• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Dayanamiyorum :(

Oldu sen de onun kuklasısın ya dilediği zaman dönsün dilediği zaman bıraksın. Seviyorum demesi yedeklemeye almaktan başka bir şey değil. Bırak boğuşma sorularla, düşünme hiç dediklerinin, yaptıklarının ne anlama geldiğini. Şimdi zor bir dönem geçiriyorsun ama geçecek geçmeyen, alışmadığımız ne var ki? Artık okullar da açıldı, kendini hep derslerinle meşgul et, o aklına gelince otur bir soru çöz bir şeyler yap ama düşünme, iç hesaplaşmalarına da girme daha küçüksün.

Kafami kurcalayan sorular...Nedenler, nasillar yedi bitirdi zaten beni. O kadar cok uzuldum , o kadar cok agladimki. Artik hic gucum kalmadi. Ne hale getirdi beni. Nefes almak cok zor geliyor. Nefes aldikca kalbimdeki yara daha cok sizliyo, daha cok kaniyor. Keske herseye son verebilmek dusundugum kadar kolay olsaydi...

Inanamiyorum ya beni aglatti sizlatti hic umursamadi cok yalvardim dinlemedi simdi de donmek istiyor :44: Aramalarina cevap vermiyorum. :19: Facede eklemis kabul etmedim :63: ama yine ekledi. Ne yapmaya calisiyor cozemedim ben. Birde damar parcalar falan paylasiyor facede surekli. Ben seni cok sevdim anlamadin gibi yorumlar yapmis.Aldattigini inkar ediyor. Gercekten seviyor mu gercekten pisman mi acaba. Yoksa ona bi oyun oynayip beni aldattigini ogrendigim icin hazmedemiyor intikam mi almak istiyor acaba :44: Belkide seviyorum barisalim diyecek ama yine yari yolda birakacak beni. Ben bu saatten sonra affetmem zaten, artik hicbirsey eskisi gibi olmaz farkindayim. Sevgisine de inanmiyorum cunku seven insan bu kadar uzmez sevdigini. Seviyorsa bile yeteri kadar sevmiyor. Bu kadar basit onun sevgisi. Beni haketmiyor. Ama bu olanlara bi anlam veremiyorum ben. Sizce neler oluyor? :44: Daha 1 hafta oncesine kadar artik bitti olmaz beni unut falan diyordu. Resmen 360 derece dondu :53:

Daha 16 yaşındaymışsınız, tam hayatın başlangıç noktasındasınız. Bence hayatta önceliklerin bu olmamalı. Bizlerde geçtik o yaşlardan. Şu an senin en önemli şey ileride toplumsal bir konumum olması için şu an neler yapmam lazım sorusu olmalı. Yani önünde üniversite sınavları filan vardır. Bir iş meslek sahibi olmak önemli olmadan aşk meşk karın doyurmuyor. Forumdaki konuları okursan herkesin ortak noktası kadının ekonomik özgürlüğü olacak. E bu konu şimdi günümüzde ciddi çalışma çaba gerektiriyor, ekmek aslanın ağzında değil midesinde resmen. İleride bir on yirmi yıl sonra bunlar gayet çocukça gelecek asıl hayatın zorluklarını gördüğünde. Mesajlarına baktım çok kendi içinde abartmışsın boşver aldırma hayatını kurtarmaya bak.

Back