Dayanamiyorum yardim edin

Kaderimesra

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
2 Temmuz 2015
12
1
Merhaba arkadaslar ben bugun 5 hafta 5gunluk hamileyim ama sevinemiyorum bile cunki sag kurek kemigi altinda siddetli agrim var bicak saplanmis gibi ne yatabiliyorum ne kalkabiliyorum.buda yetmezmis gibi sag gogsumun ucunda da siddetli agri var ve kasiyip koparasim geliyor sanki igne batiyor ve dokunulmaz bi agri..ne yapabilirim bilmiyorum doktora gittim sirtim icin hic birsey vermedi ama gogsum icin trovozol krem verdi kasinti icin ya agrisi...dua edin gecsinnn...

Yel almissindir bi hafta sicak kompleks yap gecmezse yine degerlendiririz dedi ama ben bi hafta boyle dayananmam...gogus ucum icin bisey demedi krem kasintisini alsin tamam ama agrisi gebelikten dolayi olurmus ama normal gelmiyor bana dokunulmaz bi agri gece uyutmadi..

Geçmiş olsun .Acile gidin hemen burdan biz ne yapabiliriz

Gittim bugun doktora ama hamile oldugum icin hic bisey vermedi..tabiki oradan bisey yapamazsiniz ama belki bi oneriniz olur yada ayniseyler yasayaniniz vardir..bi umit arkadas
Esinize sirtiniza masaj yaptirin sicak su torbasi varsa onu koyun ilac alamazsiniz zaten sırtınızı sicak tutun bi kac gun

Bide vickis diye bir okaliptus kokulu krem var ben sürekli onu kullanirim agrilarda recetesiz satılır bi yan etkisinin olacagini sanmiyorum ondan sirtiniza surun sicak tutun

Son düzenleme:
Geçmiş olsun Üşütmemeye dikkat edin, dr.a gitmekten başka bi çare yok ki onu da yapmışsınız. Olabildiğince dinlenin

Esinize sirtiniza masaj yaptirin sicak su torbasi varsa onu koyun ilac alamazsiniz zaten sırtınızı sicak tutun bi kac gun
Tesekkur ederim..4 gundur masaj yapiyoruz yaglar kullanarak ama bugun spor ve vucut gelistirmede profosyonel bi hocadan aldigimiz bilgiye gore bu durumlarda masaj ve ovmak hic iyi degilmis daha agrimasina neden olurmus sicak su torbasi kompleksi iyiymis.bugun aksama kadar sicak tutmaya calistim ama simdilik agri devam ediyor

travazol krem antifungal hem de antiinflamatuardır . acaba göğsünüz de ağrı dışında bir tahriş kızarıklık var mı. ?

Evet vikis dedim ama doktor onuda onermedi ben yinede dayanamadigim icin surdurdum bi kere fayda olmadi ama yaron yinede korka korka surdurecegim olmadi yine doktor

Ne diyim çok geçmiş olsun artik

travazol krem antifungal hem de antiinflamatuardır . acaba göğsünüz de ağrı dışında bir tahriş kızarıklık var mı. ?
Kizariklik yok gorunurde sadece hamilelik belirtisi olan siskinlik var tas gibi desem yeri var..Allah kimseye vermesin ama doktor kasintiya iyi gelir bebeginide etkilemez dedi o kremi verdi

anladım çünkü o krem ağrıyı geçirmez zaten o yüzden söylemek istedim. en iyi gelecek şey sıcak su kompleksidir. sıcak havlu falan koyabilirsiniz. geçmiş olsun..

Evet vikis dedim ama doktor onuda onermedi ben yinede dayanamadigim icin surdurdum bi kere fayda olmadi ama yaron yinede korka korka surdurecegim olmadi yine doktor
Bebek için zararlı surmeyin.doktor o yüzden onermemistir. Hamileligimde grip oldum bogazlarim şişti ne vicks ne boğaz pastili onermemisti doktorum.o ağrılara dayanmak zor fakat hiçbir ilacı kullanamazsınız bu durumda.doktora gitseniz bile ilaç vermicektir. Doğal yolları tercih edin sıcak su torbası havlu masaj falan.hamileligimin birinci ayında bir kulak ağrım tutmuştu ki aglamaktan mahvoluyordum ilaçta vermiyorlardi cildiriyordum.dayanilmazdi.anliyorum sizi mutlulugunuzu bile yasayamiyorsunuz acı çekmekten. Ama ne ağrılar ne hastalıklar yaşadım doktorlar ilaç vermediler hamilelikte. Bu arada bi arkadaşım hamileliğinde bi tedavi süresi geçirdi ve doktoru bir hafta ilaç kullandirip bıraktirmıştı ve doğum yaptığında bebeğin cigerlerinde sorun çıktı.15 gün bebeği hastahanede tuttular.suan 10 aylık ve hala nefes almada güçlük çekiyor.hava vermeye hastahaneye kosturuyorlar. Bununla ilgisi varmı? olabilirmiş.ben bu konuda takintiliyim bence ilaç kullanmayın. Doktorlarda onermiyor zaten.biraz uzun oldu ama bildiklerimi paylaşmak istedim. Bide bu ağrılar ilk hamilelikte normal organlarınız; bebeginiz yer açtıkça kendine birbirine yakinlasir rahim büyüdükçe yani vucudunuzdaki değişmelere karşılık bu ağrılar bir süre olur.gogus altı bölgesinde kafesinde. Ilk hamileligimde bende yasadim

Evet benimde ilk bebegim insallah..ALLAHim korusun bende cok korkuyorum bisey olur bebegime diye ama benim sirtimda siddetli agri var..ve benim gogus altinda degil gogsumun ucunda en cok yani gogus kafesi agrisi degil sanki igne batiyor...dokunamiyorum..dua edin lutfennnn..ALLAHim razi olsun emek edip yazdiginiz icin sagolun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…