biri cikar karsina...

Takilip kalma bana kalirsa!!!

Ben dusundum de ben ona gereginden fazla deger vermisim. Beni takmayan bir insanla ne isim olurki. Beni sevseydi benim gibi olurdu yanimda olurdu boyle kolay vazgecemezdi. Onu hayatimdan silip atmaya karar verdim. Msnden, faceden, telefon numarasini herseyi sildim. Sogudum artik ondan nefret ediyorum. Yeni bi sayfa aciyorum hatta yeni bi defter almak en dogrusu galiba :))) Beni sevecek deger verecek birisi cikacak elbet karsima. Boyle bi insana omrumu heba etmeye degmez. Dogru olani yapiyorum bende vazgeciyorum. Biliyorum bir kac ay sonra unutacagim, toparlanacagim ve dediginiz gibi bu halime gulecegim :) Donup donmemesi, pisman olup olmamasi da umrumda degil artik. Cunku benim icin öldü.. Herseye ragmen guclu olacagim ayakta kalacagim sirf ona inat cook cooook mutlu olacagim. Suan neyi kaybettiginin farkinda degil ama kendisi bilir. Allah akil fikir versin demekten baska bisey gelmiyo icimden, yolu acik olsun bye bye :34:

Aldatildigimi ogrendim. :14: Artik kimseye guvenim kalmadi. Psikolojim bozuldu. Ben nasil toparlanacagim bu yukun altindan nasil kalkacagim ? :14: Artik bitti ondan nefret ediyorum tiksiniyorum gormek duymak istemiyorum ama hazmedemiyorum kabullenemiyorum inanamiyorum saka gibi geliyor :14: Demek hersey yalanmis nasil bu kadar iyi becerebildi rolunu :(( Aklimdan kotu seyler geciyor ama yapmayacagim annemi babami uzmeyecegim onu sevindirmeyecegim. Allah bildigi gibi yapsin onu beni cok uzdu cok acilar cektirdi ben bunu haketmedimmm ben onu cook ama cook sevmistim simdi degmedigini gormek, harcadigim zaman hepsi bosunaymis cok canimi yakti yuregimi sizlatti :14: O da ayni acilari ceksin istiyorum insallah degerimi anlar beni kaybettigini farkeder pesimde surunur ona inat mutlu olacagim yeterki o da ayni acilari ceksinn ne kaybettigini anlasin geri donmek istesin intikamimi alayim iste o zaman pismanligini gordugumde rahatlayacak icim :43: sevmeyen bir insandan bir vicdansizdan bi kalpsizden pismanlik beklemek ne kadar dogru onuda bilmiyorum :43:

Aldatıldığını nasıl öğrendin konunun başında bahsetmemişsin yenimi duydun:S

tatlım inan unutacaksın istemesende unutacaksın. yaradılışımız böyle en geçmez denilecek acılar bile hafifliyor yok oluyor zamanla.. hiç geçmiycek gibi hissedersin bu kalleşliği hazmedemezsin nefret etsende ufakta olsa onu tekrar istersin gözyaşlarına hakim olamazsın.. ama hepsi geçiyor. acının a sını bile unutuyorsun hatırlamayacak kadar önemsizleştiriyorsun o olayıda o kişiyide.. ilk zamnlarsa bu yaşadıkların canını acıtır tabi. öyle ha diyincede geçmez. Allah'tan sabır dile ve telefonunu gözünün önünden kaldır. aklını başka uğraşlara yor. çok kısa sürede kendine geleceksin. geçmişe takılma artık olur mu olmaz mı diye de hiç düşünme bilirim nefret ediyor gibi görünsende için onu az da olsa ister. zaten istemezse bu olay canını o kadar yakmazdı. birçok kez tekrar ettiğim gibi geçeçek inan canım.

Allah yardımcın olsun canım

Üzme kendini bitmiş gitmiş unutmaya çalış
Onun gibi birinden kurtulduğuna şükret bence...
Seni hiç yoktan terketmemiş demekki
Sen ona sıkıntılarından dolayı uzak davranmışsın o hemen başkasını bulmuş
Dicek bişey kalmıyo bu durumda

tatlım inan unutacaksın istemesende unutacaksın. yaradılışımız böyle en geçmez denilecek acılar bile hafifliyor yok oluyor zamanla.. hiç geçmiycek gibi hissedersin bu kalleşliği hazmedemezsin nefret etsende ufakta olsa onu tekrar istersin gözyaşlarına hakim olamazsın.. ama hepsi geçiyor. acının a sını bile unutuyorsun hatırlamayacak kadar önemsizleştiriyorsun o olayıda o kişiyide.. ilk zamnlarsa bu yaşadıkların canını acıtır tabi. öyle ha diyincede geçmez. Allah'tan sabır dile ve telefonunu gözünün önünden kaldır. aklını başka uğraşlara yor. çok kısa sürede kendine geleceksin. geçmişe takılma artık olur mu olmaz mı diye de hiç düşünme bilirim nefret ediyor gibi görünsende için onu az da olsa ister. zaten istemezse bu olay canını o kadar yakmazdı. birçok kez tekrar ettiğim gibi geçeçek inan canım.

