kaptırdı gönülden bağlı daha evliliğimizin ilk aylarında gece yarılarına kadar toplantıları seminerleri vss leri olurdu çok üzülürdümm ama şimdi alıştım bu duruma.eger eşin kendini siyasete kaptırdıysa ki kaptırmış
hayır bekleme
inan canımm hep böyle düşüncelerlee amann nelere takılıyorsun millet nelerle uğraşıyor diye diye kendimi teselli ettim ama bakıyorum çevreme arkadaşlarım bize gelio adam7 yıllık evliii yüzüksüz gezmez karısı için özel şeyler küçükde olsa bendemii sorun var diyorumm ne yapıorum ama anlayışla karşılıyorum siyaseti için geç gelio h.sonları zaman ayıramıo trip atmıom normal kaşılıyorum ama defalarca isteklerimi beni üzen şeyleri mektuz yazdımmm bi umursama bikere de benim istediğimi yap beni mutlu etmek için ne var bunda dahaçok sever daha çok bağlanırım.ya yapmayin arkadasim bunu kendinize.
Evinizde huzur bozacak bir sey yok madem, ne icin bu kadar bunalima girdiniz? seviyorsaniz bosanmak niye? Belli ki o da seviyor..
bos isler bunlar, sevgililer gunuymus, ciceklermis, bunlar icin kendinizi uzmeyin. siz onun yaninda olun basarilariyla gurur duydugunuzu soyleyin, belki o da ayni seyi sizin icin dusunuyordur? hic birseye destek olmadiginizi, ondan uzakta kaldiginizi hissetmis olabilir mi?
aynen bunu yaptıı kendisine de söyledim sen sırf benimle olabilmek için benim istediğim karaktere büründün evlendik özüne döndün ve tüm çatışmalarımız bundan. şuan konuşmuyoruz gece ayrı uyuduk açmıor cvp vermiorum ona oda üstüme gelmeyecekmiş öyle karar almış.kazanmak yerine düzeltmek yerine kendine çekiliyor.köprüyü geçene kadar .... dayı de felsefesini uygulamış bu adam
çift karakterli
aynen bunu yaptıı kendisine de söyledim sen sırf benimle olabilmek için benim istediğim karaktere büründün evlendik özüne döndün ve tüm çatışmalarımız bundan. şuan konuşmuyoruz gece ayrı uyuduk açmıor cvp vermiorum ona oda üstüme gelmeyecekmiş öyle karar almış.kazanmak yerine düzeltmek yerine kendine çekiliyor.
haklisin sende haklisin da, bak smdi yuzuk olayi soyle, ben senden bile yeni evliyim, bnm de esim takmaz.inan canımm hep böyle düşüncelerlee amann nelere takılıyorsun millet nelerle uğraşıyor diye diye kendimi teselli ettim ama bakıyorum çevreme arkadaşlarım bize gelio adam7 yıllık evliii yüzüksüz gezmez karısı için özel şeyler küçükde olsa bendemii sorun var diyorumm ne yapıorum ama anlayışla karşılıyorum siyaseti için geç gelio h.sonları zaman ayıramıo trip atmıom normal kaşılıyorum ama defalarca isteklerimi beni üzen şeyleri mektuz yazdımmm bi umursama bikere de benim istediğimi yap beni mutlu etmek için ne var bunda dahaçok sever daha çok bağlanırım.
ama bakın sizin aklınıza gelmiyor benim geliyor ve kaçkez güzellikle söyledimm insan karısını mutlu etmek istemezmi.Neden inadıma gidiyosun kii nevar taksan.haklisin sende haklisin da, bak smdi yuzuk olayi soyle, ben senden bile yeni evliyim, bnm de esim takmaz.
Aklimiza bile gemiyor, bnde takmiyorm cogu zaman
canımmm bende duygusal olarak aç olunca bunlarda olmayınca hepsi batıyor işte. O kadar arzu ederdim ki eşim gelicek kapıyı açıcam sarılıp öpücek koyun koyuna tv izlicen vs... yok hiç biriii ben deyince belkiii oda artık diyemiyorsunn canın yanıyor çünküü.Benim eşim de hediye, çiçek vs. almaz. Bende pek önemsemem. Ama senin eşinin yaptığı gibi; beni sürekli ihmal etse siyaset toplantıları falan haftasonunu bana ayırmasa, yüzükte takmasa kızarım.. Bide anlamıyorum artık bu kocalar neden karılarına zorla yanaşıyo, kadın isteyince oluyo.. Ev içinde de öpüp sarılır mı durduk yere yoksa o da mı yok?
