• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Dayanamıyorum...

seda06

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
19 Aralık 2008
995
7
116
41
Ankara
11 mayıs 2010da aniden kalp krizinden babamı kaybettim hamileydim,20 günüm kalmıştı.. babamın ilk torunu olacaktı çok seviniyodu,merakla bekliyodu biran evvel doğmasını..bir sabah anneme göğsünde bir yanma oldugunu söylemiş,annem işe gitmemesini doktora gitmesini söylemiş ama bişey olmaz diyerek yinede gitmiş, ve işyerinde biraz dinlenmek için uzandıgı kanepede uyudugu gibi kalmış babacım:14::14:bugün ilk defa mezarını ziyarete gittik memleketimiz uzak oldugu için ve ben bir kez daha yıkıldım:14:onu orda buz gibi toprağın altında görmek beni bitirdi ..çok yakışıklı ,sağlıklı nur yüzlü 9 yaşından beri bir vakit namazını geçirmemiş bir adamdı benim babam...bizim için kendini heba etmiş işçi bir adamdı benim babam...onu orda görmek yine bitirdi beni,dayanamıyorum:14:5 buçuk aylık bir bebeğim var ona bile konsantre olamıyorum,bir an evvel babama kavuşmak istiyorum...bu acı nasıl geçecek bilmiyorum,rüyalarımda ona sarıldıgımı görüyorum,seni çok özledim diyorum oda bana sarılıyor... canım babam tonton babam seni çok özledim:14::14:Allahım yardım ettt:14:

Son düzenleme:
Başınız sağolsun...

Yazdım yazdım sildim..

İnanın sözler bazen çok basit kalıyor... Yaşanan acıyı bir kelimeye ya da sonunda nokta ile bitecek bir cümleye sığdırmak mümkün değil.. 6 ay kadar süre geçmiş, ve size ihtiyacı olan minicik bir bebeğiniz var.. Ben bir uzmandan yardım almanızın daha iyi olacağını düşündüm... Bazen bakış açımızı tek bir noktaya kilitleyip değişik açılardan bakamıyoruz, uzman size bu konuda yardımcı olabilir... Umuyorum atlatırsınız kısa zamanda...

Sevgilerimle...

başınız sağolsun...
mekanı cennet olsun..
Allah büyük sabırlar versin...:59:

sağolun arkadaşlar,bir uzmanın faydası olurmu bilmiyorum,olsada bunu anlatıp isteyebilecek anlayışlı bir eşim yok...doğumdan sonra bebeğimle teselli bulacağımı düşünürken sütüm olmadı yetersiz geldi,mamaya başladık ve sütüm tamamen kesildi sadece 2buçuk ay emzirebildim.buda başka bir yara açtı bende..sanki tutunduğum her dal kuruyo,kendimi teselli etmeye ayakta tutmaya çalışıyorum,bardağın dolu tarafını görmeye çalışıyorum olmuyo,galiba bardak tamamen boş..tükendim artık...:14::14:

Uzmanın faydası elbette olur.İhmal etmeyin lütfen.Ama beklediğiniz fayda size 2 günde babanızın vefatını unutturmak değil.
Aynı durumu bende yaşadım.Ölümü kabullenmek zor ,ama gerçek bu malesef.
Babama kavuşmak istiyorum demişsiniz:Peki oğlunuz ne istiyor?Onun bu acıyı yaşamasını düşünün birde.Ve babanız sizi nasıl görmek isterdi?

babamın bu durumuma sözlerini duyar gibiyim..kızım senin Allaha inancın yokmu,imanın yokmu....böyle derdi görseydi ama bu öyle bir acıki malesef hiçbişey teselli olmuyor,benim babamla aramda öyle bir bağ vardıki ben gece birşeye çok üzülüp ağlıyorsam,ertesi gün beni arardı kızım seni rüyamda gördüm ağlıyordun bişeymi var diye:14:onun hakkın rahmetine kavuştugu an saat 9 da rüyamda gördüm köyümüzü tabutta bir cenaze,kalabalık ve tüm akrabalarımızı,bembeyaz çiçekler içinde bir tabut,sanki bana hoşcakal demiş babacıgım..:14:işte böyle bir bağ vardı aramızda..ben sırf annemle babam torun sevgisini tatsınlar diye evlenir evlenmez hamile kaldım ama malesef yinede yetişemedim,ağlamak istemiyorum artık onun orda rahat uyumasını istiyorum ama olmuyor,burdan biraz teselli bulmak istedim teşekkür ederim yinede sözleriniz için...

