• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Dayanamiyorum :(

Cnm bak aslinda kendinde biliyorsun neyin ne oldugunu, kendin yazmissin "degmezmis" diye!!! yani o zaten ayrilmak istiyrmus zama kucuk bir kivilcim bekliyormus sen asla yazdigin gibi hata etmedin!!!

Evet kotu oldugun zaman telefonunu kapatmakla kapris yapmissin ben sahsen bunu normal karsilamadim cunku sonucda sana yapilmasini istemezdin ama bu asilmiyacak bir sorun degil!!!

Arkadasiyla birseyleri paylasmanda asilmiyacak bir sorun degil sonuctta ayrildiginiz zaman olmus olanlar sonrada ter emiz yeni bir sayfa acmissiniz eger kiii boyle gecmise takilip kalan biriyse zaten bu iliski yarin oburgun biterdi!!!

Gecmise mazi derler gelecekten haber versin!!!

Bu kadar takma kafana evet ask acisi cok kotu insan nefes alamiyor herseye karamsar bakiyor ama unutma bu senin atlatacagin pis bir donem sonra ne kadar aptalmisim cocukluk iste diyeceksin geriye baktiginda!!!

Gidene gitme denmez!! seninde dedigin gibi yarin oburgun donmek istersede tavrin belli olsun seni tekrar uzmesine izin verme!!!

Ona inat aslinda hayata 4 elle saril etrafina sanki cok mutluymusun gibi yansit ve sanki o sana bir yukmus gibi goster hafifledigini guzellestigini goster o zaman ona verebilecegin en buyuk aci bu olur!!! sen kimsin ki havalarina gir :36:

Bos verrr henuz yasin 16 dahaaaaaaaaaaaaaa coook uzun yillar var onunde boyle basit insanlara takilipda hayatinin en guzel yillarini mahvetme!

Kocaman opuyorum seni... Hayata guler gozlerle bakmani diliyorummm :54:

başka söylenecek söz kalmadı :) çok güzel yazmışsınız.. her cümleyi dikkate al derim.. canını üzmeye değmez, sonra köpek gibi pişman oluyolar ama atı alan üsküdarı geçiyor :32: :38: sevgiyle kal bebişim.

başka söylenecek söz kalmadı :) çok güzel yazmışsınız.. her cümleyi dikkate al derim.. canını üzmeye değmez, sonra köpek gibi pişman oluyolar ama atı alan üsküdarı geçiyor :32: :38: sevgiyle kal bebişim.

benim icin bitti zaten. ben ondan nefret ediyorum artik. evet suan aci cekiyorum hala seviyorum ama eninde sonunda unutacagim, kimse vazgecilmez degil. unutmak zorundayim. zaten bu affedilemez birsey, geri donusu olmicak. aynen dediginiz gibi kopek pisman olsun insallahhh ama ati alan uskudari gecsin :)) iste o zaman icime su serpilicek. tesekkur ederim sizde sevgiyle kalin

Aldatildigimi ogrendim. :14: Artik kimseye guvenim kalmadi. Psikolojim bozuldu. Ben nasil toparlanacagim bu yukun altindan nasil kalkacagim ? :14: Artik bitti ondan nefret ediyorum tiksiniyorum gormek duymak istemiyorum ama hazmedemiyorum kabullenemiyorum inanamiyorum saka gibi geliyor :14: Demek hersey yalanmis nasil bu kadar iyi becerebildi rolunu :(( Aklimdan kotu seyler geciyor ama yapmayacagim annemi babami uzmeyecegim onu sevindirmeyecegim. Allah bildigi gibi yapsin onu beni cok uzdu cok acilar cektirdi ben bunu haketmedimmm ben onu cook ama cook sevmistim simdi degmedigini gormek, harcadigim zaman hepsi bosunaymis cok canimi yakti yuregimi sizlatti :14: O da ayni acilari ceksin istiyorum insallah degerimi anlar beni kaybettigini farkeder pesimde surunur ona inat mutlu olacagim yeterki o da ayni acilari ceksinn ne kaybettigini anlasin geri donmek istesin intikamimi alayim iste o zaman pismanligini gordugumde rahatlayacak icim :43: sevmeyen bir insandan bir vicdansizdan bi kalpsizden pismanlik beklemek ne kadar dogru onuda bilmiyorum :43:

