icim aciyor artik yaa 3 senedir ruyalarimda hamile oldugumu goruyorumvalla icim yaniyor ya kabus gibi oldu artik napicam bilmiyorummmmmm esime de yansitmak istemiyorum bu halimi ama anliyor galibaa off allahim sabir versin ins ve en yakin zamanda bebisim olur insallah rabbim herkese nasip etsin senağlamasenağlama
beyza nur yas kac???sizde sorun ne tedavi denedinizmi daha once asilama tup bebek yada ilacla???
Merhaba arkadaşım neler yaşadığını tahmin edebiliyorum, bende senin hissettiklerini hissettim çünkü.Kendine yardımcı olmalısın, öncelikle şu avartarındaki gebe kadını kaldır, daha başka bir avartar kullan, cıvıl cıvıl olsun, bu avartar belkide sana sürekli gebeliği hatırlatıyor.Gebe olur olmaz koyucam de o zaman koy, bir de iyi bir doktor bulun, (tedavi oluyormusun bilmiyorum) o size sorunun ne olduğunu söylesin ve hiç oyalanmadan hemen tedaviye geçsin.Bu esnada herşeyi allaha ve doktorlara havale et, kendi kendine ben elimden gelen herşey yapıyorum de, tedavin olunca eminim bir an evvel bebeğin olacaktır.
Allah gonlunuze gore versin ,hicbir zaman umidini kesme ve moralini yuksek tutmaya calis canim
benim esimde sorun varr spermleri canli var ama tikanikliktan dolayi disariya cikmiyormuss bazi doktorlar tikanikligi acip canli sperm alip tup bebek olur diyo bazilari sansiniz yok diyoo.. ama ben 10. ayda sansimi denicemm allahtan umit kesilmez rabbim herkese nasip etsin kimsenin kucagini bos birakmasin insallahhhhhhhh
canim ben burdaki doktorlara guvenemiyorum yaa vala gidince artik ne var diolar bunun icin turkiyeye gelmek istiyorumm ne varsa kendi milletimizde var valla rabbim hepimize acil sifalar versin
benim esimde sorun varr spermleri canli var ama tikanikliktan dolayi disariya cikmiyormuss bazi doktorlar tikanikligi acip canli sperm alip tup bebek olur diyo bazilari sansiniz yok diyoo.. ama ben 10. ayda sansimi denicemm allahtan umit kesilmez rabbim herkese nasip etsin kimsenin kucagini bos birakmasin insallahhhhhhhh
Yaa sana bunu diyen doktora ne diyeyimki ben...hiç sperm olmasa dokudan alıyorlar ne demek zor.yaşın genç görüceksin hemde ilk denemende tutacak.