şiddet alkol kumar aldatma yoksa boşanma. her evlilik masal gibi olmaz. beklentilerini düşük tut bence çok fazla şey beklersen hayal kırıklıgına ugrarsın.Sorun eşim le anlaşamamak herşeyde hayal kırıklığı hüsrana uğramak.
8 aylık evliyim bu süreçte ara ara böyle geçti ama herşeyde hüsran herşeyde yeniden beslediğim umutlarımın hepsi yıkıldı.
Eşimle severek evlendik hatta defalarca anlaşamadığım konularda ayrılsamda onun ısrarcı davranışları
peşimi bırakmayışı ve beni nekadar çok belirtmesiyle bende ona bağlandım çok sevdim.Sürekli dabranışlarıyla bir ortamda bana karşı tutumuyla msjları ilgisiyle benimsedim onu.Çok iyi etrafca sevilen ahlaklı biridir.
Gel görki evlendik tüm büyü bozuldu siyasi parti ilçe başkanı oldu havası değişti ağır abi modları sosyal ağlarda benle ilgili hiç bir paylaşım yapmama benim yaptıklarıma müdahele etme tepki gösterme,birilerinin yanında kendi sanki 10 yıllık evli gibi göstermeler örn:ne 14 şubatı geçti bizden öyle şeyler gb... arkadaşları bile çok çabuk tükettin bazı şeyleri diyorlar bende defalarca söyledim yok ben erkeğim çok detaycı olamıyorum.Bütün benle ilgili özel olan herşeyi rafa kaldırdı 15-20 günde bir sokulur bana aralada ben tahrik edersem belki olur.Defalarca söyledim yazdım mektuplar sayfa sayfa ama yok kaçkez alyansını tak dedim onu bile takmıyor neymiş parmağı şişiomuş bu kadar zaman söz nişan takan adam şimdi yok.
Evlendik evleneliii evimde ki vazoyu çiçeksiz birakmayan adam ne bir çiçek ne bir özel hediye aldı.
Bunları söylesem yine aynı çatı altındayız nelere takılıyorsun der ama artık inanın dayanamıyorum bana mı tahammül edemiyorsun diyorum istemiyormusun nedir sorun.başkası olsa anlarım.ama sabretsem görmezden gelip mutluluk oyunu oynasamda bişyden patlak veriyor.
Boşansam onsuz daha mı mutlu olurum bilmiyorum ama sinirlerim tavan yapıo bu düşüncelerdeyken.
Ailem de çok razı gelmez ama kendi ayaklarımın üstünde duran biriyim çok istesem karşı durabilirim onlara.Yada evimi terketsem bensiz kalması nekadar ciddi olduğumu anlamasına kendini toparlamasına faydası olur mu? Dün laptopunu açtım ekranına bizim fotomuzu koymuştum baktım değişmiş hayvan resmii koymuşş buna bile saatlerce bakıp ağladım .Lütfen yol gösterinn benim gibi yeni evli arkadaşlarımdan hiç böyle şeyler duymuyorum hepsiii cicim aylarında bensee kabus içindeyim.
takmadım günlerce şuanda da takmıyorumm neden takmadığımı biliyor takayım die bi uğraşı yoksen de yüzüğünü takma bence.
ona tepki gösterir mi?
masal gibi istemedim ki sadece şu ilk yıllarımızı güzel geçirmek istedimşiddet alkol kumar aldatma yoksa boşanma. her evlilik masal gibi olmaz. beklentilerini düşük tut bence çok fazla şey beklersen hayal kırıklıgına ugrarsın.
canımmm bende duygusal olarak aç olunca bunlarda olmayınca hepsi batıyor işte. O kadar arzu ederdim ki eşim gelicek kapıyı açıcam sarılıp öpücek koyun koyuna tv izlicen vs... yok hiç biriii ben deyince belkiii oda artık diyemiyorsunn canın yanıyor çünküü.
ben de takmıyorum.umurunda bile değil.işine geldi resmen.takmadım günlerce şuanda da takmıyorumm neden takmadığımı biliyor takayım die bi uğraşı yok