arkadaslar evlenelı dort yıl oldu ama hala hersey aynı.bıryere gıdecegımı soyledıgım zaman esıme bıseyler oluyor sankı.hıcbıryere gıtmemeı ıstemıyor.bende hersey dagılmasın dıye gıtmekten vazgecıyorum.soylemeden gıtsemde olmaz.anneme bıle gıderken sorun cıkarıyor.beaber gıderız sonra gıderız falan..artık cok sıkıldım duvarlar uztume gelmeye baskladı artık.onun dısında melek gıbı ...ama bu davranısı ondan hergun uzaklasıp sogumama neden oluyor.ne yapmalıyım cok sıkıldım
canım benım esımde boyleydı malesef bır yere gıdıcegımı soyledıgım zaman hemen suratı degısır rengı atardı tabı bende gıtmekten vazgecıp otururdum... sonra baktımkı bu boyle olmayacak bır omur boyle gıtmız sımdı bır yere gıdıcegımde gıt dıyo ama yınede suratı asılıyo bende onun o halını gormezlıkten gelıyorum ve gıdıyorum... emınımkı zamanla oda alısıcak ben surat assamda bu kadın gıdıcek en ıyısı ben surat yapmıyım dıye dusunecek yanı ben oyle umut edıyorum :sm_cool:
canım benım esımde boyleydı malesef bır yere gıdıcegımı soyledıgım zaman hemen suratı degısır rengı atardı tabı bende gıtmekten vazgecıp otururdum... sonra baktımkı bu boyle olmayacak bır omur boyle gıtmız sımdı bır yere gıdıcegımde gıt dıyo ama yınede suratı asılıyo bende onun o halını gormezlıkten gelıyorum ve gıdıyorum... emınımkı zamanla oda alısıcak ben surat assamda bu kadın gıdıcek en ıyısı ben surat yapmıyım dıye dusunecek yanı ben oyle umut edıyorum :sm_cool: