6 yıl nasıl dayanmış?
çocuğu da yok bence boşansın. çünkü ötesi daha beter. yaşlılık.problemler vs. üstüne yük binecek.
öldürürüm demesinin tek sebebi de kimsenin haberinin olmamasından ötürü kimsenin ona birşey dememesi.
yardım edin teyzenizle konuşun.
Birbirinize cok bagli bir aile oldugunuzu yazmissiniz, bu bagliliga ragmen nasil 6 yildir dayak yeyip, eziyet gördügünü farketmediniz.
6 yildir birsey yapmadiysa biraz zor simdiden sonra yapmasi.
Teyzenizde kabullenmis demek ki bu duruma.
teyzem yaşlı zaten akadaşlar, şuan 53 yaşında.. eşi ondan bikaç yaş küçük.. severek evlendiler.. aynı apartmanda ablası var, ne onlar ne de komşular hiç bişey duymamışlar şimdiye kadar.. bizde çok sık görüşürüz, şimdiye kadar ne bir morluk ne bi çizik hiç bişe görmedik, duymadık..
yani eziyet değil sanırım yaptıkları, belki çoğunlukla psikolojik ve tartaklama şeklinde.. bilmiyorum, teyzemle konuşmadık daha.. yarın gidicem yanına, ne diyeceğimide bilmiyorum, nasıl yaklaşacağımı.. offf offf....
ya adamın ailesinde abileri falan hepsi eşine şiddet uyguluyomuş, bunlarda gayet normal bi durummuş bu yani, teyzemin görümcesi sölemiş.. tabi bizimkiler şaşmış kalmış, biz böle bişiyi ne gördük ne de duyduk şimdiye kadar.. o yüzden ve tvde izlediklerinden dolayı bizimkiler şaşırmış nasıl yaklaşacaklarını.. dediğim gibi adam bide avcı, evde tüfek dolu, kim bilir nasıl korkutuyo teyzmi, belki sadece onu değil, aileden biçok kişiyide öldürmekle korkutuyodur.. off bilmiyom işte bilmiyom..