canım yeni okudum bu kısmı ve açıkçası şaşırmadım. ilk konuyu aaçtığında da aslında sezinlmiştim, bi aldatma olayı vardır bu işin içinde diye. sebepsiz yere terketmeler buna işaret çünkü . ah şu erkeklerrrr :47: benden sana tavsiye sakın karalar bağlama ve acaba kimmiş diye kurcalama. çünkü bu dahada sinirlerini zıplatıyo insanın. boşveeeerrr. zor bi durum biliyorum bende yaşadım, çok sıkıntılı bi süreç ama emin ol bugünün sıkıntıları yarının güzel günlerini getirecek. okuluna adapte ol, başka uğraşlar bul , kendini mutlu edecek işlerle uğraş.. beni çok üzmüştü , hatta kahrolmuştum ama o bunun farkına vardımı hiç. aslaaa :36: üzgün olduğunu görmesin. aksine mutlu ve kendine güvenen dimdik bi kız görsün karşısında. emin ol işler tersine dönecek -tecrübeyle sabit- . bugün seni mutsuz eden,üzen yarın sen mutluyken mutsuzluğa mahkum oluyor. bu böyledir. takdiri ilahi er yada geç vuku bulacaktır,sıkma tatlı canını , o can sana lazım :71:

canım yeni okudum bu kısmı ve açıkçası şaşırmadım. ilk konuyu aaçtığında da aslında sezinlmiştim, bi aldatma olayı vardır bu işin içinde diye. sebepsiz yere terketmeler buna işaret çünkü . ah şu erkeklerrrr :47: benden sana tavsiye sakın karalar bağlama ve acaba kimmiş diye kurcalama. çünkü bu dahada sinirlerini zıplatıyo insanın. boşveeeerrr. zor bi durum biliyorum bende yaşadım, çok sıkıntılı bi süreç ama emin ol bugünün sıkıntıları yarının güzel günlerini getirecek. okuluna adapte ol, başka uğraşlar bul , kendini mutlu edecek işlerle uğraş.. beni çok üzmüştü , hatta kahrolmuştum ama o bunun farkına vardımı hiç. aslaaa :36: üzgün olduğunu görmesin. aksine mutlu ve kendine güvenen dimdik bi kız görsün karşısında. emin ol işler tersine dönecek -tecrübeyle sabit- . bugün seni mutsuz eden,üzen yarın sen mutluyken mutsuzluğa mahkum oluyor. bu böyledir. takdiri ilahi er yada geç vuku bulacaktır,sıkma tatlı canını , o can sana lazım :71:

Tamam bende aynen soylediklerinizi yapacagim. Asla geri adim atmayacagim. Insallah dediginiz gibi isler tersine doner birgun ben cok mutlu olurum o mutsuz olur suan tek istedigim bu zaten. Cok tesekkur ederim.

Insallah eden bulur... Insallah ilahi adalet tecelli eder, Canimi cok yakti cok cok sizladi yuregim...Haketmemistim...Birgun bunlarin hesabini sormak istiyorum, beni gercekten seven birisiyle cok mutlu olup ona iyi bir ders vermek istiyorum. Onunda yuregi acisin benim gibi.. Cok pisman olsun ama donupte ardima bile bakmayayim...

