Inan hep sorguladim kendimi kendimce fadakrliklar yaptım herkesin evliliginde olur boyle şeyler kimse dört dörtlük degil.dedim.Ama herseyden kendini soyutlayarak daha cok mutsuz oldum. Dun aksam o gelmeden yatmistim 2 gundur konusmuyoruz ayri yatıyoruz. Kaldirdi konuşalım dedi niyetin ne felan baktim hic duzeltme namina bisi yok istersen buyuklere açalım yol gostersinlrr bilmem ne blof mu yapio bilemedim. Benim ciddiyetimi olcuyordu sanirim. sabAh esyalarimi aldim ciktim çıkarken gördü iyi düşün dedi bu oyle 3 gun orda burda kalip geri döndüm devam edelim olmaz. Bende buyuklerine istedigini soyle bidaha dönmem dedim. Bu gece eve gitmiyorum yani. Ailem memlekette burda teyzemlere soylesem herkes ayaga kalkck. Ama beni getirdigi bu durumu da gormesini anlamasini istiyorm.
canim bak,esin hatali ama simdi sana da kizicam..yatak ayirmakta neyin nesi? sakin sakin yapma bunu..siddet,kufur kiyamet yoksa duzelmeyecek bi sorun degil sizinkisi ama yatak ayirarak iyice baltalarsin durumu.hem eve gitmemekte neyin nesi?
evde olsun disarda olsun kendine hobi bul,cok fazla hayatinin merkezine koymussun esini ki ilk sene yapilan en buyuk hatalardan biri bu..
aile buyuklerini filan isin icine katmayin.sen evine guzelce git,yatagina gir yat..selami sabahi eksik etme ama ilgi gostermiyor,birliktelik yasamiyorsunuz diye ustune gitme bi sure..adam kendini kaf daginda goruyor bu yuzden..
uygun oldugunu dusundugun bi zamanda da al karsina konus..sitemkar degil ama..sen soylesin boylesin diye degil..sor bakalim
sende eksik gordugu sey neymis?
mutlu mu suanki hayatindan?
onu bu iliskide daha fazla mutlu edicek unsur ne olurdu?
bikac sene icinde seni ve kendini nasil bi durumda hayal ediyor?
konusmalarin suclayici degil,bu davranisinin sebebini bulmaya yonelik olsun