Cnm bak aslinda kendinde biliyorsun neyin ne oldugunu, kendin yazmissin "degmezmis" diye!!! yani o zaten ayrilmak istiyrmus zama kucuk bir kivilcim bekliyormus sen asla yazdigin gibi hata etmedin!!!
Evet kotu oldugun zaman telefonunu kapatmakla kapris yapmissin ben sahsen bunu normal karsilamadim cunku sonucda sana yapilmasini istemezdin ama bu asilmiyacak bir sorun degil!!!
Arkadasiyla birseyleri paylasmanda asilmiyacak bir sorun degil sonuctta ayrildiginiz zaman olmus olanlar sonrada ter emiz yeni bir sayfa acmissiniz eger kiii boyle gecmise takilip kalan biriyse zaten bu iliski yarin oburgun biterdi!!!
Gecmise mazi derler gelecekten haber versin!!!
Bu kadar takma kafana evet ask acisi cok kotu insan nefes alamiyor herseye karamsar bakiyor ama unutma bu senin atlatacagin pis bir donem sonra ne kadar aptalmisim cocukluk iste diyeceksin geriye baktiginda!!!
Gidene gitme denmez!! seninde dedigin gibi yarin oburgun donmek istersede tavrin belli olsun seni tekrar uzmesine izin verme!!!
Ona inat aslinda hayata 4 elle saril etrafina sanki cok mutluymusun gibi yansit ve sanki o sana bir yukmus gibi goster hafifledigini guzellestigini goster o zaman ona verebilecegin en buyuk aci bu olur!!! sen kimsin ki havalarina gir
Bos verrr henuz yasin 16 dahaaaaaaaaaaaaaa coook uzun yillar var onunde boyle basit insanlara takilipda hayatinin en guzel yillarini mahvetme!
Kocaman opuyorum seni... Hayata guler gozlerle bakmani diliyorummm
başka söylenecek söz kalmadı :) çok güzel yazmışsınız.. her cümleyi dikkate al derim.. canını üzmeye değmez, sonra köpek gibi pişman oluyolar ama atı alan üsküdarı geçiyor sevgiyle kal bebişim.