Insallah eden bulur... Insallah ilahi adalet tecelli eder, Canimi cok yakti cok cok sizladi yuregim...Haketmemistim...Birgun bunlarin hesabini sormak istiyorum, beni gercekten seven birisiyle cok mutlu olup ona iyi bir ders vermek istiyorum. Onunda yuregi acisin benim gibi.. Cok pisman olsun ama donupte ardima bile bakmayayim...

bence bunların hesabını onu unutarak sor . seni gerçekten seven birisinide başkasını incitmek için değil ondan etkilendiğin için, onu gerçekten sevdiğin için kabul et. çivi çiviyi sökmüyor hiç bi zamn, biriyle sevmeden çıkarsan sonra o kişiye karşı çok utanıyorsun. çook gençsin , 16 yaşındayım demiştinm galiba.okuluna adapte ol ve istediğin üniversiteyi, mutlu olacağını düşündüğün bölümü kazanmaya bak derim :68: liseden pek birşey çıkmıyor , istisnalar kaideyi bozmaz tabi. hedefini belirlersen ve o alanda ilerlemek için mücadele edersen, onun pişmanlığı sana sinek vızıltısı gibi gelir. hayat çok afedersiniz ama kıçı kırık bi erkek için üzülmeye değmeyecek kadar harika :82:

cnm şimdi olay şöyle mi tam olarak,
sen 3 ay önce onun bir arkadaşına gidip "O beni gercekten seviyormu bilmiyorum, emin degilim guvenemiyorum. Sen agzini ararmisin ama benim bunlari soyledigimi ona belli etme dedim" demişsin.
o da bunu öğrenince kızıp seni terk etmiş.
olay bu mu?
eksik var mı?
ona göre bir çözüm önerisi düşünmek lazım.

cnm şimdi olay şöyle mi tam olarak,
sen 3 ay önce onun bir arkadaşına gidip "O beni gercekten seviyormu bilmiyorum, emin degilim guvenemiyorum. Sen agzini ararmisin ama benim bunlari soyledigimi ona belli etme dedim" demişsin.
o da bunu öğrenince kızıp seni terk etmiş.
olay bu mu?
eksik var mı?
ona göre bir çözüm önerisi düşünmek lazım.

evt 6 ay once ayrilmistik cok aci cektim sonra aradan 3 ay gecti ben unutmaya basladim. ama yine kafami karistirdi pismanim dedi aramaya basladi. bende arkadasina aynen oyle seyler soyledim. o da tamam ben ogrenirim dedi. 1 hafta sonrada baristik hala sevdigim icin affettim ve arkadasiyla tekrar konustum soylediklerimi unut ben sacmaladim ona inaniyorum guveniyorum dedim birsey soyleme aramiz bozulmasin dedim o da tamam dedi. suan tam 3 ay oluyo ve gitmis herseyi anlatmis bu kadar zaman gecmesine ragmen. arkadasini sucladim cok kizdim ama kendimi onun yerine koyuyorum boyle birsey ayrilik sebebi olamaz sadece bahaneydi. vicdanini rahatlatmak icinde beni sucladi bana guvenmiyorsun artik senle devam edemem dedi.

bence bunların hesabını onu unutarak sor . seni gerçekten seven birisinide başkasını incitmek için değil ondan etkilendiğin için, onu gerçekten sevdiğin için kabul et. çivi çiviyi sökmüyor hiç bi zamn, biriyle sevmeden çıkarsan sonra o kişiye karşı çok utanıyorsun. çook gençsin , 16 yaşındayım demiştinm galiba.okuluna adapte ol ve istediğin üniversiteyi, mutlu olacağını düşündüğün bölümü kazanmaya bak derim :68: liseden pek birşey çıkmıyor , istisnalar kaideyi bozmaz tabi. hedefini belirlersen ve o alanda ilerlemek için mücadele edersen, onun pişmanlığı sana sinek vızıltısı gibi gelir. hayat çok afedersiniz ama kıçı kırık bi erkek için üzülmeye değmeyecek kadar harika :82:

Evet cok haklisiniz sevmedigim biriyle asla birlikte olmayacagim. :50: Cok aci cektim bunun ne kadar berbat birsey oldugunu cok iyi anliyorum. Yasadigim acilari baskasina da yasatmayacagim. Universiteyi bitirene kadar hayatimda kimse olmayacak. Zaten insanlara guvenmiyorum artik. Cevremde herkes bu tip seyler yasiyor. Herkesin sevgisi sahte geliyor artik.

