bir kaç saat önce eniştemin teyzemi dövdüğünü öğrendim, 6 yıllık evliler, evlendiğinden beri böyleymiş.. şok içindeyim, elim ayağım titriyor, ne yapacağımı şaşırdım.. pek kimse bilmiyormuş, bilenler teyzeme yardım etmeye çalışmış, anladığım kadarıyla teyzemi tehdit ediyormuş boşanırsan öldürürüm seni diye, sanırım o da korkudan şikayetçi değiliz biz böyle mutluyuz siz kimseye bişey sölemeyin bizi de ihmal etmeyin gelin gidin lütfen diyomuş.. teyzemin çocuğu yok, sanırım birazda yalnızlıktan korkuyo, herkesin evi yuvası var ben tek başıma kalmaktansa bunu çekeyim diyo sanırım.. halbuki biz birbirine çook bağlı bir aileyizdir, kimse onu yalnız bırakmaz, zaten böle birşeyide ilk defa duyuyorum aile içinde. şoktayım.. öğrendiğimden beri ne yediğimi biliyom ne içtiğimi.. biz aynı şehirde değiliz, yoksa çooktan dayanmıştım kapılarına.. bebeğim var 7 aylık, oda hissetti sanırım gerginliğimi hiç ağlamayan çocuk sürekli ağlıyo, zor uyuttum..
başına böyle birşey gelen tanıdığınız bildiğiniz birileri var mı? ne yapılmalı, nasıl yaklaşılmalı? teyzemi nasıl ikna edebiliriz, o şikayetçi olmadan polis bişe yapamazmış öle diyolar, doğru mu bilen varmı? ay ne yapacağımı şaşırdıım, lütfen yardım edin,lütfen...