32 yaşında. Çok kez bitmesin die dil döktü ama nisanliyken de sorunlar yasamistik o zamanlar bi sogukluk sezmistim eskisi gibi olmadigini düşünmüştüm.
Hmm. Peki bu soguklugun sebebini arastirmadin mi? Yani ona sormadin mi? Yasi da cinsellige müsait aslinda. Umarim aklinda baskasi falan yoktur. Ah bu erkekler, gicik oluyorum hepsine artik!!
aynen öyle moda girdi resmen yokk kim karısıyla foto koyuyor sen koyunca ekranima dusuyor bi suru ordan burdan goruyorlar. Eskiden bana hitaben seyler yapmaktan sakinmaz gocunmazdi simdiyse sakiniyor kiskanc biride degil. O iş tam olsa belkide ilgisizlikten yanmicam bukadar batmicak hersey. Diyorum ki bu is bukadar kopuk oldugu icin birazda biz boyle duygusuzlasiyoruz onu dahi anlamiobunların hepsi siyasetten..ağır takılmalar falan...artık böyle kabul etçeksin..ama birtek o işin 15-20 günde bir olması şaşırtıcı...çünkü dışarda tamam ağır abi ama evde öyle olmamalı...
aynen öyle moda girdi resmen yokk kim karısıyla foto koyuyor sen koyunca ekranima dusuyor bi suru ordan burdan goruyorlar. Eskiden bana hitaben seyler yapmaktan sakinmaz gocunmazdi simdiyse sakiniyor kiskanc biride degil. O iş tam olsa belkide ilgisizlikten yanmicam bukadar batmicak hersey. Diyorum ki bu is bukadar kopuk oldugu icin birazda biz boyle duygusuzlasiyoruz onu dahi anlamio
Sorun eşim le anlaşamamak herşeyde hayal kırıklığı hüsrana uğramak.
8 aylık evliyim bu süreçte ara ara böyle geçti ama herşeyde hüsran herşeyde yeniden beslediğim umutlarımın hepsi yıkıldı.
Eşimle severek evlendik hatta defalarca anlaşamadığım konularda ayrılsamda onun ısrarcı davranışları
peşimi bırakmayışı ve beni nekadar çok belirtmesiyle bende ona bağlandım çok sevdim.Sürekli dabranışlarıyla bir ortamda bana karşı tutumuyla msjları ilgisiyle benimsedim onu.Çok iyi etrafca sevilen ahlaklı biridir.
Gel görki evlendik tüm büyü bozuldu siyasi parti ilçe başkanı oldu havası değişti ağır abi modları sosyal ağlarda benle ilgili hiç bir paylaşım yapmama benim yaptıklarıma müdahele etme tepki gösterme,birilerinin yanında kendi sanki 10 yıllık evli gibi göstermeler örn:ne 14 şubatı geçti bizden öyle şeyler gb... arkadaşları bile çok çabuk tükettin bazı şeyleri diyorlar bende defalarca söyledim yok ben erkeğim çok detaycı olamıyorum.Bütün benle ilgili özel olan herşeyi rafa kaldırdı 15-20 günde bir sokulur bana aralada ben tahrik edersem belki olur.Defalarca söyledim yazdım mektuplar sayfa sayfa ama yok kaçkez alyansını tak dedim onu bile takmıyor neymiş parmağı şişiomuş bu kadar zaman söz nişan takan adam şimdi yok.
Evlendik evleneliii evimde ki vazoyu çiçeksiz birakmayan adam ne bir çiçek ne bir özel hediye aldı.
Bunları söylesem yine aynı çatı altındayız nelere takılıyorsun der ama artık inanın dayanamıyorum bana mı tahammül edemiyorsun diyorum istemiyormusun nedir sorun.başkası olsa anlarım.ama sabretsem görmezden gelip mutluluk oyunu oynasamda bişyden patlak veriyor.
Boşansam onsuz daha mı mutlu olurum bilmiyorum ama sinirlerim tavan yapıo bu düşüncelerdeyken.
Ailem de çok razı gelmez ama kendi ayaklarımın üstünde duran biriyim çok istesem karşı durabilirim onlara.Yada evimi terketsem bensiz kalması nekadar ciddi olduğumu anlamasına kendini toparlamasına faydası olur mu? Dün laptopunu açtım ekranına bizim fotomuzu koymuştum baktım değişmiş hayvan resmii koymuşş buna bile saatlerce bakıp ağladım .Lütfen yol gösterinn benim gibi yeni evli arkadaşlarımdan hiç böyle şeyler duymuyorum hepsiii cicim aylarında bensee kabus içindeyim.
Inan hep sorguladim kendimi kendimce fadakrliklar yaptım herkesin evliliginde olur boyle şeyler kimse dört dörtlük degil.dedim.Ama herseyden kendini soyutlayarak daha cok mutsuz oldum. Dun aksam o gelmeden yatmistim 2 gundur konusmuyoruz ayri yatıyoruz. Kaldirdi konuşalım dedi niyetin ne felan baktim hic duzeltme namina bisi yok istersen buyuklere açalım yol gostersinlrr bilmem ne blof mu yapio bilemedim. Benim ciddiyetimi olcuyordu sanirim. sabAh esyalarimi aldim ciktim çıkarken gördü iyi düşün dedi bu oyle 3 gun orda burda kalip geri döndüm devam edelim olmaz. Bende buyuklerine istedigini soyle bidaha dönmem dedim. Bu gece eve gitmiyorum yani. Ailem memlekette burda teyzemlere soylesem herkes ayaga kalkck. Ama beni getirdigi bu durumu da gormesini anlamasini istiyorm.
konu sahibi daha önce ayrılmıszaten bunu belirtmiş ama adam peşini bırakmamıs ne güzel,sevmiş yani kendide diyor.keşke olsa hergün güller getirseler,buseler kondursalar,biz yatsak yemekleri onlar yapsalar. biz nasıl resti çekiyorsak onlarda resti çekiyor.
Inan hep sorguladim kendimi kendimce fadakrliklar yaptım herkesin evliliginde olur boyle şeyler kimse dört dörtlük degil.dedim.Ama herseyden kendini soyutlayarak daha cok mutsuz oldum. Dun aksam o gelmeden yatmistim 2 gundur konusmuyoruz ayri yatıyoruz. Kaldirdi konuşalım dedi niyetin ne felan baktim hic duzeltme namina bisi yok istersen buyuklere açalım yol gostersinlrr bilmem ne blof mu yapio bilemedim. Benim ciddiyetimi olcuyordu sanirim. sabAh esyalarimi aldim ciktim çıkarken gördü iyi düşün dedi bu oyle 3 gun orda burda kalip geri döndüm devam edelim olmaz. Bende buyuklerine istedigini soyle bidaha dönmem dedim. Bu gece eve gitmiyorum yani. Ailem memlekette burda teyzemlere soylesem herkes ayaga kalkck. Ama beni getirdigi bu durumu da gormesini anlamasini istiyorm.