Evet cok haklisiniz sevmedigim biriyle asla birlikte olmayacagim. :50: Cok aci cektim bunun ne kadar berbat birsey oldugunu cok iyi anliyorum. Yasadigim acilari baskasina da yasatmayacagim. Universiteyi bitirene kadar hayatimda kimse olmayacak. Zaten insanlara guvenmiyorum artik. Cevremde herkes bu tip seyler yasiyor. Herkesin sevgisi sahte geliyor artik.

şimdiiiii...bu kadar büyük konuşma :37: ben üniversitede ilk kez biriyle çıkmıştım ondan okkalı bi kazık yediğimde tövbe dedim bir daha sevgili mi amaaann allah uzak etsin benden.. noldu 1 yıl sonra yeniden biriyle görüşmeye başladım ve şuan 8 ay geçti maşallah :nazar: eskiside benim en mutlu olduğum dönemde yeniden biraraya gelmek için baya bi çabaladı,arkadaşlarını araya koydu , numaramı istedi (ayrıldığım hafta kartımı kırmıştım aramasın diye, hafızamdanda silmiştim onun numarasını ,ben aramayayım diye) velhasıl onun bu çabaları beni mutlu bile etmedi. çünkü bazen adaletin yerini bulmasını beklemeyi bile unutuyorsun. o anda gelen adalet sadece *işte yaptığının karşılığını gördün* dedirtiyo okadar . böyle bi günün geleceğini düşün, oyüzden sana üzülme diyorum :65:

şimdiiiii...bu kadar büyük konuşma :37: ben üniversitede ilk kez biriyle çıkmıştım ondan okkalı bi kazık yediğimde tövbe dedim bir daha sevgili mi amaaann allah uzak etsin benden.. noldu 1 yıl sonra yeniden biriyle görüşmeye başladım ve şuan 8 ay geçti maşallah :nazar: eskiside benim en mutlu olduğum dönemde yeniden biraraya gelmek için baya bi çabaladı,arkadaşlarını araya koydu , numaramı istedi (ayrıldığım hafta kartımı kırmıştım aramasın diye, hafızamdanda silmiştim onun numarasını ,ben aramayayım diye) velhasıl onun bu çabaları beni mutlu bile etmedi. çünkü bazen adaletin yerini bulmasını beklemeyi bile unutuyorsun. o anda gelen adalet sadece *işte yaptığının karşılığını gördün* dedirtiyo okadar . böyle bi günün geleceğini düşün, oyüzden sana üzülme diyorum :65:

Diyecek birsey bulamiyorum. Sevdim... Tek sucum sevmekti... :14:

ayrılalı 6 gün oldu unutmakk için çaba sarfediorum ama çıkan bi şarkı bile onu bana hatırlatıo:(geceleri yastığa başımı koyduğumda anılarımız gelio aklıma .şuan ayrı şehirlerdeyiz napıo acaba die düşünüorum.iki sevgili görünce çok kötü oluorum .

Ben aldatildigimi baskasindan duydum ondan duymadim yani nette baska bi kizla daha konusuyormus benden gizli. Bunun dogru oldugu da ortaya cikti. Kimbilir kac kere yapti ayni seyi ama benim ruhum bile duymadi. :20: ama ayrilmak istedigini soylediginde hem ayrilmak istiyorum diyor hemde bana "Ben seni kalbime yazdim ordan kimse silemez. Ben hep seni sevecegim" dedi. Madem oyle neden ayriliyorsun ? Beni kendine baglamak mi istiyor? Ondan vazgecmememi mi istiyor? Ya da beni yedekte mi goruyor? Ya da bir kac ay kafasini dinleyip, hayatini yasayip geri donmeyi mi dusunuyordu. Neden boyle soyledi? :44:

tatlım sen böyle sorularla boğuşma artık gitmiş o ve bence senin için hayırlısı bu... gençsin günlerini üzülerek geçirme arkadaşlarınla çık gez derslerini aksatma hayatı akışına bırak hepimiz yaşadık bu olayları az zararla kurtulmak istiosan o çocuğa dönme seni ne kadar üzmüş hak etmiyo seni... çok güzel günlerin olur inş ilerde ama bu senin elinde birazda giden gitsin yol ver hayatına daha özel kişiler giremez onlar gitmezse zaten:69:

kalp hastası olduğunu bize söylemişsin.

