DayanamiyOrum artik ya :(:(:(:(

Beyzanurcum, yaşadıklarını çok iyi anlıyorum;çünkü bizde aynı şeyleri yaşıyoruz; benim eşimde varikosel vardı, ameliyat oldu ama sperm sayısı ameliyattan sonra daha da düştü.Ama hiç bi zaman umudunu kesme ; elimizden geleni yapalım , eğer Allah ol demişse zaten bi şekilde mutlaka olur, sana moral vermek için anlatiyim, dün gece eşimin işten arkadaşlarıyla yemekteydik; yanımda oturan kızla tüp bebek yaptırdığımızı , negatif olduğunu, yine deneyeceğimizi anlatırken; o da kendi hikayesini anlattı; yeni evliyken adetleri düzensiz diye doktora gitmiş; doktor buna senin çocuğun olması neredeyse imkansız demiş; dünyam yıkıldı; deli gibi ağladım dedi; ama 1 ay sonra doğal yolla pat diye hamile kalmış; yani olacağı varsa doğal yolla bile gelebilir meleğin,moralini olabildiğince yüksek tutmaya çalış cnm, çünkü bu tedavilerde iyi moral da başarıyı yakalamanın bi gereği biliyorsun.

merhaba bende 7 senelik evliyim ilaç tedavisi gördüm,3 kere aşılama yaptırdık şimdide tüp bebek yaptırmıştık.ilk sonucumda hamilesin dediler ama sonuç giderek düştü ve şimdide adet gördüm.gerçekten çok zormuş çok ağladım çoooookkkkk.... ama elimizden ne gelirki.

merhaba sakın ümitsizliğe kapılma ben de 5 yıllık evliyim bebişim olacağına inamayıp ümit kesenlerdendim ama bunun kendini üzmekten başka bi anlamı olmadığını geç de olsa anladım tüp bebek de bence senin kesin bebeğin olacak canlı spermi bulunmayan bi arkadaşıma tüp bebek yapıldı inan bana 2. denemelrinde oldu onun şansı daaha azdı operasyon yapıldı eşine ve kuyruğu olmayan ama canlı 2 sperm hücresi bulundu ve aşılama yapıldı şimdi bebişi 4 aylık allah sana da vercek hepimize inşallah yeterki ümidini kaybetme.:1hug:

hiç olmıycak gibi asla düşünmeyin allah yardım ediyor bende 3 aşılam 2 tüp bebek tedavisi gördüm ama çok şükür sonunda oldu aynı paniklere bende kapılmıştım ya hiç olmazsa diye evlat edineyim diye araştırmaya başladım eşim buna karşı çıktı ben bunu yapamam diye bunları düşünürken 2i tüp bebekte sonuç pozitif geldi hemde hiç umudum yokken. Allah yardımcınız olsun ama ümidinizi asla yitirmeyin.

ebrizm senin sorunun neydi bizde 2. düşünüyoruz ama hemen değil 2-3 ay sonra.ben şimdi kendimi hazır hissetmiyorum ya gene olmazsa diye çok korkuyorum.

anladigim kadariyla sizde sorun yok ve esinizde de canli sperm var... saniyorum bazi dr lar sizi bosu bosuna üzmüs ya da yanlis anlasilma olmus... belki de dogal yolla sansiniz yok demislerdir...

gerekli olan 2 sey yumurta ve sperm olduguna göre olmiyacak hic bir sey yok... sansli gruptasiniz... verilen % ye gelince... bu tüm hastalardan alinan ortalama.. yani sizin yasiniz ve sorununuz göz önüne alindiginda sizin sansiniz cook daha fazla... yasi büyük ve yumurtasi kalitesiz bayanla sizin sansiniz ayni olamaz ama dedigim gibi yüzde oran genelleme olarak verilior...

hic korkmayin endiselenmeyin ve tedaviye baslayin ama mümkünse türkiye de yerimseniben

benım arkadasım var almanyada yasıyo onlarada normal yolla ımkansız demişler eşinde sperm sayısı hareketlılıgı sorunu varmış tabı onların dedıgı bu sonra tüp bebek yaptıralım demişler yasın küçük demişler arkadasım bu olaydan 1 ay sonra normal yolla hamıle kaldı ben yurt dısındakı doktorlara güvenmıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…