Allah yardımcın olsun canım

Cok canim aciyor hicbirseye degmezmis harcadigim zamana yazik. Ona inandim guvendim suan aptal gibi hissediyorum. Insallah gecer nasil dayanacagim ben bu aciya bilmiyorum ama guclu olmaya calisicagim :( Tesekkur ederim.

Aldatildigimi ogrendim. :14: Artik kimseye guvenim kalmadi. Psikolojim bozuldu. Ben nasil toparlanacagim bu yukun altindan nasil kalkacagim ? :14: Artik bitti ondan nefret ediyorum tiksiniyorum gormek duymak istemiyorum ama hazmedemiyorum kabullenemiyorum inanamiyorum saka gibi geliyor :14: Demek hersey yalanmis nasil bu kadar iyi becerebildi rolunu :(( Aklimdan kotu seyler geciyor ama yapmayacagim annemi babami uzmeyecegim onu sevindirmeyecegim. Allah bildigi gibi yapsin onu beni cok uzdu cok acilar cektirdi ben bunu haketmedimmm ben onu cook ama cook sevmistim simdi degmedigini gormek, harcadigim zaman hepsi bosunaymis cok canimi yakti yuregimi sizlatti :14: O da ayni acilari ceksin istiyorum insallah degerimi anlar beni kaybettigini farkeder pesimde surunur ona inat mutlu olacagim yeterki o da ayni acilari ceksinn ne kaybettigini anlasin geri donmek istesin intikamimi alayim iste o zaman pismanligini gordugumde rahatlayacak icim :43: sevmeyen bir insandan bir vicdansizdan bi kalpsizden pismanlik beklemek ne kadar dogru onuda bilmiyorum :43:

Nasil mi? iste boyle..................

Ben dusundum de ben ona gereginden fazla deger vermisim. Beni takmayan bir insanla ne isim olurki. Beni sevseydi benim gibi olurdu yanimda olurdu boyle kolay vazgecemezdi. Onu hayatimdan silip atmaya karar verdim. Msnden, faceden, telefon numarasini herseyi sildim. Sogudum artik ondan nefret ediyorum. Yeni bi sayfa aciyorum hatta yeni bi defter almak en dogrusu galiba :))) Beni sevecek deger verecek birisi cikacak elbet karsima. Boyle bi insana omrumu heba etmeye degmez. Dogru olani yapiyorum bende vazgeciyorum. Biliyorum bir kac ay sonra unutacagim, toparlanacagim ve dediginiz gibi bu halime gulecegim :) Donup donmemesi, pisman olup olmamasi da umrumda degil artik. Cunku benim icin öldü.. Herseye ragmen guclu olacagim ayakta kalacagim sirf ona inat cook cooook mutlu olacagim. Suan neyi kaybettiginin farkinda degil ama kendisi bilir. Allah akil fikir versin demekten baska bisey gelmiyo icimden, yolu acik olsun bye bye

OK? ANLASTIK MI?

Üzme kendini bitmiş gitmiş unutmaya çalış
Onun gibi birinden kurtulduğuna şükret bence...
Seni hiç yoktan terketmemiş demekki
Sen ona sıkıntılarından dolayı uzak davranmışsın o hemen başkasını bulmuş
Dicek bişey kalmıyo bu durumda

Degmiyormus demekki. Yaziklar olsun baska diyecek birsey bulamiyorum. Benim vicdanim rahat ama hala beni sucluyor kendi vicdanini rahatlatmaya calisiyor yaptiklariyla utanmiyor. cok yanlis tanimisim. Simdi nasil biri oldugunu anladim yakistiramiyorum ama yapmis iste. Tanidigim, sevdigim insandan eser yok su anda bambaska biri...

Nasil mi? iste boyle..................

OK? ANLASTIK MI?

Onlari yazdigimda henuz bilmiyordum haberim yoktu. Hala bir umut var diye dusunuyordum. Ogrendikten sonra cok uzuldum cok canim yandi. Ama hic olmazsa bir umut beslemiyorum artik. Bu son darbeydi .. :50:

Back