- 30 Kasım 2020
- 269
- 78
- 13
- 28
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hemen cıktı 4 aydır yapıyorum hiç ikinci cizgi belirmemisti ilikine dün inanamadım bugün bidaha yaptım oda silik cikti ama dünki daha az di bu birazdaha belirginHic erken gebelik testi yapmadim ama ilk 5 dk icinde ciktiysa dogrudur
O zaman hayirli olsun diyelimHemen cıktı 4 aydır yapıyorum hiç ikinci cizgi belirmemisti ilikine dün inanamadım bugün bidaha yaptım oda silik cikti ama dünki daha az di bu birazdaha belirgin
Bazen yumurtlama gününde de silik cızgi cıkabiliyormuş. Yinedr kan testi verin benceMerhaba arkadaslar dün atmıştım çok silikti dayanamadım bugün inanamadım bidaha yaptım oda böyle cıktı
Yumurtlama testi yapmıştım ben bu erken gebelik testi bunda böyle çıkmazBazen yumurtlama gününde de silik cızgi cıkabiliyormuş. Yinedr kan testi verin bence
2Batiniza kaç gün var ?
Gecikirse yine yapın bizimle paylasın sonucı insallah rabbim hayırlı evlat versin hepimize kızlarYumurtlama testi yapmıştım ben bu erken gebelik testi bunda böyle çıkmaz
Amin inşallah kuzum pazar günü pazartesi haber edicemGecikirse yine yapın bizimle paylasın sonucı insallah rabbim hayırlı evlat versin hepimize kızlar
Hadi güzel haberler insallah canım benimAmin inşallah kuzum pazar günü pazartesi haber edicem
Doğrudur kuzum yapicam zaten pazar yada pazartesiBenim bata 2 gün varken erken gebelik testi kop koyu çıkmıştı geç döllenme vs olabilir bir kaç gün sonra tekrar etmeni tavsiye ederim canim
Inşallah sağlıkla sihatle hamile kalır sağlık ile sihat ile doğum yaparsın canimDoğrudur kuzum yapicam zaten pazar yada pazartesi