11 mayıs 2010da aniden kalp krizinden babamı kaybettim hamileydim,20 günüm kalmıştı.. babamın ilk torunu olacaktı çok seviniyodu,merakla bekliyodu biran evvel doğmasını..bir sabah anneme göğsünde bir yanma oldugunu söylemiş,annem işe gitmemesini doktora gitmesini söylemiş ama bişey olmaz diyerek yinede gitmiş, ve işyerinde biraz dinlenmek için uzandıgı kanepede uyudugu gibi kalmış babacımbugün ilk defa mezarını ziyarete gittik memleketimiz uzak oldugu için ve ben bir kez daha yıkıldımonu orda buz gibi toprağın altında görmek beni bitirdi ..çok yakışıklı ,sağlıklı nur yüzlü 9 yaşından beri bir vakit namazını geçirmemiş bir adamdı benim babam...bizim için kendini heba etmiş işçi bir adamdı benim babam...onu orda görmek yine bitirdi beni,dayanamıyorum5 buçuk aylık bir bebeğim var ona bile konsantre olamıyorum,bir an evvel babama kavuşmak istiyorum...bu acı nasıl geçecek bilmiyorum,rüyalarımda ona sarıldıgımı görüyorum,seni çok özledim diyorum oda bana sarılıyor... canım babam tonton babam seni çok özledimAllahım yardım ettt
Son düzenleme: