Dayanacak Sabrım Kalmadı,seviyorum ama yetmiyor!!!

SANIRIM SANA OLAN İLGİSİNİ AZALTACAK TEMPODA ÇALIŞIYOR YADA BAŞKASINDAN HOŞLANIYOR

sonuna kadar haklısın kendimi senin yerine koydum da kocam bana böyle davransa belki senden de çok mutsuz olurdum.... kocan aşırı derecede ilgisizmiş... çok şaşırdım... yeni evli bir kadın olarak sana hak ettiğin değeri vermeli

takmadım günlerce şuanda da takmıyorumm neden takmadığımı biliyor takayım die bi uğraşı yok
ya yüzük olayını kafana takma lütfen... bu dert edilecek bişey değil, boşver üstüne gitme eşinin bu konuda...

vermiyor iştee keşke bu yüzünü evlenmeden önce gösterseydi bana şimdi kabullendirmeye çalıştığı karakterini ozaman sergilesydi

ya yüzük olayını kafana takma lütfen... bu dert edilecek bişey değil, boşver üstüne gitme eşinin bu konuda...
yaaa canım nasıl takmıyım.biz sevgiliyken bile yüzük almıştı onları takardık bikez bile yüzüksüz görmezdim nişan da öyle şimdii nolduuu o şişmyen parmaklar şimdi mi şişer oldu

yaaa canım nasıl takmıyım.biz sevgiliyken bile yüzük almıştı onları takardık bikez bile yüzüksüz görmezdim nişan da öyle şimdii nolduuu o şişmyen parmaklar şimdi mi şişer oldu
evet bir yandan haklısın... şöyleki: eğer en baştan beri hiç takmasaydı, yani nişanlandığından beri o zaman anlardım...ama nişanlıyken sözlüyken takıpta evlendikten sonra takmaması ilginç olmuş

şiddet alkol kumar aldatma yoksa boşanma. her evlilik masal gibi olmaz. beklentilerini düşük tut bence çok fazla şey beklersen hayal kırıklıgına ugrarsın.

ben kadınların evlilikle ilgili "şiddet, alkol, kumar, aldatma yoksa boşanma" yaklaşımını hiç anlayamıyorum
bunlar zaten olmaması gerekenler, lütuf değil, fedakarlık değil ve de bunların olmaması "mutluluk" değil

konu sahibi masal gibi bir evlilik mi bekliyor?
diyor ki duygu açlığım var, önemsenmiyorum, değer verilmiyorum, zaman ayrılmıyorum, haftasonu bile yanımda olmuyor, güler yüz yok, cinsellik yok, hediye - güzel söz, en ufak jest, gönül alma, anlamaya çalışma, duyumsama yok!
eşleri ilgili olan kadınların yaşadığı evlilikler "masal gibi evlilikler" mi?

her kadın kendini değerli hissetmek ister ve bu "masal olmak" değil, her kadının hatta her insanın hakkıdır!
ayrıca, hediyeler, çiçekler kırkta yılda bir de olsa insana mutluluk verir, insanı tazeler
aklı başında hiç bir kadın da eşinden hergün çiçek - hediye beklemez zaten

kendini "seviliyor" ve "değerli" hissetmenin karşılığı "şiddet, alkol, kumar, aldatma olmaması" değildir.

konu sahibi
ben "boşanın" demeyi en sevmeyen üyelerdenim fakat bir ömür böyle geçmez.
duygusal açlık bence çok çok önemli bir eksiklik, insanın tüm hayat neşesini, yaşama hevesini alır götürür.
eşiniz kesinlikle en azından bir resti hakediyor
bence eşinize rest çekin ve ailenizin yanına gidin, aramayın, sormayın
hatalarını anlar da barışmaya çalışırsa duruma göre bakarsınız
yok hatalarını anlamaz ve sen bilirsin der kabullenirse o zaman da bir kere yaşayacağınız bu hayatı, size kendinizi değersiz hissettiren, hiç yanınızda olmayan bir adam için harcamamış olursunuz.

Ben bosanilacak bi durum goremedim. Adam ince ruhlu degil bosanirsa bosa tamam. Ama evden gideyim akillanir demissin o palavraya kendini inandirma sadece araniz iyice sogur

merhaba,evliliklerin ilk seneleri sanildiginin aksine cetin gecer,esler arasinda uyum zamanla saglanan bisey bana gore,yani ben kendimde ve etrafimda hep bunu gordum.
sevgi ve ilgi dilenerek alinmaz.. madem size ilgisiz,sizde artik sayfa sayfa mektuplar yazmayin esinize..anlasaydi anlardi zaten..sakince kenara cekilin ve izleyin bakalim ne zamana kadar boyle devam edicek.
surekli konusur,mektuplar yazar,iletisime gecmeye calisan siz olursaniz sozunuzun degeri kalmaz..ama suskun atin da tekmesi pek olur.
evlendigimiz ilk sene benim esimde bir oduna donusmustu..bende onunla iletisime gecmek icin az caba sarfetmedim..ama inanin nezaman ki umursamadim,kendi hayatima odaklandim,adam yoyo gibi etrafimda donmeye basladi..

arkadaşlar yüzük olayına pek takılmayın bende sevmiyorum çok takmayı.eşim kızıyor ama.evlilik yüzüğümü de kaybettim nereye koyduğumu hatırlamıyordum çünkü. sürekli çıkartıyorum parmağımdan.. o da sevmiyor olabilir.

çok haklısın eşinden birşeyler beklemekte.inşallah değişir eşin.ama boşanmayı evi terk etmeyi falan düşünme.daha evleneli 1 sene bile olmamış.hemen yüz göz olmaya gerek yok.inanki evlilik birkaç yılda anca oturuyor.inşallah güzel değişiklikler olur evl,iliğinizde

içini rahatlatacaksa söyliyim tüm erkekler öyle.ortada şiddet yok hakaret yok.ne boşanması

konu sahibi daha önce ayrılmıszaten bunu belirtmiş ama adam peşini bırakmamıs ne güzel,sevmiş yani kendide diyor.keşke olsa hergün güller getirseler,buseler kondursalar,biz yatsak yemekleri onlar yapsalar. biz nasıl resti çekiyorsak onlarda resti çekiyor.

Allah yardımcın olsun
gözünü eşinin üstünden ayırma
hesaplarının hepsini incele

Gece beni sakinlestirici konussaydi tamam birazda olsa duzelmeye calisicam deseydi gitmezdim. Bende bu unutlarla evlenmedimki calisiyorum ve kafam allak bullak isede veremioyrum kendimi.

iste ben bunu yaptim konustum anlamadi yazarak akilda belki yer eder dedim onuda anlamadi. Ne ara bukadar zitlastik yoksa hicmi anlasamiyorduk bilmiyorum. Dilenerek birseyleri elde etmek gercekten eşinde olsa cok kırıcı. Sabahin korunde kalkacak olmama ragmen sırf bagimiz kuvvetli olsun die kackez sokuldum reddetti tersledi. o
Zamanlar esimdir olur boyle seyler dedim ama herseyde eksiklik yasayinca hepsi çığ oluyor.

keşke bende sevmeseydim keske benim esimde tak deseydi sembolik de olsa disarda biryerde bana ait oldugunu gorseydim ama hic bu acidan bakmadibakmadi.i. 14subatta tak bari bugun dedim bak aklimdan geciodu sen dedin takmicam dedi ve takmadi.

bende bu kelimeleri bu davranislari ilişkiye yansitip siradanlastirmak istemezdim hiç ama nasil duzeltirim ki bu adamı nasil. Ya beni kaybetmeyi goze alir yada düzeltir bakalim hangisi olacak.

içini rahatlatacaksa söyliyim tüm erkekler öyle.ortada şiddet yok hakaret yok.ne boşanması
Evlenirken dovmesin hakaret etmesin ben hep severim die hayal etmedim ki mutlu aile bu degil benim icin.
Sevgiliyken ayrildigimda birakmadi pesimi evliyken hic birakmadim bu ilk oldu. Ben hergün cicek alsin askim canim modunda olsun istemiyorum ki ikimizde çalışan emektar insanlariz yoruluyoruz ben firsatlar varken olmamasina neden diyor uzuluyorum.
Allah yardımcın olsun
gözünü eşinin üstünden ayırma
hesaplarının hepsini incele
tlfnu nu karistiracak vaktim olmaz artik hic bir sifresini de bilmiyorum. vermek istemedi.

Inan hep sorguladim kendimi kendimce fadakrliklar yaptım herkesin evliliginde olur boyle şeyler kimse dört dörtlük degil.dedim.Ama herseyden kendini soyutlayarak daha cok mutsuz oldum. Dun aksam o gelmeden yatmistim 2 gundur konusmuyoruz ayri yatıyoruz. Kaldirdi konuşalım dedi niyetin ne felan baktim hic duzeltme namina bisi yok istersen buyuklere açalım yol gostersinlrr bilmem ne blof mu yapio bilemedim. Benim ciddiyetimi olcuyordu sanirim. sabAh esyalarimi aldim ciktim çıkarken gördü iyi düşün dedi bu oyle 3 gun orda burda kalip geri döndüm devam edelim olmaz. Bende buyuklerine istedigini soyle bidaha dönmem dedim. Bu gece eve gitmiyorum yani. Ailem memlekette burda teyzemlere soylesem herkes ayaga kalkck. Ama beni getirdigi bu durumu da gormesini anlamasini istiyorm.

Yasi kac acaba? Daha cok yenisiniz cok daha fazla istemesi gerekirdi. Sizi severek evlendigine emin misiniz?

Yasi kac acaba? Daha cok yenisiniz cok daha fazla istemesi gerekirdi. Sizi severek evlendigine emin misiniz?
32 yaşında. Çok kez bitmesin die dil döktü ama nisanliyken de sorunlar yasamistik o zamanlar bi sogukluk sezmistim eskisi gibi olmadigini düşünmüştüm.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…