Başınız sagolsun..Ölüm hepımız ıcın..her canlının tadacağı bırsey..Acınız zamanla gececek daha cok yenı..

Rabbım sıze ve aılenıze uzun saglıklı omur versın..

Başın sağolsun canım bazen sözler kifayetsiz kalsada ölüm her canlının tadacağı bir an, Mümin için ayrılık değil bir kavuşma, Allah babacığının mekanını cennet etsin inşallah, ben annemi hiç tanımadım 3 aylıkmışım vefat ettiğinde babamı ise 4 yıl önce kaybettim bu dünyada eşim ve çocuklarımdan başka kimsem yok. İnsan zamanla bütün acılara alışıyor ölüme bile.

Rabbim annenizle babanızla cennette buluşmayı nasip etsin inşallah,acıyı yaşayan anlar sizin durumunuzada çok üzüldüm,biliyorum hiç unutamıcam ve acısıda hiç bitmicek sadece bununla yaşamaya alışcam,benim annemde 1 yaşındayken kaybetmiş annesini hala anne diyince gözleri dolar annem 55 yaşında geçseydi onunki geçerdi,şimdi duam rabbim cennette buluşmayı nasip etsin bizlere...

Başınız sağolsun allahım size sabırlar versin. benim annemde 4 kasımda kalp krizi geçirdi şükür çabuk yetiştirmiş babam anjiyo oldu 2 damar açılmadı. ama her dakikamız korkarak geçiyor. yengemide öyle kaybettiğimizden çok üzerine titriyoruz. çok zor allah sabırlar versin.

Güzel Allah'ım yardımcın olsun.. Bu acıya katlanmak zor ama şu yönden bak: Bir yerden vermiş bir yerden almış Allah. Bir meleği almış bir meleği vermiş.. Öyle düşün.. Vee bol bol dua et babacığına. Giden meleğin dua, gelen meleğin ilgi bekliyor unutma...

Başınız sağolsun allahım size sabırlar versin. benim annemde 4 kasımda kalp krizi geçirdi şükür çabuk yetiştirmiş babam anjiyo oldu 2 damar açılmadı. ama her dakikamız korkarak geçiyor. yengemide öyle kaybettiğimizden çok üzerine titriyoruz. çok zor allah sabırlar versin.

sağolun,lütfen ihmal etmeyin annenizi,en ufak şikayetini değerlendirin,benim annemde sormuş babama göğsümde bir yanma var dediğinde,annem kalp tarafındamı demiş annemde bu konularda fazla bilgili değildir,babam midesini göstermiş,sürekli bu sorularla boğusuyoruz 6 aydır acaba hastaneyeyetiştirilseydi kurtulurmuydu diye,sonra Kuranı kerimden bir ayet geliyo aklıma,ecel ne ileri gider ne geri...

Son düzenleme:
Güzel Allah'ım yardımcın olsun.. Bu acıya katlanmak zor ama şu yönden bak: Bir yerden vermiş bir yerden almış Allah. Bir meleği almış bir meleği vermiş.. Öyle düşün.. Vee bol bol dua et babacığına. Giden meleğin dua, gelen meleğin ilgi bekliyor unutma...

Allah razı olsun bende öyle düşünüyorum,rabbim bebeğimi bana teselliolsun diye gönderdi galiba yoksa nasıl dayanırdım bilmiyorum,hala hayattaysam sadece onuniçin...

Son düzenleme:
Back