Konuya nerden baslicami bilmiyorum ve bunu okuyan tüm Kadinlardan rica ediyorum beni kinamayin, cünkü ben benim yasadiklarimi yasiyan herkezi tüm ömrüm boyunca kinadim ve asla ama asla yapmam dedigim seyi yaptim... Ben 29 yasinda 2 cocuk annesiyim, esimle 9 senedir evliyiz. Bu 9 sene boyunca yasamadigimiz sikinti kalmadi, esim beni defalarca aldatti, dövdü, ve kazandigini hep ickiye verdi ben hicbirzaman ama ondan vazgecmedim hep elimden geldigi kadar ona yardim ettim cünkü biliyordum ailesinden dislandigini hissediyodu öylede zaten ve oyüzden kisilik sorunlari yasiyo. Bizim iliskimizin basindan beri arkadas oldugumuz bir cift var. Esimin 30 senelik arkadasi ve karisida benim ogün bugündür en iyi arkadasim. Biz yillardir hergün biraradayiz, Bu arada esiminle yasadigim sorunlarda hep bana yardim eden esimin arkadasi oldu benim gözümde o hep benim olmayan abim gibi biseydi, herzaman bana kol kanat gerdi herderdimde. Ne o bana, ne ben ona hicbirzaman kötü gözle bakmadik, taki ben yine ayni sirketle onunla ayni yerde calismaya basladigimdan beri... Esim birgün beni yine sebebsiz yere dövdükten sonra, ve simdi diyeceksiniz sebebsiz yere dövülmez inanin tek dedigim bana biraz para verebilirmiz eve alis veris edeyim ve hicbirsey demeden cocuklarimizin önünde beni dövdü ve en kötüsüde ne biliyormusun kedi parami kazandigim halde yillardir ondan para istemek zorunda oldugum. Aslinda ben böyle kisilikte bir insan dedgilim hakkini ariyan kendine hicbirsekilde zarar verdirdmiyen biriyim ama ben hep evliligimizi onu korumak istedim. Ve bu olayin ertesi günü isyerine gitmek zorunda kaldim ve esimin arkadasi E. beni gördü ve nasil oldu bilmiyorum ama ogünden sonra biz birbirime ayri bakmaya ayri konusmaya basladik. Onunda evligi yillardir cok sorunlu geciyo ve esi yani benim en yakin arkadasim yillardir onun arkasindan cok is cevrdi, ve bunlari oda hazedemedi... Ben ondan kopamiyorum oda benden, ben onu deliler gibi seviyorum ben onu herzaman seviyordum ama bu sekilde degil bunu ona tabi söylemedim oda bana böyle bisey demedi. Biz 4 aydir birimize cok yakiniz iki yeni birlikte olan sevgili gibi, ama Zina anlaminda ortada hicbirsey yok ne o nede ben ona dokunmadim bu degisik bi bag. Sadece birkere bi aksam dördümüz dogum gümümde, disari ciktik biraz sarhostuk ve esim ve onun esi yokken bana sarildi öptü ve bensiz yapamadigini bana cok ihtiyaci oldugunu ama kocama karsi cok vicdan azabi cektigini kendinden utandigini söyledi. Ben ne yapcagmi bilmiyorum bana yardim edin, yalvaririm cok kez düsündüm, istemiyorum artik yasamak ama cocuklarim napar diyorum ozaman ve hemen ardindanda böyle bir anneleri olacagina hic olmasin daha iyi diyorum. Inanin benim icimdekileri anlatamam size, biliyorum suan beni yargiliyorsunuz bu nasil bir serefsizlik haysiyetsizlik diyorsunuz ama inanin icim parcalaniyor! Farz edin birini okadar cok seviyorsunuz sanki sizin bir parcanizmis gibi ama basla sizin olmiyacaginizi biliyorsunuz ama yinede onsuz yapamiyorsunuz, ben onsuz ve onla bir hayat düsünemiyorum.onun cocuklariyla benim cocuklarim birlikte büyüdü. o benim cocuklarimi kendi cocugumus gibi görüyo ve bende onunkileri ve bu hep böyledi bizim aramizda bisey yokkende böyledi. Bunuda eklemek zorundayim o benim calistigim sirketin müdürü ve kariyer posisyon sahibi, yillardir herkez onun nekadar dürüst babayigit bir adam oldugunu anlattir durur asla kötü bisey duyamasin cünkü gercektende öyle. Ben zaten öyle olmasina asik oldum ya zaten ve bendende inanin kimse böyle bisey beklemez bende kötü bir insan degilim, bunu neden söylüyorum biliyormusunuz ben siz olsam ve bu yaziyi okusam bunlari yasamadan önce inan su kadini getirin banada yüzüne tükürim derdim
Benimle onun bir geleceyi olmasi Imkansiz bizim cevremiz ayni ailelerimiz arkadas hepimizin, ne ben nede o cocuklarimiza bunu yapamayiz inanin bu durum cok kötü. Ondan uzak durmaya calisyorum inanin ben onu hic yakinlasmadim hep o geldi o dayanamiyo bensizliye ben dayanabiliyorum ama o durmuyo, 4 aydir herhafta sonu bizedeler kopamiyo benden ve ben uzaklasmaya calistikca o dahada yakinlasiyo yapamiyorum diyo yapma diyorum ama yapamiyorum cok özlüyorum dayanamiyorum diyo evet bende bende cok özlüyorum dayanaiyorum onun yanimda olmamamsina ama yinede hicbirsekilde onun pesinde kosmiyorum uzak durmaya calisiyorum ama buda asla olmicak biliyorum bana yalvaririm yardim edin yalvaririm bi yol gösterin uzak dur demeyin imkansiz o herzaman hep etrafimda olacak..... Benim yorgun, kalbim aciyo, Vicdanim yüreyim yaniyo, yardim edin
Benimle onun bir geleceyi olmasi Imkansiz bizim cevremiz ayni ailelerimiz arkadas hepimizin, ne ben nede o cocuklarimiza bunu yapamayiz inanin bu durum cok kötü. Ondan uzak durmaya calisyorum inanin ben onu hic yakinlasmadim hep o geldi o dayanamiyo bensizliye ben dayanabiliyorum ama o durmuyo, 4 aydir herhafta sonu bizedeler kopamiyo benden ve ben uzaklasmaya calistikca o dahada yakinlasiyo yapamiyorum diyo yapma diyorum ama yapamiyorum cok özlüyorum dayanamiyorum diyo evet bende bende cok özlüyorum dayanaiyorum onun yanimda olmamamsina ama yinede hicbirsekilde onun pesinde kosmiyorum uzak durmaya calisiyorum ama buda asla olmicak biliyorum bana yalvaririm yardim edin yalvaririm bi yol gösterin uzak dur demeyin imkansiz o herzaman hep etrafimda olacak..... Benim yorgun, kalbim aciyo, Vicdanim yüreyim yaniyo, yardim edin