Dayanamiyorum yardim edin

Travazol mantar ilaci ya onu niye vermis ki. Sicak su torbasina o yoksa da pet siselere sicak su koyup sirtina bununla kompres yapip rahatlama saglayabilirsin. Nasil bi agri bilemedim ama yerini siddetini falan bilmeden pek yorum yapamiycam

Bebeginiz hayırlı ugurlu bir evlat olarak kucaginiza doğsun inşallah
Yel, usutme olabilir. Sicak su torbasini havluya sarip oyle yatin agriuan yerinizin ustunde. Ağrıyı azaltiyor

Sırtımda öyle bi ağrı benimde olmuştu ilk hamileliğin de. yatsan kalksan naparsan yap geçmedi bir türlü. Sonra gitti kendiliğinden. İkincide olmadı ama hiç.en büyük korkum o ağrıydı. İnşallah seninki yelden falandırda geçer. Mutlu hamilelikleri bu arada. Bebişini hayırlısıyla kucağına alırsın inşallah :)

Hamilelik belirtisi memedeki ağrı bir sure sonra geçerde sırtın tutulmuşsa bir haftada zor geçer kendimden biliyorum..

Hamilelik belirtisi memedeki ağrı bir sure sonra geçerde sırtın tutulmuşsa bir haftada zor geçer kendimden biliyorum..
..bir hafta olacak nerdeyse gecmiyor kotu bisey olmasinda insallah..hem sag sirttim hem sag gogsum çûrüdümu icim ne oldu bilmem valla tek istegim dua artik.gecsinn...sizin nasil olmustu?

Merhaba arkadaslar ben bugun 5 hafta 5gunluk hamileyim ama sevinemiyorum bile cunki sag kurek kemigi altinda siddetli agrim var bicak saplanmis gibi ne yatabiliyorum ne kalkabiliyorum.buda yetmezmis gibi sag gogsumun ucunda da siddetli agri var ve kasiyip koparasim geliyor sanki igne batiyor ve dokunulmaz bi agri..ne yapabilirim bilmiyorum doktora gittim sirtim icin hic birsey vermedi ama gogsum icin trovozol krem verdi kasinti icin ya agrisi...dua edin gecsinnn... :KK43:
Göğüs hastalıkları uzmanına gidin. Zatüre olabilir ya da akciğerde bir şey olabilir. Çünkü akciğer ağrısı sırta vurur, ve sırtınıza bıçak saplanmış gibi olur ağrısı.

Merhaba arkadaslar ben bugun 5 hafta 5gunluk hamileyim ama sevinemiyorum bile cunki sag kurek kemigi altinda siddetli agrim var bicak saplanmis gibi ne yatabiliyorum ne kalkabiliyorum.buda yetmezmis gibi sag gogsumun ucunda da siddetli agri var ve kasiyip koparasim geliyor sanki igne batiyor ve dokunulmaz bi agri..ne yapabilirim bilmiyorum doktora gittim sirtim icin hic birsey vermedi ama gogsum icin trovozol krem verdi kasinti icin ya agrisi...dua edin gecsinnn... :KK43:

acıkcası benımde boyleydı sonra gectı
aklınıza kotu bırsey getırmeyın
evet cok zor o gogus ve kasık agrısı
yınede ıcınız rahatlasın dıye doktora gorunun
bebısınız hayırlı olsun :nazar::KK36:

Travazol mantar ilaci. Ne alaka. Acilen göğüs hastalıkları uzmanına gidin. Pnömoni (zatürre) olabilir ya da pnömotoraks olabilir. Böyle geçmesini bekleyerek olmaz.

Bence baska bi doktora gorun.. Hamilelikte siddetli gogus agrisi hic yasamadim da duymadim da .. Hamilelikle ilgisi yoktur bence usutmekten olabilir ama siz yinede baska bi yere daha gidin..

..bir hafta olacak nerdeyse gecmiyor kotu bisey olmasinda insallah..hem sag sirttim hem sag gogsum çûrüdümu icim ne oldu bilmem valla tek istegim dua artik.gecsinn...sizin nasil olmustu?
seninki kas ağrısı çok belli sırttan sağ göğse vuruyorsa..bende fibromiyalji var artık tutulmalar kronikleşmişti..bıçak gibi saplanıyordu..d vitaminim çok düşükmüş kan verdim ..d vitamini takviyesi aldım b12 iğneleri vuruldum biraz düzeldi..yapı olarak çok terlerim bursa ili de rüzgarlı ve nemli bir il terleyip yeli yiyince bol bol düştüğünüz duruma düşmem kaçınılmaz oluyor haliyle..

Merhaba arkadaslarim sukurki sirtimdaki agri gecti ara ara ayakta fazla kalirsam darlik oluyor ama bugunume şûkür..ALLAH herkese saglik sihhat versin..

Bi de sütten kesince göreceksin o ağrıyı. Zor bir dönem. Sık sık duş al. Benimde ilk de çok sırtım ağrım işti. Allah sabır versin

X