- 26 Mayıs 2014
- 2.563
- 1.118
-
- Konu Sahibi Kaderimesra
..bir hafta olacak nerdeyse gecmiyor kotu bisey olmasinda insallah..hem sag sirttim hem sag gogsum çûrüdümu icim ne oldu bilmem valla tek istegim dua artik.gecsinn...sizin nasil olmustu?Hamilelik belirtisi memedeki ağrı bir sure sonra geçerde sırtın tutulmuşsa bir haftada zor geçer kendimden biliyorum..
Göğüs hastalıkları uzmanına gidin. Zatüre olabilir ya da akciğerde bir şey olabilir. Çünkü akciğer ağrısı sırta vurur, ve sırtınıza bıçak saplanmış gibi olur ağrısı.Merhaba arkadaslar ben bugun 5 hafta 5gunluk hamileyim ama sevinemiyorum bile cunki sag kurek kemigi altinda siddetli agrim var bicak saplanmis gibi ne yatabiliyorum ne kalkabiliyorum.buda yetmezmis gibi sag gogsumun ucunda da siddetli agri var ve kasiyip koparasim geliyor sanki igne batiyor ve dokunulmaz bi agri..ne yapabilirim bilmiyorum doktora gittim sirtim icin hic birsey vermedi ama gogsum icin trovozol krem verdi kasinti icin ya agrisi...dua edin gecsinnn...
Merhaba arkadaslar ben bugun 5 hafta 5gunluk hamileyim ama sevinemiyorum bile cunki sag kurek kemigi altinda siddetli agrim var bicak saplanmis gibi ne yatabiliyorum ne kalkabiliyorum.buda yetmezmis gibi sag gogsumun ucunda da siddetli agri var ve kasiyip koparasim geliyor sanki igne batiyor ve dokunulmaz bi agri..ne yapabilirim bilmiyorum doktora gittim sirtim icin hic birsey vermedi ama gogsum icin trovozol krem verdi kasinti icin ya agrisi...dua edin gecsinnn...
seninki kas ağrısı çok belli sırttan sağ göğse vuruyorsa..bende fibromiyalji var artık tutulmalar kronikleşmişti..bıçak gibi saplanıyordu..d vitaminim çok düşükmüş kan verdim ..d vitamini takviyesi aldım b12 iğneleri vuruldum biraz düzeldi..yapı olarak çok terlerim bursa ili de rüzgarlı ve nemli bir il terleyip yeli yiyince bol bol düştüğünüz duruma düşmem kaçınılmaz oluyor haliyle....bir hafta olacak nerdeyse gecmiyor kotu bisey olmasinda insallah..hem sag sirttim hem sag gogsum çûrüdümu icim ne oldu bilmem valla tek istegim dua artik.gecsinn...sizin nasil olmustu?