• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Dayanamadım..İşte evimden kareler

mrb canım evin çok güsel güle güle otur salon takımlarımız aynı ama biz odayı karartmasın diye döşemelerini krem rengi yaptırdık bizde inegölden almıştık.a.s

Evin çok hoşmuş canım. Güle otur inşallah her zaman....

çok teşekkür ederim cnm sağolasın

mrb canım evin çok güsel güle güle otur salon takımlarımız aynı ama biz odayı karartmasın diye döşemelerini krem rengi yaptırdık bizde inegölden almıştık.a.s

valla bende şimdiki aklım olsa böyle koyu renk almazdım gerçekten hele kışın evi çok karartıyor ama hoş bi takım zevklerimiz aynıymış demek
teşekkürler

mutfağına oturma odana
aha doğrusu zevkine bayıldım canım
güle güle kullan

çok hoş eviniz varr canım allah huzurla oturmayı nasip etsin ve tabi bebenizleehihoyyyt

tatlım resimlerin çok küçük ama genede modern dizayn edilmiş sanırım... iyi günlerde oturunuz... mutluluklarınızın devamını dilerim

çok hoş eviniz varr canım allah huzurla oturmayı nasip etsin ve tabi bebenizleehihoyyyt

çok güzel maşallah diyelim...
huzurla oturun inşallah....

tatlım resimlerin çok küçük ama genede modern dizayn edilmiş sanırım... iyi günlerde oturunuz... mutluluklarınızın devamını dilerim

huzurunuz mutluluğunuz eksik olmasın .
çok cici evinz.

teşekkürler kızlara.s.a.s

ewin çok güzel canım güle güle otur canım hamişliğinde hayırlı olsun :) analı babalı buyusun

canım çok güselmiş evin çok beğendim. Allah huzurla mutlulukla oturmayı nasip etsin içinde Kerem beyle beraber:)

sultancığım evini yeni gördüm,çok güzelmiş gerçekten,özellikle mutfağın ne güzel,kocaman.Eşinle Kerem le mutlu huzurlu günler yaşayın içinde inşallah!a.s.

Back
X