ona da söyle.

hastalığınla ilgili olumsuz gelişmelerden sözet.

bir de şansını böyle dene.

ama acımazsa yaşayacağın kırılma büyük olur, ona göre.

tatlım sen böyle sorularla boğuşma artık gitmiş o ve bence senin için hayırlısı bu... gençsin günlerini üzülerek geçirme arkadaşlarınla çık gez derslerini aksatma hayatı akışına bırak hepimiz yaşadık bu olayları az zararla kurtulmak istiosan o çocuğa dönme seni ne kadar üzmüş hak etmiyo seni... çok güzel günlerin olur inş ilerde ama bu senin elinde birazda giden gitsin yol ver hayatına daha özel kişiler giremez onlar gitmezse zaten:69:

Cok soru var kafamda dusunmeden edemiyorum hic aklimdan cikmiyor derslerime bile vakit ayiramiyorum onu dusunmekten :59: Cok merak ediyorum ben burda kahrolurken o nasil neler yapiyor acaba mutlumudur bensiz :59: Ona donmeyecegim zaten ama soyleyecek sozlerim vardi hersey yarim kaldi donerse pisman olursa icimden gelenleri soylemek istiyorum birde benim gibi aci ceksin istiyorum insallah onun da cani yanar beni kaybettiginin farkina vardiginda benim gibi cok aglar :58:

kalp hastası olduğunu bize söylemişsin.

ona da söyle.

hastalığınla ilgili olumsuz gelişmelerden sözet.

bir de şansını böyle dene.

ama acımazsa yaşayacağın kırılma büyük olur, ona göre.

Bana acisin istemiyorum. Tam tersi onun karsisinda dimdik ayakta durmaya calisiyorum. Icim kan agliyor ama belli etmiyorum. Etrafima sahte gulucukler saciyorum. Ancak o zaman anlayacak cunku beni...Ancak o zaman onunda cani yanacak benim gibi...Kahrolacak...

Ben galiba artik kimseyi sevmem..Sevemem...Kalbime gomdum onu kalbimde yasayacak...Silinmezki o yara :59: Herkeste onu arayacagim :(

Ben aldatildigimi baskasindan duydum ondan duymadim yani nette baska bi kizla daha konusuyormus benden gizli. Bunun dogru oldugu da ortaya cikti. Kimbilir kac kere yapti ayni seyi ama benim ruhum bile duymadi. :20: ama ayrilmak istedigini soylediginde hem ayrilmak istiyorum diyor hemde bana "Ben seni kalbime yazdim ordan kimse silemez. Ben hep seni sevecegim" dedi. Madem oyle neden ayriliyorsun ? Beni kendine baglamak mi istiyor? Ondan vazgecmememi mi istiyor? Ya da beni yedekte mi goruyor? Ya da bir kac ay kafasini dinleyip, hayatini yasayip geri donmeyi mi dusunuyordu. Neden boyle soyledi? :44:

Oldu sen de onun kuklasısın ya dilediği zaman dönsün dilediği zaman bıraksın. Seviyorum demesi yedeklemeye almaktan başka bir şey değil. Bırak boğuşma sorularla, düşünme hiç dediklerinin, yaptıklarının ne anlama geldiğini. Şimdi zor bir dönem geçiriyorsun ama geçecek geçmeyen, alışmadığımız ne var ki? Artık okullar da açıldı, kendini hep derslerinle meşgul et, o aklına gelince otur bir soru çöz bir şeyler yap ama düşünme, iç hesaplaşmalarına da girme daha küçüksün.

Back